mozna pisac dalej!
poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2238365?page=20
Some info:
"We want them to be happy. We're not going to rip them apart." - JP on Delena
No plans to see April again.
"You'll see a lot of love." - Kat on Jeremy and Bonnie's relationship
"The idea of Silas having a love interest is hilarious, but you never know." - Paul
"It's going to be a much more normal existence for the girls." - Candice
A ja specjalnie nie komentowałam na bieżąco, żeby każdy mógł znaleźć :D
Przeczytałam "We want them to be happy. We're going to rip them apart." bez "not" i sobie myślę "No, Julie, złośliwie, ale mi to pasuje" A tu jednak było "not" :(
"It's going to be a much more normal existence for the girls." - Candice -więcej w stylu GRADUATION!!! Och super, tryskam euforią!! :/
No, ale przynajmniej April nie będzie, na początku 4 sezonu denerwowała mnie bardziej niż Elena, a to wyczyn.
Trzeba się cieszyć z tego co jest :D Brak April to i tak duuuuużo, ale teraz trochę się boje o tych nowych bohaterów. Do głupoty obecnych już przywykłam...
Może normal existance to naprawdę normalne życie? Bez durnego Klaroline i innych takich romansów? Trzymam kciuki :D
Ale czy "normal existance" w wykonaniu Julie jest naprawdę "normal"? :P
No, ale.. nie ma April !!!! xDD
Wysokie oczekiwania :d Podoba mi się Twój sposób myślenia :D
Może skromniej? Ja bym Jeremiego skutecznie zabiła. Chociaż już tyle razy ginął i wracał, że już zostanie do końca. Tego jestem pewna... :(
gdzies 11 postów nad tobą - tuz nad tymi postami o plakacie
ale juz masz:
tutaj wersja długa ze sklejką deleny/steleny
http://www.youtube.com/watch?v=pCfXXNfPTxw&feature=youtu.be
a tutaj tylko nowa scena z Silasem
http://www.youtube.com/watch?v=ANCL6HmISj4&feature=player_embedded
Dla mnie ok, poza tym widac ze scena jest bardzo pocięta i okrojona. W miedzyczasie zabija jeszcze ojca Bonnie, compeluje tlum + nie bedzie tej creepy muzyczki która psula dla mnie scenę. Musieli cos dac nowego , wiec jakos posklejali fragmenty. Jakies to niezmontowane.
Czyli tak jak to jest w promo odcinka zazwyczaj. Tak sklejają, że w sumie często nie wiadomo co jak i dlaczego. Tutaj i tak nie jest źle, bo to przynajmniej jedna scena.
Jak masz zblizenia na Silasa jak przemawia to ojcec Bonnie stoi za nim. Na samym koncu jak jest rzut z góry, to juz lezy martwy obok Silasa. Po słowach - czy będzie w stanie zauroczyc caly plac miejski - widac ze jest ucięta cala reszta i potem juz tylko rzut z góry, który widac ze nie byl jeszcze dobrze zmontowany. Do tego Bonnie jest na tym placu, bo widac w koncowce tego dlugiego proma, jak ryczy z powodu smierci ojca.
Widac ze to jeszcze stan "surowy". Nawet jeszcze polowy odcinka nie nakręcili. Mogę się zalozyc ze nawet sceny nie zobaczymy w takim ksztalcie jak tutaj. Mozliwe ze dadzą ujęcia z innej kamery.
Teraz to nawet oglądać tego nie trzeba :D
Bonnie widziałam, bo aż zatrzymałam żeby zobaczyć.
Rozbawił mnie w ogóle Ian i jego refleksja nt. "other side" :p
Tak ogółem to Paul wyglądał jakby się strasznie nudził. Przynajmniej ja to tak odebrałam. Nie do końca lubie tą "żwawość" Iana, ale tutaj go odebrałam dosyć pozytywnie. Nina też raczej pozytywnie :)
Accola i Graham to szare tło. Chociaż obie ślicznie wyglądały.
Czy ja wiem :D? Bardziej moze czekal na pytanie od tlumu...którego się nie doczekal. I w ogóle jaka strata czasu z pytaniem do Niny czy woli Kath czy Elenę. Juz 1000 razy zadawali takie pytania i zazwyczaj aktorzy nie udzielą jasnej odpowiedzi, bo "nie mogą".
Co nie zmienia faktu, że gdyby chciał to by się włączył do odpowiedzi kogoś innego. Jak to robi Ian - może trochę chamsko, ale to nie jest znowu jakiś formalny event, że trzeba się jakoś spinać.
Ja to się w ogóle dziwię, że Nina się cieszy taką popularnością wśród zadających pytanie. No ale...
Moze cieszy się popularnoscią, bo praktycznie nie jezdzi na zadne eventy z ekipą. Więc to jedyna okazja w roku (oprócz Payley Fest) kiedy mozna jej zadac pytanie.
