Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

SPOILERY - CZ.3

ocenił(a) serial na 8

Tym razem drugą część naszego spoilerowego wątku zamknęła użytkowniczka blush. Niniejszym otwieramy trzecią część wątku dotyczącego serialowych spoilerów. Zapraszam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami :)

ocenił(a) serial na 10
megaami

wzrósł mi apetyt patrząc z ten zwiastun, macie racje nie raz tak było, że zapowiadane sceny nie pojawiały się...co nie zmienia faktu, że akurat tutaj wszystko było cudnie zmontowane... no cóż, nie pozostaje mi nic innego jak nabranie dystansu i czekanie na piątek...

ocenił(a) serial na 5
nj1987

Dokładnie, ja też miałam nadzieje na super odcinek po tym zwiastunie, a tu taka wiadomość, oby nie spierdzielili tego odcinka bo się zdenerwuję

biedroneczka_90_8

Pewnie ten odcinek będzie bardzo szokujący i nie chcą, żebyśmy zbyt dużo wiedzieli.

megaami

Ian ponoć podpisał umowę na 6 lat, więc raczej nie usuną go ot tak ;D chyba, że będzie grał jakiegoś wampirzego ducha, co byłoby wielkim szitem ;p

ScaryDreams

tak damon umrze a jego dusza wejdzie w jakiegos psa. dzieki temu w serialu bedziemy mieli gadajace zwierze :D:D

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Już sobie wyobrażam miny tego psa.

ocenił(a) serial na 10
red_nails

uła no to jest myśl ;p ale wolałabym żebyś jednak się myliła...nie chciałabym wkraczać na ścieżki ubóstwiania zwierząt :D

nj1987

jeszcze by ludzi zaczeli posadzac o zoofilie ;)

red_nails

troche odbiegne od tematu ale zobaczcie to :D
http://images4.fanpop.com/image/photos/18000000/Santa-Claus-the-vampire-diaries- tv-show-18075725-600-1000.jpg

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Dobre;) i te zmarszczone czoło Stefana, klasyk.

ocenił(a) serial na 10
red_nails

:> megaaaaa

red_nails

wnioskuję, że wydarzy się coś, o czym nikt nie ma pojęcia........... aaahhh nie mogę się doczekać :D

black_eye

Nie wiedziałam gdzie napisac więc piszę tutaj, właśnie na jedynce zaczął się film z Ianem Somerhalderem "Marco Polo". Już po pierwszych 5 minutach filmu widzę, że jego rola zycia to Damon.

alien_2

az z ciekawosci wlaczylam tv :D
klata jest, turban jest nawet wielblad jest :D

alien_2

Ale zawsze można po prostu podziwiać urodę.:D

curious_case

Nie wygląda za bardzo w tym filmie, brudny cały w turbanie i jeszcze z brodą. A do tego cały czas jest wystraszony i ma zdziwienie na twarzy. Uwielbiam Damona, ale widzę że to aktor jednej roli. Może jak po serialu w czymś zagra to będzie inaczej trochę, ale te role które widziałam do tej pory( poza Damonem oczywiście) nie zachwycają. Chcialabym go zobaczyc w jakiejś wspólczesnej roli i gdzie gra normalnego faceta a nie psychopatycznego mordercę;P

alien_2

ja nie moge tego ogladac. ciagle mi sie chce smiac :D:D

red_nails

I jeszcze te długie włosy. Też chce mi się śmiac, a to dopiero pierwsza częśc;P Nie no, Ian jest dla mnie Damonem i każda inna rola kojarzy mi się tylko z wampirkiem. I jaki głosik jeszcze ma dziwny. Wystraszony jakiś.

alien_2

jakiś frajerowaty jest w tym filmie :D

red_nails

Nie chciałam używac tego słowa, ale przypomina trochę Stefana;P Ciapa taka ze zmarszczką na czole;P Nie mogę patrzec na niego w tym filmie.Już zapomniałam, że umiera w pamiętnikach wampirów, skupiłam się na tym tragicznym filmie.

red_nails

Dobra, klatę pokazał, mogę oglądac;P Chociaż to jest w porządku:D

alien_2

hahahaha. ten film jest coraz smieszniejszy :D ten kapelutek z koralikami jaki mial fajny :D kamizeleczki tez piekne :D

ocenił(a) serial na 10
red_nails

Przez Was aż przełączyłam;)
I szczerze mówiąc nie wiem, czy się śmiać, czy płakać;p

ocenił(a) serial na 10
arwen92

armagedon....

ocenił(a) serial na 10
nj1987

haha fajne było jak się kręcił w kółko w tym kapelusiku z koralikami xD

rockowa_a

Kapelutek był najlepszy. Nie no ten film to tragedia jest. Nie po to on ma takie złe oczy żeby grac takie ofiary losu. Muszę sobie włączyc zaraz jakiś odcinek wampirków gdzie kogoś morduje albo gdzie ma jakiś przebiegły plan bo nie mogę wyrzucic z myśli tych sukienek. Znacie jakiś film gdzie on ma normalna rolę? Jakiś współczesny film, może byc nawet komedia romantyczna, ale gdzieś gdzie wygląda normalnie, nie ma loków do ramion, nie lata ze strzelbą i ma jedną z głównych ról?

