mozna pisac dalej!
poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2238365?page=20
John Shepard, męzczyzna, bohaterstwo, adept, idealista - romans w ME 1 z Ashley, w MS 2 z Mirandą i wierny Mirandzie w 3 częsci :D
kocham RPG w kazdej formie. Ale dobrymi grami akcji jak AC tez nie pogardzę. Kocham tez serię Silent Hill. FPS nie lubię -ale szanuję tych co lubią :D
We wszystkie części ME grałem, tak samo z AC jednakże wole FPS oraz MMORPG. W Cs'a gram 7 lat bez przerw ( 6 lat 1,6 i teraz 1 rok w Cs:GO ) Natomiast stronie od gier typu fifa/pes choć gram w klubie i kocham piłkę nożną.
Też nie głupi pomysł, po co się tak rozdrabniać na pojedyncze utwory :) That's right - EPIC :P
Nie wiem, ale miło mi że też ją najbardziej lubisz ;)
Chociaż to też pewnie przez HIMYM tak ją lubimy ;D
A no tak...była w HIMYM, faktycznie. Chyba się wtedy popłakałam, bo to było chyba jak pokazali Teda jak siedzi sam na dworcu w tym całym Farhampton (?) Koniec 7 sezonu (?) - rety, już nic nie pamiętam.
Niee, nie. To było wtedy, jak Robin powiedziała mu, że go nie kocha. Jeszcze smutniejsza scena i ja owszem- płakałam.
http://youtu.be/s0m2F6MNSl8
:((
To patrz, w takim razie ja kompletnie już nie kojarzę skoro nie umiem dopasować muzyki do sceny. O matko! :(
Wiem, że szybko, ale próbuję ostatnio trochę bardziej się na tryb filmowy przestawić i rzuciłam w diabły wszystkie seriale. A zaraz mi się w sumie zaczyna kolejny i nie wiem czy oglądać czy odpuścić.
Nie no rozumiem Cię, bo ja próbuję zrobić to samo. Zamiast zaczynać nowy serial postanowiłam oglądać więcej filmów. No ale teraz będzie ostatni sezon himym i chciałam sobie wszystko przypomnieć, bo mam nadzieję, że wyjaśnią wszystkie niedokończone wątki i chciałabym o nich pamiętać;D
Nie no, ja też zacznę. Tyle, że nie wiem kiedy :( Ostatnio próbuje oglądać w nocy, ale ciągle zasypiam. Wczoraj usnęłam w połowie filmu, czego nie toleruję, bo jak coś oglądam to naraz, nie toleruję nawet odrywania wzroku od ekranu :D
To ze mną byś nie potrafiła oglądać filmu, bo ja co chwilę stopuję ;D
ahahahahh
Powiem Ci, że jak zaczniesz to od razu znajdzie się i czas :DDD
Ja dlatego z nikim nie oglądam, bo ludzie się boją :D
Zresztą ja nigdy nie chcę oglądać z kimś, raz że ludzie nie potrafią oglądać :D, a dwa że boję się jakichś emocjonalnych reakcji. Nie darowałabym sobie gdybym się rozpłakała przy kimś. Nie lubię takiego pokazywania, że coś mnie rusza. Jeszcze ktoś by pomyślał, że mam serce i wrażliwszą stronę :P
Oj, no nie można, ciężkie czasy :D Ilekroć tak robiłam to ktoś to wykorzystywał do granic możliwości, trzeba twardym być :P
To chyba zdjęcie z nowego panelu:
https://pbs.twimg.com/media/BPI-U6fCIAI19yC.jpg:large
najwyrazniej ten tattoo to byla podróba zrobiona na rzecz filmu, teraz juz ją chyba usunąl. I dobrze. Ale nie są to pewnie wiesci,bo nie wiem czy zdjęcie jest aktualne.... (nie dam sobie ręki uciąc)
Marta!!!!!!!
Widziałaś wystąp NPH na Tony Awards? Świetny! Uwielbiam gościa. Do Barney'a mam z oczywistych względów chłodny stosunek, ale Neil jest genialny :D
http://www.youtube.com/watch?v=danBaPWT09A
Nie widziałam tego wcześniej! Cudowny jest! Uwielbiam Neila <3
Barney'a też uwielbiam, skłamałabym gdybym napisała inaczej, ale kilka minusów już mnie złapał.