A Paul moze mial slabszy dzien. Nie wiem - widzialem tez z jeden czy dwa wywiady, gdzie Ian byl "zgaszony" i to Paul musial dzwigac na sobie cięzar "wodzireja".
Tym bardziej by mnie nie interesowała.
Nie wiem co było tego przyczyną, ale był zgaszony. Tak tylko chciałam o tym wspomnieć :)
Jest też zwiastun The Originals :)
http://www.youtube.com/watch?v=tq-GxCpgXSw#at=44
Ale chyba nic nowego, no może to z 0,37 0,41 bo nie kojarzę tego
dodali te sceny z Awiną. Zastąpią one sceny z Mystic Falls. Chyba tez wprowadzą scenki z Elijahem i Hayley, jak Elijah okrywa ją swoją marynarką (chyba ze to wycięta scena).
Awiną? To ta czarownica?
W ogóle to podoba mi się ten zwiastun, klimat Nowego Orleanu robi swoje. Nie wiem jaki wyjdzie serial, ale przynajmniej zwiastun fajny :P
Awina to taka nowa laseczka, której nie pokazali w odcinku 4x20 - a teraz ją dokleją. Tylko premierowy odcinek bedzie kręcony w Nowym Orleanie. Cala reszta bedzie kręcona w Atlancie, albo w jakichs malych miasteczkach udających Nowy Orlean. Bedą kręcili TO rzut kamieniem od planu TVD.
Aha, byleby była ciekawą postacią.
Och :( no to mam nadzieję że się postarają i dobrze to wyjdzie. Bo podoba mi się ten nastrój, taki trochę tajemniczy i mroczny... no, trochę. Może też kolory robią swoje, takie ciemne, ale intensywne. Podoba mi się :)
Przedsmak tego jak to będzie wyglądalo masz w 4x08. Jak Defan pojechał do "Nowego Orleanu". Jezeli wtedy czulas klimat - to i teraz będziesz, chociaz kręcli to w jakiejs innej miescinie.
Nawet zapomniałam że to było w NO :((((
Może w TO się bardziej postarają, bo TVD ma już swoją renomę, starych fanów i mam wrażenie że już się tak nie starają, moze dla TO się wysilą.
No raczej jeszcze te lokacje podpicują, jezeli akcja ma się w nich kręcic caly czas. Dadzą jeszcze jakies wstawki z rzutami z Nowego Orlanu, co doda klimatu.
"Po tym jak Klaus pozwala dziecku i Hayley żyć, Elijah wraca, żeby zabrać za sobą „dziewczynę” ,jak ją nazywa. To oczywiste,. że bardzo zależy mu na bezpieczeństwie jej i dziecka. Zdejmuje nawet swoją marynarkę i oferuje ją Hayley, żeby ją ogrzać. Jest tam mała wskazówka, że przyszłości, tych dwoje może połączyć romans. [Elijah]wyraża się jasno, że jeżeli cokolwiek jej się stanie, czarownice będą miały z nim do czynienia. W kolejnej scenie, Klaus, Marcel i jego wampiry świętują na ulicach Nowego Orleanu. Wydaje się, że uczestniczą w pewnego rodzaju paradzie, ale Klaus wie, że to wszystko jest tylko częścią planu, dzięki któremu odzyska to, co prawnie należy do niego. Na nieszczęście dla fanów Klaroline, słodka scena z wiadomością na poczcie głosowej została zastąpiona inną. Odcinek kończy się ukazaniem młodej czarownicy o imieniu Davina, która okazuje się być tajną bronią Marcela przeciwko czarownicom. Potrafi ona wyczuć, kiedy ktoś używa magii i sądząc po jej czynach, jest własna magia również jest całkiem silna."
Hahahahahha nie będzie telefonu do Caroline :DDD
No i wyjaśniło się co do Marcela.
Ale fragment o romansie Hayley i Elijaha choć był oczywistością to mi się nie podoba :/
No romans z Hayley to oczywista oczywistosc. Jak zobaczylem zrzuty z tej sceny - to od razu mi się zaswiecila lampka w glowie. Romans ze hej! Ale w sumie niezla z Hayley suczka, więc Elijah się niezle zabawi.
Nom, ale może w TO nie będzie Klaroline. Tak mi się wydaje. Ta historia nie jest skończona, ale dla TVD, bo JoMo ma się czasem pojawiać jeszcze w TVD, ale myślę że w TO już nie będą o tym wspominać :)
Może tak samo będzie z Matbekah
Podoba mi się.
JoMo mógłby mi czytać na głos książki do snu. Tak, to by było fajne...
Chciałam wyjść na taką grzeczną co ma skromne oczekiwania :D
yeah... I think I know :D
następny temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2249094
dokonczmy tylko ten :d