PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121926
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

mozna pisac dalej!

poprzedni temat:

http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2238365?page=20

Kejt__

Eej pamiętam coś takiego ;DD
<333

Madame_7

hahaha to miłe ;* ale na żywo jestem 10 razy brzydsza, więc tylko uprzedzam;*

martusia_47

Jo jasne

Madame_7

Dobry pomysł ;)

martusia_47

Marta uwielbiam Twój uśmiech i gust muzyczny.
Nie, ja nie potrafię podrywać absolutnie.

Madame_7

Akurat jak ktoś mówi że mam dobry gust muzyczny, to od razu jestem jego więc dobrze trafiłaś hahahah ;DDD

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Już kisiel w gaciach? ;/

Kejt__

Noo :(((((

martusia_47

Udało mi się :D

Madame_7

Bez kitu, bo ja nie wierzę za bardzo w komplementowanie urody, szczególnie jak widzicie tylko zdjęcie, na którym mnie prawie nie widać xD
A co innego, jak mówisz, że mam dobry gust, bo przecież wstawiłam tu już chyba setkę piosenek, więc możesz to w pewien sposób ocenić ;D No i nie ukrywam, że zawsze mnie cieszyło jak komuś się podoba moja muzyka, mój ulubiony serial, czy film. także aww <3

martusia_47

Ja Cię tam widzę ;)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Niestety... Kiedy już masz wszystko, kompletnie, nagle zdajesz sobie sprawę, że już nie ma do czego dążyć, możesz mieć czego tylko zapragniesz, więc z automatu wszystko mniej cieszy, za komuny pomarańcze to było COŚ, teraz jakiś tam owoc, poza tym artyści często mają słabą psychikę, nie radzą sobie ze sławą, mają ciągoty do używek, brak silnej woli, motywacji.
Poza tym, jak już nie masz prawdziwych problemów pt: co do garnka włożyć, to maleńkie rzeczy wyprowadzają Cię z równowagi, typu brak skarpety do pary, wtedy dopiero rzeczy z których my się śmiejemy urastają do rangi dramatycznych problemów, ot ludzka psychika. Choć dla mnie to dziwne....

byledopiatku

Dla mnie też dziwne i tyle. Nie wiem czego trzeba takim osobom do szczęścia.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Kwesta psychiki, jak zbierasz przez rok na swoja wymarzoną dajmy wycieczkę, to ona cieszy jak nic, a jak oni mogą jechać z dnia na dzień to i szczęście ich jest mniejsze. W pewnym momencie przestają "czuć" szukają coraz to nowych podniet i bodźców. Tak to już jest. Dla mnie idealnym przykłądem jak radzić sobie z bogactwem i sławą to Brad Pitt i Angelina, oni znaleźli sobie to "Coś" coś co daje szczęście, pomoc innym, jakby to nie wyglądało to jest ich lek i cel.

byledopiatku

Mnie zwykłemu szarakowi, którego na co dzień nikt nie zauważa trudno jest zrozumieć psychikę artystów, którzy dostali od natury wszystko, co najlepsze i tak im źle.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Oj na pewno nie jest tak źle, że nikt nie zauważa.. :D
Heh, coś w tym jest, chociaż oni też nie są idealni.. Mieli bardzo dużo szczęścia, bądź dobrze się urodzili...

byledopiatku

Uwierz mi, że nikt.
Wyobrażasz sobie przeczytać takiego newsa o swoim ulubionym aktorze? Ja nie, za nic w świecie.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Na pewno nie.... Przeto ja Cię tu widzę dokładnie :D
Nope....Ja już po Andym ze Spartacusa miałam miesiąc żałoby....

byledopiatku

Tutej to ja jestem anonim :P

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Już Sara, się tak nie chowaj jak nazista w okopie... Widzimy Cię dokłdanie :D

byledopiatku

Szkoda, że nie było Cię za offtopwych czasów, Wstawiałyśmy swoje zdjęcia w avki, żeby zobaczyć kto jak wygląda. Oczywiście nikogo nie zapamiętałam, ale było warto :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Hehehe :D Ja tam nie wiem czy bym sobie moje zdjęcia wtryniła na ava :D Jeszcze by się filmjeb popsuł :D Oka idę spać, jutro robota.... Dobranoc.

byledopiatku

Dobranoc Barbara :)

Madame_7

Chciałabym Cię zobaczyć :(

martusia_47

Nic ciekawego ;p

Madame_7

Nie wierzę.

martusia_47

Poważnie :)

Madame_7

Mam nadzieję, że kiedyś sama ocenię :D

martusia_47

Czarne włosy, czarne oczy, złe spojrzenie, duże usta - to ja :P

Madame_7

Seriooo!? O_o
Teraz jestem jeszcze bardziej ciekawa :((

martusia_47

Naprowadzę Cię :D
http://farm3.static.flickr.com/2371/1746622152_39a35cccef.jpg tylko bez chusty i ciut starsza :D

Madame_7

O kurczę, wybacz ale rozśmieszyłaś mnie teraz ;D Chyba przez to, że wybrałaś takie zdjęcie i ta chusta <3 hahaha
No wstaw swoje, nie krępuj się ;* Chociaż na awatar na 10 minut <prosi>

martusia_47

We mnie płynie arabska krew Ty się nie śmiej. Jestem arabską księżniczką :D

Madame_7

http://images.pictureshunt.com/pics/j/jasmine_cartoon-5089.jpg

Zawsze uważałam Jasmine za ładniejszą księżniczkę Disney'a, więc wcale się nie śmieje! ;)
Ale chcę zdjęcie :((

martusia_47

Masz dwie sekundy

Madame_7

Aaaa!! Dziękuję <333
No i Ty mówiłaś że nic szczególnego?? O_o
Naprawdę ładna jesteś!!

martusia_47

Nie no oczywiście :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Leci do fap folderu.

Kejt__

Fap folder?

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Zapytaj Marty :D

Nie no poważnie, uważam że jesteś bardzo ładna i pewnie masz takie mega mega mega czarne włosy i zazdroszczę bardzo :(

Kejt__

I są takie mega mega mega ch ujowe,że zapomnij o jakiejkolwiek fryzurze.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Moje też ;p
Z włosami czy bez bardzo ładna i widać po Tobie charakterek, haha :D

Kejt__

Rozwiń myśl :P

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Zdjęcie wskazuje iż nie jesteś jakąś pipką, co sobie daje w kaszę dmuchać, a zadziorną młodą damą z niepokojącym acz tajemniczym i nieco groźnym spojrzeniem. :D

Kejt__

Pozory mylą ;)

Kejt__

No i usta masz zajebiste!

martusia_47

Nie pytaj jak całują ^^

Madame_7

Nie chciałabym nawet wiedzieć, bo nie usnęłabym tej nocy :(

martusia_47

Nie nabijaj się :D