Natura potrafi zaskoczyć :)
No, ale wiesz, jak już dzieci w podstawówce się bawią w "słoneczko" to ja już nie mam pytań do naszego społeczeństwa.
Już w podstawówce? Ja pie*rze, że w gimbazie to słyszałam...Cholera, to się dzieci potrafią bawić.
Kolega mi raz opowiadał, jak to w gimnazjum u niego ze 2 laski po zielonej szkole wróciły w ciąży - ojców brak :) Nie wiem tylko czy to prawda, bo to takie ktoś powiedział, że ktoś powiedział. Ale gimnazjum to miało renomę, także przyjęłam za prawdę. Co za czasy.
W gimnazjum, to od zawsze wiadomo, że ludzie są najbardziej nieodpowiedzialni i krótkowzroczni. Myślą że są dorośli i wszystko im wolno, nie patrząc na konsekwencje.
Chyba jeszcze nie podali oficjalnej informacji, na razie tylko potwierdzili co przedłużają. Na filmwebie też nie ma odniesienia do jesiennej ramówki CW, a innych stacji już widziałam. Ale też mi się tak wydaje.
Jak chodziłam do gimnazjum to się czułam jeszcze taką smarkulą. Czasy się zmieniają chyba. Latem szłam ulicą i mi jakiś taki 13latek góra pod sukienkę łapę włożył, nie wiem co chciał dzieciak osiągnąć. Teksty też z roku na rok lepsze.
Ktoś na forum SN tak pisał.
Też się tak czułam :)
Nom, teraz to w ogóle język dzieci mnie przeraża. Ostatnio tak sobie idę i idzie przede mną dwójka takich słodkich chłopców. A za chwilę słyszę jak rozmawiają to było tylko "Kur*a, ja pier*ole" itd. Zwątpiłam w świat :(
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HAMVsE41cwE#! uśmiałem się hahha; D
LOL - dokladnie to Delenowcy mówią :D Jeszcze te "never let me go" LOL - jak raz wszedlem na rozmowy serialowe cos tam sprawdzic - to oni to jak jakis hymn traktowali - dopisując kolejne wersy LOL
Heh. One tam ogółem czasem "śpiewają" piosenki. Kiedyś tak wchodzę i nie wiedziałam o co chodzi...myślałam, że grają w jakąś wypaczona wersję "jaka to melodia" tyle, że bez melodii...a to było śpiewanie. Stupid me.
O kurde, po "Stefan reped someone, I dont remember who, but he did" już nie mogłam :P
Aż mi ciarki przeszły jak to oglądałam. Nie ogarniam jak można być tak tępym, tak się ekscytować serialem. Bez przesady.
http://pwasilewski.tumblr.com/post/50625687426 delenowcy mają się z czego cieszyć xd
"W ten weekend oglądałam sceny DE z 1 sezonu i jak trafiłam przypadkiem na Stelenę, to zasłaniałam dłonią ekran i wydawałam z siebie dźwięki w stylu "fujfujfuj" :D"
wypowiedz tygodnia hahahhaha
poziom intelektualny tych ludzi mnie poraza.....mam naprawdę nadzieję ze oni tylko takich udają....bo inaczej to raczej slabo...
dokładnie, ich wypowiedzi to - delena ble ble ble .... milion buziaczków .... milion serduszek ;D
Jak, któraś z nas kopiuje wasze wypowiedzi do naszego tematu to jest wielka obraza. Wy teraz robicie to samo. Jak macie jakieś uwagi odnośnie naszych wypowiedzi do zapraszam do nas i skomentujcie to pod danym postem, anie obgadujecie i wyśmiewacie nas za plecami.
Teksty o poziomie intelektualnym były bardzo nie na miejscu robb264 zwłaszcza o osobie, której kompletnie nie znasz i sugerujesz się na jednej konkretnej wypowiedzi. Od razu zaznaczam, że przyszłam tu w pokojowych zamiarach i nie chcę wszczynać żadnej kłótni :DDD
Nie wchodzę do waszego tematu od dawna. Ktos wkleił komentarz - i take bylo moje zdanie na temat tego komentarza. Nie wymyslalem farmazonów, niestworzonych historii i nie dopowiadam sobie czegos co nie istnieje. Nie wiem w jakim kontekscie to zdanie padlo. Ten wlasnie oto komentarz wywolal u mnie okresloną wyzej rekację. I tak jak napisalem - Jezeli to na serio, to komentarz jest bezdennie glupi i infantylny. A jezeli powiedziane bylo to pól-zartem pól-serio to nic do tego nie mam.
"mam naprawdę nadzieję ze oni tylko takich udają....bo inaczej to raczej slabo."
No, ale nie odniosłeś się konkretnie do jednej osoby tylko "poziom intelektualny tych ludzi mnie poraza" dlatego proszę Cię żebyś nie mierzył wszystkich jedną miarą. Sami twierdzicie, że wyrywamy wasze komentarze z kontekstu i w tym wypadku było podobnie :D Nie wiem jaką formę miała wypowiedź mojej koleżanki czy to miało być żartobliwe czy nie. Uważam, że kwestionowanie czyjegoś poziomu intelektualnego po wypowiedzi na temat jakiegoś serialu jest mocno nie w porządku.
Cały czas w swojej wypowiedzi używasz liczby mnogiej, a twierdzisz, że odnosiłeś się do konkretnej wypowiedzi, no a raczej kilka osób jednego posta nie mogło napisać. Więc na przyszłość precyzuj swoje wypowiedzi. :D
Mogę ci przyznac rację. Pomylilem się z liczbą mnoga. --- ten komentarz porazil mnie swoją glupotą - tyle.