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Ej no ludzie taka rola, chyb nie jego wina, że musiał się w takie śmiszne łaszki przebrać. Ale swoją drogą też chciałabym go zobaczyć w jakieś normalnej roli.

ocenił(a) serial na 10
biedroneczka_90_8

yhymmm podobał mi się w " Wake", " Turnieju" trochę mało go było...może w
" Cradlewood" mnie oczaruje... póki co kreacja Damona mi wystarcza :D

biedroneczka_90_8

biedroncia spokojnie ;) ja to wszystko z czystej sympatii do niego pisalam :)
za tydzien kolejna czesc kapelutkowej przygody iana :D nie zapomnijcie ;)

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Wiem, wiem, że to z sympatii, swoją drogą włączyłam na ten film 10 min przed jego końcem i się uśmiałam jak głupia. Ale nie ma co się rozpisywać, wierzę w Iana i czekam na jego fajną rolę, myślę że stać go na dużo, ale z drugiej strony obawiam się też, że nic nie przebije Damona.

biedroneczka_90_8

Widzieliście to ?? Ale patologia :/
http://www.vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1781-julie-plec-o-zwiastunie-finaowe go-odcinka

black_eye

http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1781-julie-plec-o-zwiastunie-finaowego-o dcinka

Madeleine_filmweb

Jeśli wycieli <kiss kiss> to....brak słów...

Madeleine_filmweb

Jak wycięli scenę You are so beautiful to dostanę kur wicy. Nie mogli wyciąc nic z Eleną i Damonem, nie mogli wyciąc sceny gdzie on mówi że potrzebuje jej przebaczenia, nie mogli wyciąc kiedy on leży w piwnicy. Ale to by wyjaśniało wcześniejsze zwiastuny, gdzie połowa scen nie znalazła się w serialu. Po co nam pokazują taki świetny zwiastun skoro nic z tego nie zobaczymy??

alien_2

Nie panikujmy. Teoretycznie mogły do odcinka trafić inne duble, co też już się wcześniej zdarzało ("Now I'm squarely on team you", "Her life means nothing", "OMFG"). Na pewno nie wycięli nic, co byłoby istotne.

Evarini

Może po prostu w scenie You are so beautiful trochę przetarli Damona ręcznikiem żeby nie był taki mokry. No dobra, poczekam i wtedy ewentualnie będę dramatyzowac

alien_2

nie mam pojęcia! i nie wiem czemu to ma służyć :/
mi się podobały te sceny z tego zwiastuna a najbardziej ta jak Damon rozkłada ręce przy tym oknie ;)

bliss6

Tak to była dobra scena, bardzo mi się podoba motyw że Damon chce się zabic a Stefan chce go ratowac. Nie mogą tego rozwalic:/

ocenił(a) serial na 8
bliss6

A mi wtedy naszła taka myśl, że on zechce pierścień zdjąć i stanąć w promieniach słońca. I że jeszcze się przy tym spali :/ Po ugryzieniu wilkołaka wampira nachodzą różne głupie myśli.

black_eye

no bo chyba o to chodziło. ja podobnie jak ty tak to odebrałam ;)

black_eye

No tak, chciał się zabic poprzez spalenie, nie ma pierścienia, a Stefan go odpycha od okna. To będzie fajna scena więc chcę ją zobaczyc

alien_2

Myślę, że tego raczej nie wycięli, bo ta scena jest istotna.

Kate123

Też tak myślę.
Damon ma myśli samobójcze już co najmniej od pogrzebu. Inaczej nie bawiłby się pierścieniem, stojąc na cmentarzu.

Evarini

Dokładnie. I teraz pójdzie o krok dalej, będzie chciał umrzeć i tutaj właśnie wkracza Stefek, by go ratować. To jest ważna scena i myślę, że zostanie.

Evarini

Damona już nosiło, jestem ciekawa czy to będzie jedyna próbie przy tym oknie.

alien_2

Niekoniecznie, może próbować się zabić, póki będzie trzeźwo myślał. Na jednym podejściu może się nie skończyć.

alien_2

Może będzie więcej razy próbował. Jeśli rzeczywiście Stefan zamknie go w piwnicy, żeby nie zrobił niczego głupiego, a później się z niej wydostanie to może znowu próbować.

użytkownik usunięty
Kate123

Jeżeli Elena po raz kolejny go odrzuci to z pewnością znów spróbuje.

Bo wtedy, to już zupełnie nie będzie miał po co żyć.