Można pisać dalej :D
T:25
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2305759
http://media.tumblr.com/86c345e99a92a3fcc80fd38139838210/tumblr_inline_mqa1ibKnZ N1qz4rgp.gif
Hmmm prawdę powiedziawszy to nie jestem pewna, wiem że wymyślałyśmy inne nazwy i nie pamiętam na czym poprzestałyśmy ;D
Dynio pamiętasz może? :*
Jesteś kochana! <3
W ogóle jesteś pierwszą osobą z którą jestem,a której nigdy w życiu na oczy nie widziałam, zobacz jakie mam do Ciebie ogromne zaufanie! ;D
Haha xD No fakt... :D
Zaraz, zaraz... to my jesteśmy już oficial i na wirtualną wyłączność? :D
Cholera, typowa ja... jak już mam coś w garści, to mnie zaangażowanie przeraża :D
Masia lub Karta? xd
Boisz się zobowiązań, Dynio? Zaangażuj się dla Marty, warto! (oh, jakie to wspaniałe uczucie mieć wpływ na ship xd)
Shipujesz ze mną? xd
Jeszcze trochę i wysuniecie się na pozycję Brittany, hahahah xd
O widzisz... i teraz znowu zaczynam być zazdrosna. Chyba jednak mam coś z charakterem :D To by wiele tłumaczyło... xD
Biją się o Ciebie jak Salvatorowie o Elkę xd (potraktuj to jako komplement ;d)
No właśnie widzę i jestem w szoku xD
A ja w ogóle nie przypominam Eleny, chociaż o zgrozo raz mi koleżanka napisała, że wyglądam na zdjęciu jak ona LOL xD
Ja i tak jestem w to bardzo zaangażowana, uwierz mi, że przy moim oziębłym i zachowawczym charakterze Marta i tak wiele dostaje :D
"If you know what I mean"?
http://25.media.tumblr.com/4e69b8c97ae20c4da72ccb08d8fac622/tumblr_mibv2fv6Gk1qg 076no1_500.gif xd
Hahahahaha, nie no.... teraz to normalnie na pewno już tu zdjęcia nie wrzucę, bo się czuję pod presją ogromną xD
Pomyślmy... z Dianną łączy mnie kolor oczu, obecnie też włosy, ale mam ich już dosyć i tęsknię za brązem. Nic poza tym już chyba, bo jestem od niej wyższa, ale obawiam się że nie szczuplejsza :D
Prawdę mówiąc ja niby wiem (choć zdjęcie nie do końca oddaje) jak wyglądasz Ty i Kejt, ale i tak Kejt to dla mnie Darren, a Ty Marta na zawsze pozostaniesz Stefanem z 2x01
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1hwaifaT91qggrzoo2_250.gif
Bo tak Cię zapamiętałam na początku i już tak będzie do końca, już wtedy wiedziałam jaka jesteś wyjątkowa :*
Wrzucisz, wrzucisz ;* Madame kiedyś przekonałam i wstawiła dla mnie zdjęcie, więc myślę że i Ty się kiedyś odważysz ;D
Cieszę się, że jestem w Twoich oczach Stefanem, lepszego komplementu nie mogłabym usłyszeć :D
Masz u mnie kolejnego już plusa za to ostatnie zdanie <33333 ;*
Patrz, Madame wrzuciła Ci zdjęcie i dziwnym trafem zniknęła...
Nie jestem przekonana xD
Nie byle jakim Stefanem, tym z 2x01. Ostatnio Rose tu pisałam, że Stefan nigdy nie był taki ładny jak w tamtej scenie z Kath :P
A tak w ogóle to mi się śniłaś, także jest jakiś postęp, bo ostatnio śni mi się tylko babka z dziekanatu i to że jestem w ciąży, także miła odmiana :D
Mieszkałaś w domu mojej przyjaciółki z dzieciństwa (czy chyba zatrzymałaś się tam) na przeciwko mojej babci, nawet się nie spotkałyśmy, bo byłam czymś zajęta i tylko rozmawiałyśmy przez telefon, obudziłam się dokładnie wtedy gdy zadzwoniłaś do drzwi i miałam otworzyć xD
Jebnięty sen, ale zawsze lepiej niż ta ciąża po której budzę się zawsze ze łzami w oczach i totalnie spanikowana, bo z reguły to jest bardzo realistyczny sen i budzę się przekonana, że to prawda :D
Hahaha ja mam często takie ciążowe sny, jak się budzę to aż się dotykam po brzuchu, żeby sprawdzić czy to na pewno nieprawda xD
Daj spokój, też mam je dosyć często i to aż wykańcza psychikę normalnie :D
Ale ponoć one są zapowiedzią czegoś dobrego :D
Ale mnie się śniło samo bycie w ciąży, a to jest zwiastun czegoś nowego, jakichś zmian :D
Dzieci też mają różną symbolikę, bo inna jest dla małych, inna dla smutnych itp. Zawiłe to wszystko :D
OK, pewnie masz rację, po prostu zawsze mi mama truła, że jak się dzieci śnią to choroba i tak zapamiętałam :D
Poza tym spytam się tutaj,oglądałaś HIMYM? Widziałaś tę rozmowę Robin i Barneya z tym duchownym?? Tekst Robin o tych byłych Barneya mnie zabił.
Aww, kochane <3 Przykre jest tylko to, że nawet w Twoim śnie się nie spotkałyśmy, no ale widocznie musimy jeszcze poczekać;D