Na jednej wypowiedzi... boże, koleżanko jest ich tam pełno, gdybym przeglądnął temat od początku znalazłbym ich w nieskończoność ale to się mija z celem. Nic nie zostało wyjęte z kontekstu, piszecie takie bzdury, choć większość z was jest dorosła a zachowujecie się jak dzieci poniżej 10 roku życia. Pis joł
Nie mam ochoty z Tobą wdawać się w dyskusje. Jak Ci się nie podoba to nie wchodź i nie czytaj nikt Cię do tego nie zmusza. To co i jak piszemy to tylko i wyłącznie nasza sprawa i nie Tobie to krytykować i osądzać.
Szczerze to nie mam zielonego pojęcia po co zniżacie się do tego poziomu i zachowujecie się tak samo jak one - czytacie tamten temat i komentujecie tutaj. Osobiście mi się to po prostu nie podoba. Każdy wie jak wyglądają realia rozmów serialowych także może nie stwarzajmy sobie kłopotów we własnym temacie, poza tym to jeszcze bardziej je tutaj przyciąga.
O to ja nie wiedziałam, że nie można do was wchodzić i nic pisać?
Chcę zachować się jak należy i to co mi się nie podoba wyjaśnić z wami, a nie obgadywać was za plecami czy tak nie jest lepiej i grzeczniej w stosunku do was i do nas? :)
Można, ale właśnie o to mi chodzi, żeby nie tworzyć takich konfliktów i żeby nie było takiej potrzeby.
Jakich znowu konfliktów? Normalnie na spokojnie z Robbem wyjaśniliśmy sobie wszystko, a wy robicie z tego III wojnę światową :///
Ale mi nie o to chodzi, dlatego odniosłam się do osób wypowiadających się stale w tym temacie. Że nie podoba mi się to, że kopiują tutaj wasze wypowiedzi, bo to tworzy konflikt ogólnie rzecz biorąc.
Dokładnie :D Jak się komuś coś nie podoba to zapraszam do naszego tematu i tam piszcie co wam się nie podoba.
Weszłam do was tylko i wyłącznie żeby pooglądać gify ze Stilasem, ale po prostu nie spodobała mi się dana wypowiedź więc na nią odpisałam :D
Ale problem. Nie róbmy afery. Dopóki jest jakas kultura wypowiedzi to niech kazdy sobie pisze. To nie jest jakis hermetyczny temat. Mozesz pisac swobodnie.
Jasne, że będę pisać :DDD Jak mi się coś nie spodoba to na pewno Ci to napisze :DDD Jak mi się spodoba to też o tym napiszę :DDD Wolę pisać tutaj u was jak mi coś leży na sercu niż obgadywać was w naszym temacie bo ja tego nie cierpię wolę walić prawdę "prosto w twarz" w tym wypadku prosto w monitor :DDDD
Nikt nie robi tu konfliktu. Forum tematyczne jest po to aby upubliczniać rzeczy związane z danym tematem w tym przypadku TVD. Zakończmy już te bezsensowne wypowiedzi gdyż żadna ze stron nie dojdzie do porozumienia bo każdy ma inny pogląd ną sprawę. W swoim imieniu przepraszam jeżeli uraziłem kogoś.
Powtarzam jeszcze raz nie do Ciebie pisałam więc nie wiem po co w Tobie tyle agresji z Robbem sobie wszystko wyjaśniliśmy więc nie wiem po co robisz za obrońce?.
Muszę ponarzekać na Iana.
Czy tylko mi się wydaje że tak fatalnie zagrał w ostatnim odcinku w scenie z Eleną? W tej kiedy mu mówi że go kocha.
Chodzi mi konkretnie o moment kiedy mówi "And theres no apology in the world.." Jak wypowiada słowo "apology" to mam ciary - w negatywnym sensie. Tak to strasznie sztucznie i denerwująco powiedział. A pocałunek też był taki mało przekonywujący. Stracili już chyba całą chemię.
Nie chcę szukać dziury w całym, ale naprawdę mimo tego że mam już bardzo ograniczone wymagania do gry Iana, to jeszcze bardzie mnie zawiódł.
On ogólnie okropnie wyglądał w tym sezonie. Strasznie. Wszyscy mówią, że on ma to "eye-thing", ja nie wiem gdzie się to podziało. W sumie tylko raz w tym sezonie mi się podobał, a przecież od zawsze lubiłam Damona, to obiektywna jestem.
"Eye-thing" zmieniło się na "Eye-wytrzeszcz" :P
Od 2 sezonu zdecydowanie tendencja spadkowa. I wkurza mnie to jego uśmiechanie się na bok. Czy on myśli że to jest seksowne. Otóż, nie. Nie jest.
Dokładnie, ta mimika jest straszna. Chociaż ostatnio zauważyłam, że też się tak uśmiecham na bok jak mi coś głupiego do łba strzeli. Akurat miałam lustro i byłam w szoku :D
4x10 morning sex - nie wygladał źle, Jest tam nawet ten dialog: "E: What's that face? D: What face? E: That face.." - on tam wtedy na Elkę ładnie patrzy i coś z tego spojrzenia dawnego tam widziałam. Poza tym dramat. Nie wiem czy już nie umie, czy mu się nie chcę, a może to Julie pomysł żeby Delenowcy za ładnych gifów czasem nie mieli :D
Bleee...... Niby nie mam nic do tej sceny, ale jak słyszę "I'm Happy" i widzę jak przewraca oczami to mną trzęsie. Nie lubię tego
Już dawno uznałam że mu sodówa do głowy uderzyła, więc pewnie mu się nie chce
Ian jedynie w 1 sezonie coś działał.
http://2.bp.blogspot.com/-_RRJq3YsiAA/URvjMYGcZ_I/AAAAAAAAATw/8eGQIo8m3LM/s1600/ sexiest_thing_on_the_earth.gif różnica jest