Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

SPOILERY - CZ.3

ocenił(a) serial na 8

Tym razem drugą część naszego spoilerowego wątku zamknęła użytkowniczka blush. Niniejszym otwieramy trzecią część wątku dotyczącego serialowych spoilerów. Zapraszam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami :)

biedroneczka_90_8

Może Stefek zabije właśnie szeryf Forbes.

Kate123

pewnie będzie jakaś zaplątana akcja, a w roli głównej Stefek ;)

bliss6

Chyba po raz pierwszy coś wreszcie zrobi :P

ocenił(a) serial na 5
Kate123

Niechaj zabije Szmatta, jak to zrobi nigdy już nie nazwę go Męczydupą.

biedroneczka_90_8

Może Matt będzie chciał zabić Damona i wtedy wkroczy Stefek i pożegnamy się z "jakże fascynującą" postacią Matta :P

Kate123

Chyba,że Stefan zaprzeda duszę "diabłu",by ratować Damona ;)

bliss6

Kto wie, do czego jest w stanie posunąć się Stefek :P Może ujawni się jego oblicze z przeszłości :P

bliss6

ale to by mu wtedy zostało wybaczone :/

bliss6

Ja naprawdę nie wiem co Stefek musiałby zrobić, żeby Elena mu tego nie wybaczyła.

Kate123

zdradzic ja ale tego to sie nigdy nie doczekamy.

Kate123

zabić Jeremiego, ale tak bez pierścienia ;)

bliss6

No tego to już by mu Elena na pewno nie wybaczyła :P

ocenił(a) serial na 5
Kate123

Co Wy Stef nie zabije Jeremiego, nie jest debilem.

biedroneczka_90_8

Tak sobie tylko marzymy ;P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Stefan to takie flaki z olejem, że nie liczę na nic niespodziewanego i 'okrutnego' z jego strony, szczerze mówiąc. A szkoda...

Kate123

wystarczy, ze juz raz jeremy zostal "zabity" przez kogos z salvatorow ;)

red_nails

Ja liczę na to, że jednak Stefek zrobi coś,czego Elena nie będzie mu mogła tak łatwo wybaczyć i w rezultacie Elena zbliży się do Damona ;)

Kate123

a może Elena w końcu sama zrozumie, że kocha jego starszego brata?

ocenił(a) serial na 6
Madeleine_filmweb

No to się wydaje bardziej prawdopodobne niż to, że Stefan kogoś zamorduje, czy coś w tym rodzaju. Ale z drugiej strony, jak Elena zrozumie, że kocha Damona, to będzie się zastanawiać sto lat, którego ma wybrać, bo przecież Stefan jest taki dobry...

fuerciak

Też bym wolała, żeby tak się stało, ale myślę, że nawet jak Elena sama zrozumie, że kocha Damona to chyba to nie wystarczy. Przecież ona Stefkowi zawsze wszystko wybaczała, niezależnie co by zrobił. Nie będzie chciała go zranić i tak po prostu odejść do jego brata. Chyba, że Stefek zrobiłby coś niewybaczalnego.

ocenił(a) serial na 5
Kate123

No właśnie, ale co to jest "coś niewybaczalnego"? Na Damona focha się nawet o to, że krzywo stoi a Stefkowi wszystko wybacza i jeszcze ma przy tym wielką misje ratowania ukochanego z opresji.

Kate123

ja mysle, ze jesli dojdzie do deleny to bedzie (niestety) dlugi proces. zanim elena uswiadomi sobie swoje uczucia do damona minie dluga droga. obecnie jest zakochana w stefanie wiec zmiana obiektu uczuc nie bedzie szybka i latwa. watpie, ze jakis okropny czyn stefana przyczyni sie do tego. ona sama do tego dojdzie.