Nie no, ja też uwielbiam Barney'a jako postać, co nie zmienia faktu że jako że jestem w team Ted to muszę Barney'a od czasu do czasu krytykować :P
Neila kocham równie mocno jak Jima Parsonsa z TBBT :D
Nie no rozumiem, bo robię dokładnie to samo ;D Ale akurat czasem mam za co hejtować Barney'a więc nie czuję się aż tak źle ;)
No ale Neil jest cudowny, uwielbiam człowieka <3
wiecej zdjęc z panelu:
http://tvdcon.tumblr.com/post/55433653163/paul-wesley-ian-somerhalder-tvdnj-con- july
http://tvdcon.tumblr.com/post/55429052487
http://tvdcon.tumblr.com/post/55383297460/kat-graham-tvdnj-con-july-13-2013-x
http://tvdcon.tumblr.com/post/55379077228/michael-trevino-zach-roerig-tvdnj-con- july
http://tvdcon.tumblr.com/post/55353284673/chase-your-dreams-follow-your-heart-na te
http://tvdcon.tumblr.com/post/55443742351/paul-wesley-ian-somerhalder-tvdnj-con- july
Fan: "If you could change one thing about your character what would it be?"
Paul: “Which character?! BOOM!!"
Paul and Ian prefer doing flashbacks like 1864 than the present day scenes
Embarrassing fan experiences? Ian "fans throwing panties at my face" Paul "mens underwear thrown at my face"
Paul says Damon should have taken the cure. Ian thinks they should have a split it!
Ian is ranting against the standards in tv that they can show horrible violence but not even a boob
Paul says it's good to know that ppl watch & love TVD. Ian says it wouldn't happen without the fans
A fan shouts "Ian are you a good kisser?" Paul "he is a good kisser.... I'm phenomenal.
Paul would want to write if he weren't acting. Ian would probably be a marine biologist.
"A fan shouts "Ian are you a good kisser?" Paul "he is a good kisser.... I'm phenomenal." Typowy Paul :D
Wczoraj byl panel Kat Graham.
Kat was nervous before going back to shoot because of how emotional it was.
When Kat found out Bonnie was dying, she just said "Oh. Ok...again?" LOL Biedna Kat
Kat's favorite guest stars on the show were Malese Jow and David Alpay.
Kat and Steven always discuss their scenes and prep for the kisses before filming them.
Kat loves all of the scenes with Grams and Jeremy. The hardest are the death scenes
• If your characters were in a movie what would the move be called? "Bros before Hoes" (both said that!)
• Paul "are we in a scene together tomorrow? I haven't read the sсript obviously" Ian "yes."
• "I just like teasing because you are so easy to pick on..... I love you." - Paul about Ian.
• Paul likes teasing Ian because he's so easy to pick on. Then he looked at Ian and said "I love you"
• If they could compell people Ian "Take off your pants" Paul "I don't need compulsion"
• ''Paul and Ian would like Alaric to come back, more to hangout with Matt Davis than for the character''
• "I have two characters "Damon and the love-sick puppy" - Ian "The little bitch" - Paul - ha hah haha - ile w tym prawdy :P
• Ian "Paul Wesley is the best, He is God."
• Ian talking about a fan made Ian and Paul iPhone case!
• Paul said growing up he was only ever called Paul. Never Pauly. "Why are you calling me Pauly. Is it because we are in New Jersey?" - Paul about Ian calling him Pauly.
• "This mic is so echo-y. I feel like the voice of god." - Paul
• Ian has a gluten allegry, Paul "What a loser!" Ian "Go f*ck yourself" "Aw, my brother, the idiot." - Ian about Paul.
• "Ice cold beer or tequila shots?" Paul "Ice cold beer." Ian "Tequila shots"
• Paul and Ian planned to have movie nights every other week last season but it never happened.
Plecowa nigdy nie ukrywala ze kocha Zacha Roeriga - jak widac ta 'milosc' przelewa się na Matta -- nasz kochany szMatt teraz stał się Casanovą...... ( a Stefanowi nie moze nawet pozwolic miec nowej love intrest - wiec zamknęla go w sejfie i do wody, co by nawet nie śmiał odwrócic się od świętej Eleny zawsze dziewicy, najbardziej wspólczującej i najbardziej wrazliwej niewiasty wszechswiata "która czuje ból bardziej niz inni")
O LOL ----- Matt To Get New Love Interest, End Up In Bed With Two Women-----------
At the “Vampire Diaries” Convention in Parsippany, N.J., on Saturday, Matt’s Zach Roerig revealed a few intriguing spoilers that seem to apply to Fonda’s Nadia. Roerig told fans that filming for season five began on Wednesday, and the first scene he shot had him in bed with two women – a vampire and a gypsy!
