Pragnę powiadomić, iż pierwsza część naszego spoilerowego wątku osiągnęła maksymalną ilość postów. Tysięczna wiadomość należała do użytkowniczki Evarini ;) Kielich krwi Bonnie dla Ciebie :D
Tym samym zakładam drugą część tematu.
Zapraszam do dzielenia się informacjami o nadchodzących odcinkach.
Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli zwiastunów odcinka "The Last Day", którego premiera zapowiedziana jest na 28 kwietnia zapraszam w poniższe linki:
- krótki http://www.youtube.com/watch?v=FFQWzHLv7Hk&feature=playe...
- rozszerzony http://www.youtube.com/watch?v=92jypmdD9sk&feature=playe...
Pozdrawiam :)
nie no ja w to wilkolacze ugryzienie nie wierze.
w finalowym odcinku damonowi nie zaczna sie mieszac wspomnienia, uczucia zwiazane z katherine i elena?
moze mu z tego powodu "odbije" i wyzyje sie nie na tym kim trzeba?
Mieszają mu się wspomnienia? Jak Rose kiedy użarł ją wilkołak:/ Też nie odróżniała Eleny i Katherine, nie wiedziała co jest rzeczywiste. No nieeeee :
Może Damonowi nic nie jest ale Stefan zginął i on jest tak załamany że zasłabł?:P A Elena chce pokazac jaka jest silna i go wspiera?:D
Właśnie, może Stefek wykazał się wielkim heroizmem i dla odmiany to on uratował Damona i sam przy tym zginął (oczywiście później się okaże, że jednak w jakiś cudowny sposób ocalał). A Elena oddala się z Damonem, bo myślą, że Stefkowi już niestety nie można pomóc :P
Ale coś mu się stało, coś od czego od razu nie umarł ale bardzo osłabł. Może dostał kołkiem a pił za mało krwi. Scena podobna do tej z ostatniego odcinka 1 serii, tam też Elena ratuje Damona z pożaru. Tutaj jest pożar ale w tle i widac, że jest wyświetlany na ekranie. Ale skoro ta scena jest taka podobna do tamtej to może znowu skończy się pocałunkiem?:D
stefek zdradza damona by ratowac elene. ta nie moze w to uwierzyc, odchodzi od niego. bierze pod pache damona i ida w sina dal ;)
przed chwila przeczytalam raz jeszcze opis finalowego odcinka i zaciekawil mnie ten fragment "Stefan osobiście płaci wysoką cenę za próbę powstrzymania tragedii". ciekawe o co bedzie chodzic.
podaje link do opisu raz jeszcze: http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1603-oficjalny-opis-2x22-as-i-lay-dying
Może serio coś mu się stac. Ale chyba nie skrzywdzą ich obu. Co się stanie Męczydupie i czemu Damon zasłabł?:D Jaka szkoda, że zbliżają mi się zaliczenia cwiczeń, będę musiała się rozdwajac między serialem a prawem gospodarczym;/
A sam straci głowę i krew będzie sikała na wszystkie strony. Jego głowa poturla się pod stopy Damona a on wyda z siebie dźwięk podobny do "oj". I można zacząc sesję a potem wakacje:D
Byłaby miła odmiana, to serial o wampirach a ostatnio oszczędzają na krwi;P Kropla na ustach Damona kiedy dziabie Andie się nie liczy:P
To może tak: Stefek ratuje Damona. Niestety Damon nie jest w stanie już pomóc Stefkowi, który umiera. Niczego nieświadoma Elena, zauważa że Damonowi coś się stało (powiedzmy ktoś wbił w niego kołek, jest osłabiony, zszokowany śmiercią Stefana). Podbiega i mu pomaga. Następnie Damon powoli dochodzi do siebie i musi powiedzieć Elenie co się wydarzyło. Wtedy ona zaczyna płakać i zaciska ręce na rękach Damona tak jak to jest pokazane na zdjęciu
Tak jest zawsze, im bliżej odcinka tym wszyscy bardziej wytężają umysły nad teoriami. To tylko tydzień, a pamiętasz co było jak zrobili przerwę? Większośc miała gotowe scenariusze;P Biorę się dzisiaj za oglądanie Antychrysta:D
Widzieliście?
