PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121955
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Piszemy dalej ;)

T:27
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2313349

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Gratuluję pozytywnego nastawienia xd
A sama się teraz śmieję z "TO TEŻ, ale czytałam zanim kazano w szkole TOTEŻ" xd

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

A co to za spam moja droga? :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

To jest znak, że powinnam iść spać.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

I zostawić mnie? :(

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

No przecież nie samą <3

Spakujesz mnie na jutro?

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

No mimo wszystko ;/
A co musisz spakować? :D
Kanapki Ci nawet zrobię :*

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Do domu jadę, bo robimy z bratem imprezę halloweenową :D Także ubrania, kosmetyki i inne takie, wszystko praktycznie. Nie chce mi się, powinnam to już dawno zrobić xd

Aww nikt mi nigdy nie robił kanapek na drogę :(

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Jutro już wracasz? :O
Ja do czwartku siedzę, ale właściwie to dzisiaj dopiero przyjechałam :D, bo w weekend musiałam już na cmentarzu sprzątać, a beze mnie to no fun :D

Ja mam z kolei w sobotę urodziny kuzynki - nie ma to jak w Zaduszki imprezę robić xD

Oczywiście, że Ci zrobię, bo mnie też nikt nigdy nie robił i wiem ile to znaczy :))

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Tak, bo środy mam normalnie wolne (rany, ale jestem rozpuszczona) :P Tak się jaram tą imprezą, że już od kilku dni nie mogę wysiedzieć.

Hahaha, ja mam o tyle szczęście, że raczej nikt mi w rodzinie nie umarł, chyba że jakaś bardzo daleka, także nigdy nie odwiedzam cmentarzy ani nic z tych rzeczy. Plus mój stosunek do religii, ale w sumie nie o to w takie dni chodzi :d

Jesteś kochana, teraz to jednak nie pójdę :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

A ja właśnie jestem załamana, bo do soboty muszę albo znaleźć nową sukienkę (opcja pożądana) albo iść już w którejś z szafy, co mi się wybitnie nie podoba :/
No ale do soboty jest za mało czasu. Chyba, że jakoś jutro... eh. Same problemy :D

Ja odwiedzam 2 cmentarze, na jednym 2 groby na drugim z 10, ale to tylko dlatego że mam babcię despotkę i trzeba z nią łazić :D

Och <3 Cieszę się, że jednak mi się udało Cię zatrzymać :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Do soboty to jeszcze dużo czasu chyba :D Ja bym najchętniej na każą imprezę szła w nowej xd
Albo w ogóle w jakimś nowym OUTFICIE.

Despotka, lubię to słowo :D

Jedną ręką jestem przy lapku, a drugą wrzucam do walizki jak leci xd

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

No i miałam pretekst żeby sobie coś kupić nowego, a ta małpa do mnie że tydzień wcześniej robi ;/

Słowo fajne, ale gorzej z funkcjonowaniem z kimś takim. A ponoć jestem wykapana babcia :D

To zabawne, bo obok mnie stoi jeszcze torba, której z kolei nie mogę rozpakować od 8 godzin (no z 5, odliczając czas na uczelni).

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nie dam rady tak na jedną rękę, nic nie mogę znaleźć i się wkurzam :D

Zmykam, dobranoc ;))

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ja chyba też :D
Dobranoc :))
I udanego Halloween jakbyśmy się nie "spotkały" już xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Zazdroszczę!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-RYvxzkuHFo :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Tych kanapek oczywiście, tak ? :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Taaa, jakżeby inaczej xd

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Zajebioza :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

LOL, teraz zauważyłam :D

Tak w ogóle to odnośnie tych zaporzyczeń od kogoś, to mnie się to "LOL" od Robba przyplątało. Nigdy nie używałam LOL :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

QV było lekturą? :O
Nie przypominam sobie...

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Oczywiście, że tak!

Jedyna lektura, której nie lubię to Potop.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

A owa przyjaciółka ma na imię...
<drumroll, please>

Marta!

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ja wtedy DOSŁOWNIE zatkałam sobie uszy i zaczęłam głośno powtarzać "nie kończ, nie kończ" Polski to był jeden z tych przedmiotów dla których jeszcze mi się chciało chodzić do szkoły w liceum xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lif8ylIQqN1qb2d2bo1_500.gif

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ta od Pottera nie czyta też niestety książek. Właściwie jak się tak nad tym zastanawiam to chyba więcej wspólnego masz ty z Anulką i Sylwią xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Haha xD Jaka skala podobieństwa :D
Jak Ja z Anulką i Sylwią xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Nie mam deviantarta, przeglądam jedynie w sumie ;p
Wolę tumblra np z tego względu, że nie pokazują mi się najpopularniejsze posty tylko te najnowsze ;)

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Ale rozumiem, że rysujesz coś itp. tak? :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Oczywiście ;p
Kupiłam jakieś pół roku temu tableta graficznego i od tej pory zapominam o tradycyjnym rysowaniu.. i więcej czasu spędzam przed monitorem (a myślałam, że się nie da) xd

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

A wrzucasz gdzieś może? :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

http://fanrosesart.tumblr.com/ ale w sumie niedawno założyłam, więc nie ma co tam poprzeglądać xd

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

No oszaleję zaraz, widziałam to wszystko na moim dashu i nie miałam pojęcia, że to Twoje!

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

"To make you feel my love" is a duet. We just can’t hear one voice."

NIENAWIDZĘ CIĘ O_O

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

To chyba dobrze xd

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Piękne, jestem zachwycona :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Musiałam to narysować, bo mi po głowie chodziło od chwili obejrzenia The Quarterback ;p

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Mogę prosić o link do Twojego Tumblra? :D Kurde już chyba wszystkich tu o to spytałam :D

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

http://rosesrain.tumblr.com/ - tu głównie rebloguję ;p
A drugi to ten co podałam wyżej Kejt ;d

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

dzięki :P

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Zaczynam "Skazanego..." pytam ostatni raz czy ktoś chętny? :D
Przeglądałam obsadę i ze znanych mi osób rzuciło mi się dwóch aktorów z "Boston Public" i Davina z "Originals" :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Boston Public bardzo lubiłam, ale nie zobaczyłam nigdy do końca :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ja też oglądałam, ale też do któregoś momentu, chętnie bym obejrzała kiedyś :)

ocenił(a) serial na 4
anulka88

ZACZYNAJ

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Po "Statku" tak szybciutko mi minął odcinek, że w szoku jestem :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Moja przyjaciółka teraz właśnie zaczęła jakiś nowy hiszpański (już zakończony) z tym jednym kolesiem takim z Internatu... Ivanem chyba czy kto to tam był.
Uzależniła się :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Gran Hotel, tak zakończony :) Więc wysuwa się na prowadzenie u mnie, ale nie ma konkretnego miejsca na liście :D

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Tak w ogóle to 91% w moim guście jest ten serial :D
2 odcinki dzisiaj, jutro C.D. :)

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

http://paulwelsey.tumblr.com/post/65328498078/paul-yesterday <333333