As fans of the CW series know, season four ended with Matt telling Rebekah that he’d head off to Europe with her. The pair will be in Prague when they run into Fonda’s character.
Matt Roerig also teased at the convention that the “third party” in his bed will stick around town and end up becoming “good” friends with Matt – emphasis on the “good.” “The Vampire Diaries” returns to the CW for its fifth season on Oct. 10.
czyli Nadia będzie nową love intrest dla Matta(w zamian za Rebekę) ..... ta druga idzie dla Jeremiego (za Bonnie). Jessie dla Caroline. (a ta ma jeszcze Tylera)
Widzę w TVD bez zmian. Nie ma znaczenia akcja, coś co by zachęcało do oglądania. Ważne jest kto i kiedy z kim się prześpi. Równie dobrze można obejrzeć Modę na sukces. Ten sam target.
W Modzie też dodają nowe postacie! Np. czyiś syn dorasta i już może mieć romans z ciotką, problem rozwiązany, wszystko zostaje w rodzinie xd
obudzilem się wczesnie dzisiaj :D a jak się rozbudzę to nie mogę zasnąc. Wstalem o 5 i przez godzinę próbowalem zasnąc. Marny skutek :P
Jer - nowa laska + ewentualny powrót Bonnie
Matt - nowa laska + widmo Mabeki
Caroline - Tyler do wykopania, nowy facet + widmo Klaroline
Elena - Damon + widmo Steleny (opcja dla masochistów chyba)
Stefan - ???????
Bonie - ???????
Katherine - ????????
Silas - ????????
Trzeba by ich jakoś sparować ze sobą :D Na Stefan i Bonnie już za późno, ale Steferine... Tak, tak sobie będę powtarzać :)
Silas albo połączy się z tą ukochaną (na co liczę) albo się zakocha w Katherine (tego się boję) - przynajmniej takie są moje typy na dziś dzień.
Swoją drogą. Matt nie wyglądał mi na typa który zaciągnał by do łóżka jedną laskę (i chodzi mi jedynie o jego usposobienie)...ale 2??? Cóż, Julie nie po raz pierwszy udowadnia, że charakter postaci jest plastyczny jak modelina i można go kształtować na potrzebę jej fantazji.
Plec logic. No ale wiesz - Matt zwiedzi Europę, stanie się swiatowcem, wywłaszczy się :D LOL Plec juz siklala w majtki z podniecenia, jak Matt zasmakuje zycia na poziomie i nie będzie chciał wrócic do swej nuuuuudnej egzystencji.
Proszę...Matt i seksualny trójkąt? Chyba ze robil za podkladkę/materac dla dziewczyn.....
Moze to jest ta scena z 5x01, która ma zmusic widzów do "cold shower"?
Matko trójkącik w TVD? Jakich ja czasów doczekałam! :D
Teraz tylko czekam na trójkąt Stefan-Elena-Damon, w ogóle nie obrzydliwe... Pewnie Julie cierpi, że nie może tego zrobić. :D
Cold shower to by się przydał scenarzystom...
Proszę ...nie spodziewaj się cudów. Pewnie to bedzie cos w stylu Damon - Sage - Rebeka. Czyli wielka nędza. A jezeli Damon to taki "ogier seksu" to co Matt zaprezentuje? Wolę nie myslec.
Albo bedzie jak w Gossip Girl - w 3 sezonie Dan mial szeroko reklamowany trójkąt. Skonczylo się na tym ze lezal jak kloda na lózku i patrzyl jak nad nim pochylają się 2 laski + lesbijski pocalunek + pocalunek Dana z obiema laskami. Tyle.
Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bez spoilerów z GG, matko...prawie przeczytałam. Weź to wykasuj póki czas :D
no wiesz :D jak podpięlas juz wiadomosc to nie mogę edytowac posta :D
A w sumie gdzie jestes juz w odcinkach :D ?
Fakt! Głupia ja! :D O tym nie pomyślałam jak pisałam odp :D
Połowa 2 sezonu. Nie chcę mi się oglądać seriali w ogóle... Jak dotąd doszłam do tego punktu na 3 razy. Oglądam dużo odcinków naraz, a potem robię tygodniową przerwę. Za długie mam te postoje.
Salvatore sandwitch :D Kto jakie pozycje :D ?
Ogólnie kiedy jest motyw ze studiami - wprowadzają wątki "eksperymentalne" tzn. bardzo często bohaterki próbują lesbijskiego zycia etc. Wiele razy to widzialem w serialach. I przy tym jest tani rozglos typu : OMG Nina Dobrev/ Candice Accola pocalowala kobietę + eksplozja na twitterze i tumblr.