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=40&pid=2583#top_display_ media
zdjęcia z planu finału 2 sezonu
I znowu jakaś impreza:D Więcej mają wydarzeń kulturalnych niż ja w Toruniu:D Już chcę ten 20 odcinek, bo będzie chyba dużo damona, on coś znowu odwali, pójdzie do Klausa?
Nie jakaś, tylko to wyświetlanie filmu:P Zapewne w związku z tym zapewnią jakieś inne atrakcje...
Scena z 20 odcinka :)
http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1646-scena-z-2x20-the-last-day#comments
O rany jak mnie ten Stefek wkurza.... :/ Wrr...
Pomimo mojego uwielbienia do Elajży uważam, że Pierdzi Mączek powinien być ostrożniejszy.
"Well that makes you the biggest idiot of them all" - zgadzam się.
Ja też lubię Elijaha, ale uważam, że on coś jednak ukrywa. Damon ma rację, że mu nie ufa. A Stefek jak zawsze po najmniejszej linii oporu.
Elajża jest w końcu bratem Klausa, i ja też bym mu tak do końca nie wierzyła..Damon jest czujny i prawidłowo a Stefek jak to Stefek nie wie co ma robić.
Ale ma te oczka Damon i jeszcze jak mu tak światło pada na nie to normalnie mmmm...
Jak Elijah odstawi jakiś numer, to wszyscy będą przepraszali Damona i na kolanach będą prosić o jego pomoc :D
Ja wciąż uważam, że Elajża jest człowiekiem godnym zaufania. Tylko trzeba uważać na jego słowa.
Powiedział np., że odkrył sposób na uratowanie doppelgangera podczas rytuału.
Elenka się oczywiście podjarała. Ale czy on powiedział, że jej go zdradzi i wykorzysta ? ;)
Nie mogłam się oprzeć, żeby na to nie odpowiedzieć :P Bo ja myślę, że Elijah coś jednak ukrywa. I faktycznie jest Mistrzem w odpowiednim dobieraniu słów :)
Oto kolejna fantazja Delenowców :D
Czyli pseudo spoiler;p Ale wklejam żebyśmy mieli o czym gadać:P
Damon: Elena, i don’t have much time..
Elena: What are you doing?
Damon: Just answer me, do you know that
I would die for you, right?
Elena: I…
Damon: C’mon Elena, just answer me…
Elena: Yes, I..I know
Damon: And do you know why I would do that?
Elena: Because.. you care about me
Damon: Yes, I do. And especially because I love you
Elena: Damon…
Damon: I just wanted you to know that. Now run!
Elena: What? Do you gonna stay here?
I won’t let you here!
Damon: Just run! They are coming!
Elena: I love you too…
To jest takie głupie... masakra xD
Urocze:D A filmik mnie rozdrażnił, Stefan i jego machanie rękami. 50 sekund a słowo trust było chyba z 10 razy. Riposta Damona świetna. Elena wszystkim ufa i Damon ma rację, że prędzej czy później przejedzie się na tym.
Bo może i Elena kocha Stefana ale do Damona też ma jakieś dziwne ale mocne uczucia
Ciężko powiedziec co ona czuje do tego Damona. Jak Stefana kocha to nie wiem jakie uczucie ją łączy z Damonem. Bo ta ich miłośc jest taka lukrowa, nudna, "szalona"- składa się głównie z mdłych wyznań och jak ja cię kocham. No nie, przepraszam- Stefan się jeszcze wiecznie martwi o Elenę. Nie wiem co ich łączy poza wspólnymi zmartwieniami. A do Damona coś go ciągnie, super była scena kiedy ostatnio tańczyli, sama chemia:D