Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

SPOILERY cz. 2

użytkownik usunięty

Pragnę powiadomić, iż pierwsza część naszego spoilerowego wątku osiągnęła maksymalną ilość postów. Tysięczna wiadomość należała do użytkowniczki Evarini ;) Kielich krwi Bonnie dla Ciebie :D
Tym samym zakładam drugą część tematu.
Zapraszam do dzielenia się informacjami o nadchodzących odcinkach.

Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli zwiastunów odcinka "The Last Day", którego premiera zapowiedziana jest na 28 kwietnia zapraszam w poniższe linki:

- krótki http://www.youtube.com/watch?v=FFQWzHLv7Hk&feature=playe...
- rozszerzony http://www.youtube.com/watch?v=92jypmdD9sk&feature=playe...

Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
anka95

pewnie że nie dojdzie

użytkownik usunięty

Chciałabym zobaczyć Elenę jako wampira. Już po tym jak Damon dał jej krwi i upadła na podłogę to popatrzyła się na Stefka w taki sposób, jakby zaraz mu miała wyssać krew xD

a jak zaczęła warczeć :D

użytkownik usunięty
bliss6

to na Damona się tak popatrzała z nienawiścią

no przecież ;) na kogóż innego

użytkownik usunięty

Tia, ale potem odwróciła się do Stefka.

użytkownik usunięty

ahh niby 2x21 ma być lepszy od 22 :D

podobno.

też tak słyszałam, pożyjemy zobaczymy i sami ocenimy.

użytkownik usunięty

A ja powiem tak: jak w trzecim sezonie nie bedzie Deleny to w przyszłym roku mi ten sezon opowiecie.

Jak nie będzie Damona to nie oglądam ;)

użytkownik usunięty
bliss6

a tam, nie możliwe żeby go nie było

ocenił(a) serial na 10

zdecydowanie serial już nie byłby ten sam...nie mogą nam tego zrobić

użytkownik usunięty
rockowa_a

Wiadomo, tak samo jak nie może zabraknąć Stefana i Eleny

Też nie biorę takiej możliwości pod uwagę, bo bez niego to już by nie było to samo ;)

bliss6

Nie bądźcie takimi pesymistami, ja tam wierze że Delena będzie!

anka95

Ja też :D

ocenił(a) serial na 10

Najbardziej jestem ciekawa jak wyleczą Damona z ugryzienia wilkołaka...

użytkownik usunięty
rockowa_a

ja twierdzę że nic mu nie będzie bo Tyler nie był w pełni przemieniony

użytkownik usunięty

No i co z tego, ugryzienie to ugryzienie, nie robiliby takiego zakończenia wtedy.

użytkownik usunięty

No tak ale gdy by było tak że ugryzienie to ugryzienie - czyli jak mówisz. To po co Klaus chce złamać klątwe ? Przecież mógł by latać i gryźć wszystkie wampiry

użytkownik usunięty

Bo jemu nie zależy na gryzieniu wszystkich wampirów, to po pierwsze.
A po drugie nie chodziło mi o to. Nieważne.

Ale Sebastian może mieć rację. Przecież Damonkowa wiedza na temat wilkołaków i ich ugryzień jest dość ograniczona. A co za tym idzie, my też nie wiemy zbyt dużo.
Zresztą, się zobaczy. Scenarzyści na pewno wymyślą coś, co nas zaskoczy.

Evarini

Dokładnie, to będzie dla Nas zaskoczenie :) Zresztą jak zwykle :)

użytkownik usunięty
Evarini

Po prostu nie sądzę żeby w następnym odcinku ranka się zagoiła i okazało się, że miało nas to tylko przyciągnąć przed ekrany, ale Damon jest zdrów.
Oczywiście tego chcemy, ale przecież skoro to zaczęli, to niech kontynuują. Nie mówię, że Damon ma od razu latać i mordować wszystkich dookoła bo go wilczek ugryzł, ale na pewno wynikną z tego różne rzeczy, których my nie jesteśmy w stanie przewidzieć.

ocenił(a) serial na 10

może w tym coś być bo na zdjęciach promujących 2x21 jest już chyba w pełni zdrów i nie widać żeby był jakiś osłabiony czy coś ;]

rockowa_a

nie mam zielonego pojęcia jak to rozwiążą, może jak już kiedyś ktoś wspominał, ten eliksir albo to że Tyler nie był do końca przemieniony będzie miało jakiś wpływ

bliss6

jak zwykle spóźniona ;) łeeeeeeee

bliss6

ciekawe kto pierwszy jutro obejrzy odcinek ;)??

bliss6

ja wiem, ze nie bede ta osoba.

red_nails

ja w piątki mam zajęcia tylko do 12 i potem wpadam do domu i mówię, że jeszcze godzinę mnie nie ma i nieważne kto zadzwoni albo przyjdzie, ma przyjśc po serialu:P Tyle że jutro siedzę w bibliotece i uczę się do prawa gospodarczego. Więc buuuu;( Wiem że na pewno nie wejdę na forum zanim nie obejrzę odcinka bo pewnie będzie ogień:D

alien_2

ja tez nie wejde. nie chce sobie psuc radosci z ogladania :P

użytkownik usunięty
bliss6

Może nie będzie takich tragicznych skutków, ale jakieś na pewno będą.. toż to wzmocniłoby więzi Deleny:/

ocenił(a) serial na 5
bliss6

Mi się wydaje, że Elajża będzie wiedział coś na temat ugryzień przez wilkołaka, przecież jego brat to mieszanka, pewnie jakieś info na ten temat zgromadził.

biedroneczka_90_8

Dokładnie, jeśli ktoś ma coś wiedzieć, to tylko Elijah.

biedroneczka_90_8

http://www.kwejk.pl/obrazek/72033/króliczek.html
juz wiemy co sie stanie z damonem po tym ugryzieniu :D

red_nails

Oo, z Changing Hearts zdjęcie! Cudny film, polecam :)
Przynajmniej Damon nie zostanie kucykiem Pony xD

użytkownik usunięty
Evarini

GenialneXDD

red_nails

haha, dobre ;D

biedroneczka_90_8

I skoro tak już zacieśnił więzi ze Stefkiem, to może mu powie jak ma uratować Damona.

użytkownik usunięty
Kate123

wiecie jak ja chce by sie skoczył sezon?
By Elena powiedziala do Stefana to samo zdanie, ktróre Sookie wypowiedziała do Erica na samym koncuxD

a co powiedziała?:P

użytkownik usunięty
alien_2

włacz sobie ostatnia scene 3 sezonu
ja ci tego nie powiemxD

Kate123

Stefan go pocałuje w stópkę i mu powie. Damon tego i tak nie doceni bo podejrzewam, że w tej chwili wolałby umrzec niż przyjąc pomoc od Eliaszka;P Muszą się w końcu chociaż zaakceptowac skoro nie mogą się polubic

alien_2

Damon mu po prostu nie potrafi zaufać i w sumie to się nie dziwię, bo nigdy nic nie wiadomo. Co innego Stefek. On to każdemu zaufa, byle Elena się nie obraziła.

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Nie no, kurczę, ja nie wytrzymam do soboty, bo w piątek nie mogę oglądać :(

użytkownik usunięty
black_eye

Why?;)