Piszemy dalej ;)
T:27
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2313349
Gratuluję pozytywnego nastawienia xd
A sama się teraz śmieję z "TO TEŻ, ale czytałam zanim kazano w szkole TOTEŻ" xd
TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ TOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻTOTEŻ
Do domu jadę, bo robimy z bratem imprezę halloweenową :D Także ubrania, kosmetyki i inne takie, wszystko praktycznie. Nie chce mi się, powinnam to już dawno zrobić xd
Aww nikt mi nigdy nie robił kanapek na drogę :(
Jutro już wracasz? :O
Ja do czwartku siedzę, ale właściwie to dzisiaj dopiero przyjechałam :D, bo w weekend musiałam już na cmentarzu sprzątać, a beze mnie to no fun :D
Ja mam z kolei w sobotę urodziny kuzynki - nie ma to jak w Zaduszki imprezę robić xD
Oczywiście, że Ci zrobię, bo mnie też nikt nigdy nie robił i wiem ile to znaczy :))
Tak, bo środy mam normalnie wolne (rany, ale jestem rozpuszczona) :P Tak się jaram tą imprezą, że już od kilku dni nie mogę wysiedzieć.
Hahaha, ja mam o tyle szczęście, że raczej nikt mi w rodzinie nie umarł, chyba że jakaś bardzo daleka, także nigdy nie odwiedzam cmentarzy ani nic z tych rzeczy. Plus mój stosunek do religii, ale w sumie nie o to w takie dni chodzi :d
Jesteś kochana, teraz to jednak nie pójdę :D
A ja właśnie jestem załamana, bo do soboty muszę albo znaleźć nową sukienkę (opcja pożądana) albo iść już w którejś z szafy, co mi się wybitnie nie podoba :/
No ale do soboty jest za mało czasu. Chyba, że jakoś jutro... eh. Same problemy :D
Ja odwiedzam 2 cmentarze, na jednym 2 groby na drugim z 10, ale to tylko dlatego że mam babcię despotkę i trzeba z nią łazić :D
Och <3 Cieszę się, że jednak mi się udało Cię zatrzymać :D
Do soboty to jeszcze dużo czasu chyba :D Ja bym najchętniej na każą imprezę szła w nowej xd
Albo w ogóle w jakimś nowym OUTFICIE.
Despotka, lubię to słowo :D
Jedną ręką jestem przy lapku, a drugą wrzucam do walizki jak leci xd
No i miałam pretekst żeby sobie coś kupić nowego, a ta małpa do mnie że tydzień wcześniej robi ;/
Słowo fajne, ale gorzej z funkcjonowaniem z kimś takim. A ponoć jestem wykapana babcia :D
To zabawne, bo obok mnie stoi jeszcze torba, której z kolei nie mogę rozpakować od 8 godzin (no z 5, odliczając czas na uczelni).
Nie dam rady tak na jedną rękę, nic nie mogę znaleźć i się wkurzam :D
Zmykam, dobranoc ;))
Ja chyba też :D
Dobranoc :))
I udanego Halloween jakbyśmy się nie "spotkały" już xD
Zazdroszczę!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-RYvxzkuHFo :D
LOL, teraz zauważyłam :D
Tak w ogóle to odnośnie tych zaporzyczeń od kogoś, to mnie się to "LOL" od Robba przyplątało. Nigdy nie używałam LOL :D
Ja wtedy DOSŁOWNIE zatkałam sobie uszy i zaczęłam głośno powtarzać "nie kończ, nie kończ" Polski to był jeden z tych przedmiotów dla których jeszcze mi się chciało chodzić do szkoły w liceum xD
Ta od Pottera nie czyta też niestety książek. Właściwie jak się tak nad tym zastanawiam to chyba więcej wspólnego masz ty z Anulką i Sylwią xD
Nie mam deviantarta, przeglądam jedynie w sumie ;p
Wolę tumblra np z tego względu, że nie pokazują mi się najpopularniejsze posty tylko te najnowsze ;)
Oczywiście ;p
Kupiłam jakieś pół roku temu tableta graficznego i od tej pory zapominam o tradycyjnym rysowaniu.. i więcej czasu spędzam przed monitorem (a myślałam, że się nie da) xd
http://fanrosesart.tumblr.com/ ale w sumie niedawno założyłam, więc nie ma co tam poprzeglądać xd
No oszaleję zaraz, widziałam to wszystko na moim dashu i nie miałam pojęcia, że to Twoje!
"To make you feel my love" is a duet. We just can’t hear one voice."
NIENAWIDZĘ CIĘ O_O
Musiałam to narysować, bo mi po głowie chodziło od chwili obejrzenia The Quarterback ;p
Mogę prosić o link do Twojego Tumblra? :D Kurde już chyba wszystkich tu o to spytałam :D
http://rosesrain.tumblr.com/ - tu głównie rebloguję ;p
A drugi to ten co podałam wyżej Kejt ;d
Zaczynam "Skazanego..." pytam ostatni raz czy ktoś chętny? :D
Przeglądałam obsadę i ze znanych mi osób rzuciło mi się dwóch aktorów z "Boston Public" i Davina z "Originals" :)
Ja też oglądałam, ale też do któregoś momentu, chętnie bym obejrzała kiedyś :)
Moja przyjaciółka teraz właśnie zaczęła jakiś nowy hiszpański (już zakończony) z tym jednym kolesiem takim z Internatu... Ivanem chyba czy kto to tam był.
Uzależniła się :D
Gran Hotel, tak zakończony :) Więc wysuwa się na prowadzenie u mnie, ale nie ma konkretnego miejsca na liście :D
Tak w ogóle to 91% w moim guście jest ten serial :D
2 odcinki dzisiaj, jutro C.D. :)