mozna pisac dalej!
poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2238365?page=20
Akurat jak ktoś mówi że mam dobry gust muzyczny, to od razu jestem jego więc dobrze trafiłaś hahahah ;DDD
Bez kitu, bo ja nie wierzę za bardzo w komplementowanie urody, szczególnie jak widzicie tylko zdjęcie, na którym mnie prawie nie widać xD
A co innego, jak mówisz, że mam dobry gust, bo przecież wstawiłam tu już chyba setkę piosenek, więc możesz to w pewien sposób ocenić ;D No i nie ukrywam, że zawsze mnie cieszyło jak komuś się podoba moja muzyka, mój ulubiony serial, czy film. także aww <3
Niestety... Kiedy już masz wszystko, kompletnie, nagle zdajesz sobie sprawę, że już nie ma do czego dążyć, możesz mieć czego tylko zapragniesz, więc z automatu wszystko mniej cieszy, za komuny pomarańcze to było COŚ, teraz jakiś tam owoc, poza tym artyści często mają słabą psychikę, nie radzą sobie ze sławą, mają ciągoty do używek, brak silnej woli, motywacji.
Poza tym, jak już nie masz prawdziwych problemów pt: co do garnka włożyć, to maleńkie rzeczy wyprowadzają Cię z równowagi, typu brak skarpety do pary, wtedy dopiero rzeczy z których my się śmiejemy urastają do rangi dramatycznych problemów, ot ludzka psychika. Choć dla mnie to dziwne....
Kwesta psychiki, jak zbierasz przez rok na swoja wymarzoną dajmy wycieczkę, to ona cieszy jak nic, a jak oni mogą jechać z dnia na dzień to i szczęście ich jest mniejsze. W pewnym momencie przestają "czuć" szukają coraz to nowych podniet i bodźców. Tak to już jest. Dla mnie idealnym przykłądem jak radzić sobie z bogactwem i sławą to Brad Pitt i Angelina, oni znaleźli sobie to "Coś" coś co daje szczęście, pomoc innym, jakby to nie wyglądało to jest ich lek i cel.
Mnie zwykłemu szarakowi, którego na co dzień nikt nie zauważa trudno jest zrozumieć psychikę artystów, którzy dostali od natury wszystko, co najlepsze i tak im źle.
Oj na pewno nie jest tak źle, że nikt nie zauważa.. :D
Heh, coś w tym jest, chociaż oni też nie są idealni.. Mieli bardzo dużo szczęścia, bądź dobrze się urodzili...
Uwierz mi, że nikt.
Wyobrażasz sobie przeczytać takiego newsa o swoim ulubionym aktorze? Ja nie, za nic w świecie.
Na pewno nie.... Przeto ja Cię tu widzę dokładnie :D
Nope....Ja już po Andym ze Spartacusa miałam miesiąc żałoby....
Szkoda, że nie było Cię za offtopwych czasów, Wstawiałyśmy swoje zdjęcia w avki, żeby zobaczyć kto jak wygląda. Oczywiście nikogo nie zapamiętałam, ale było warto :D
Hehehe :D Ja tam nie wiem czy bym sobie moje zdjęcia wtryniła na ava :D Jeszcze by się filmjeb popsuł :D Oka idę spać, jutro robota.... Dobranoc.
Naprowadzę Cię :D
http://farm3.static.flickr.com/2371/1746622152_39a35cccef.jpg tylko bez chusty i ciut starsza :D
O kurczę, wybacz ale rozśmieszyłaś mnie teraz ;D Chyba przez to, że wybrałaś takie zdjęcie i ta chusta <3 hahaha
No wstaw swoje, nie krępuj się ;* Chociaż na awatar na 10 minut <prosi>
http://images.pictureshunt.com/pics/j/jasmine_cartoon-5089.jpg
Zawsze uważałam Jasmine za ładniejszą księżniczkę Disney'a, więc wcale się nie śmieje! ;)
Ale chcę zdjęcie :((
Zapytaj Marty :D
Nie no poważnie, uważam że jesteś bardzo ładna i pewnie masz takie mega mega mega czarne włosy i zazdroszczę bardzo :(
Moje też ;p
Z włosami czy bez bardzo ładna i widać po Tobie charakterek, haha :D
Zdjęcie wskazuje iż nie jesteś jakąś pipką, co sobie daje w kaszę dmuchać, a zadziorną młodą damą z niepokojącym acz tajemniczym i nieco groźnym spojrzeniem. :D