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Też tak sądzę. Nie jestem zwolenniczką tej pary,a ale chyba byłabym w stanie znieść Elenę i Damona na kilka odcinków, potem mogą się z hukiem rozstać.

biedroneczka_90_8

Ja jestem za Deleną, ale myślę, że nawet jak Elena zrozumie, że kocha Damona to od Stefka tak prędko nie odejdzie, bo nie będzie chciała go skrzywdzić. Więc pewnie prędko nie ujawni swoich uczuć, nawet jeśli już dojdzie do wniosku, że też kocha Damona.

ocenił(a) serial na 10
red_nails

albo Stefan zacznie być przeraźliwie zazdrosny o jej przyjaźń z D. i będzie to ją wkurzać... xD

ocenił(a) serial na 5
rockowa_a

Albo będzie kazał jej wybrać, albo on, albo Damon.

biedroneczka_90_8

I ciekawe, co by wtedy Elena mu odpowiedziała :)

ocenił(a) serial na 5
Kate123

Odpowiedziałaby " Pocałujcie wy mnie obaj w moje śliczne usteczka, ja wracam do Matta". O.

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

nowe teorie :D

ocenił(a) serial na 10

Ja myślę że po tak długim czasie bycia ze Stefanem (tylu niebezpieczeństwach, paru "ostatnich pocałunkach" ) tak łatwo z niego nie zrezygnuje ;))

Jak widzisz :P

Kate123

moze dojdzie do czegos pomiedzy elena a damonem mysle jednak, ze to i tak nie zmusi jej do rozstania sie ze stefanem.

użytkownik usunięty
Kate123

A jak Damon ją przemieni ?

ocenił(a) serial na 5

Nieee, tego to ona mu nigdy nie wybaczy, no chyba że znowu zrobi a potem pomyśli.

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

No albo Damon pocałuje tym razem Elene , nie Katherine, a ona to ukryje przed Stefanem

Możliwe, w końcu Elenka nie będzie jeszcze chciała dodatkowo czymś martwić Stefka. On już i tak ma za dużo na głowie :P

Kate123

zwlaszcza na twarzy - zmarszczki ;)

red_nails

xD Zapomniałam o tych zmarszczkach ;)

Raczej nie ;)

użytkownik usunięty
Kate123

no to ja już nie wiem

nie martw się, ja też nie :P

ocenił(a) serial na 5

Teorie to dopiero będą jak nas z jakimś mega problemem zostawią na koniec piątkowego odcinka i do września to te forum pęknie w szwach od teorii.

biedroneczka_90_8

Gdyby którykolwiek kazał jej wybierać, to pewnie tym samym by się przekreślił w jej oczach. I wybrałaby tego drugiego.
A gdyby Elena - będąc wampirem albo w inny sposób przypomniawszy sobie wyznanie Damona z 2x08 - została zmuszona przez Stefana, żeby wybrać jednego z Salvatore'ów, na pewno wybrałaby Damona.

red_nails

Coś długo właśnie dochodzi do tego wniosku ;)
Fani Steleny już chyba dość długo nacieszyli oczy scenami Stefana i Eleny ( aż dwa sezony! ), teraz chyba czas najwyższy aby pomyśleli o fanach Deleny i nimi się zajęli ;) I tak pewnie E będzie z S na samym końcu bo D umrze.. :/ Więc niech końcówka i sezon trzeci należy do Nas !!!! !;) Nam też coś się należy ;) ahahahahaha

ocenił(a) serial na 5
bliss6

2 sezony S i E, to żeby było sprawiedliwie powinny być 2 sezony D i E. A może pojawi się jakaś nowa postać i Elena straci głowę dla jakiegoś przystojniaka.

biedroneczka_90_8

Zgadzam się z wami, Delena musi być!

ocenił(a) serial na 5
Madeleine_filmweb

Eeee tam jak dla mnie nie musi, ale nie masz co się martwić będzie na pewno.

użytkownik usunięty
biedroneczka_90_8

Hey znowu wpadam na chwile. Co za porażka z tym zwiastunem? Tak delikatnie mówiąc to jest olewanie swojej pracy i ogólnie to jest nie zgodne z prawem:)
broadcastując zle zmontowany trailer to jest po prostu nieprofesjonalnosc producenta bo raczej za to ktos odpowiada. Ale powszecniejsze sie to juz staje.
Chyba ze sie prawo zmieniło i jak pójde na Piratów to mozliwe ze Penelopy w ogóle nie zobacze....

ocenił(a) serial na 5

Hellloł koleżanko, nieee martw się, pewnie najlepsze kawałki puszczą, chyba nie są tacy durni żeby np. nie pokazać sceny Damona w piwnicy jak leży i przeprasza Elkę, albo jak się wydziera (nie wiem czy go boli wtedy, może ma zaparcie, ale podobała mi się ta scena w zwiastunie).