Piszemy dalej ;)
T:27
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2313349
patrz na to :d
http://31.media.tumblr.com/b7677db7bd9e47617d19e93be7e34ef7/tumblr_mvef0vBvhP1s4 6cu6o1_500.png
hmm aż dziwne że nie ma Robba, brakuje mi newsów :D "widział" Go ktoś tu dziś? :D
Nie ma żadnych newsów, spoko loko, kontroluję sytuację :D
Robba dziś nie odnotowano :D
Właśnie też zauważyłam jego nieobecność :<
Wracaj Robb, bo zupełnie przestaniemy gadać o TVD xd
Założyłam raz, a teraz mam wrażenie, że powinnam, bo nikt nie wie czy ma zakładać czy nie i później będą dwa xd (chociaż my tyle postów piszemy, że by nie zaszkodziły ;d)
Ale można się umówić kto założy następny ;p
Ja mam dosyć póki co zakładania, bo mnie powiadomienia od głównego drażniły.
Poza tym już ludzie zaczęli do mnie pisać bez nagłówka tylko od razu do rzeczy, bo główny przecie mój :D
- Halo, Robb? Proszę przyjechać na filmweba, bo dziewczyny są spuszczone ze smyczy i nikt nie gada o pamiętnikach wampiruf.
Myślicie, ze to zadziała?
Moja kochana <33333333333333333333333333333333333333333333333
(dodałam specjalnie dużo 3, żebyś się uśmiechnęła jak przeczytasz rano ;* )
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))
(dodałam specjalnie dużo ")", żebyś wiedziała jak bardzo się uśmiechnęłam :*)
Ze wstępnych nominacji PCA wynika, że niestety Defan przechodzi :( Ale jest też lepsza wiadomość, Paul przechodzi w kategorii Favorite Sci-Fi/Fantasy TV Star :)))))
Mam tylko informacje o TVD :(
Favorite Actor in a New TV Series (Ulubiony aktor w nowym serialu TV): Joseph Morgan
Favorite TV Bromance (Ulubiony telewizyjny bromans): Stefan & Damon
Favorite TV Gal Pals (Ulubiony dziewczęcy team): Elena, Bonnie & Caroline
Favorite On-Screen Chemistry (Ulubiona chemia pomiędzy bohaterami na ekranie): Damon & Elena
Favorite Sci-Fi/Fantasy Show (Ulubiony serial Sci-Fi): The Vampire Diaries
Favorite Sci-Fi/Fantasy TV Star (Ulubiona gwiazda telewizyjna): Somerhalder, Nina Dobrev, Paul Wesley
On-Screen Chemistry ? Delena? LOL - a który oni sezon biorą pod uwagę? 4? Nigdy nie bylem fanem tego typu chemii - ale moglem jakos zrozumiec innych, ale w drugiej polowie 4 sezonu bylo dramatycznie miedzy nimi jezeli chodzi o chemię.
reszta tez zenada. bromance - Defan? LOL - za 4 sezon? Przyjaźń Bonnie Eleny i Caro? CZy ci ludzie powariowali? Co za fatalny gust.
To juz Klaroline mogli dac za chemię - bo mieli jej wiecej niz Delena.
Dla mnie największą żenadą jest przyjaźń B&E&C, nawet chemia Deleny jest lepsza przy tym :D
nagrywałam dziś lip duba w swojej szkole :DDDDDD musiałam się pochwalić, wybaczcie :D
Jestem wykończona więc obejrzę odcinek i spadam spac :)
Dobranoc :)
http://24.media.tumblr.com/e78831548a54fa7e7744784fff20b685/tumblr_mvc845aA2K1sr gb7wo1_500.jpg
macie
Odpiszę tutaj bo w poprzednim temacie napisałaś
"Czyli ślub Marshalla i Lily jest w 3 sezonie... Matko pierdzieli mi się już."
Ślub był pod koniec 2 sezonu, wtedy gdy była scena zerwania Teda i Robin :<
Poza tym
"Właśnie nie ogarniam xD A ten odcinek nie był najwyższych lotów, także nawet nie chciało mi się czytać dlaczego pokazali Katie w taki sposób :)
Marty się będzie trzeba spytać... chociaż ona chyba nawet nie zauważyła Dyni :D No ale może ma jakąś teorię, poza tym lepiej się orientuje, bo ja w wakacje powtórzyłam tylko 1 sezon, a Marta 8 :D"
hahahahah <3 To dziwne, ale pewnie było tak jak pisałaś, że po prostu Ted był tak bardzo zaabsorbowany tym liścikiem, że nie zauważył Slutty :D
No faktycznie! Bo to było tak, że jak Ted z Robin się zeszli, to Marshall i Lily się rozstali, a potem sytuacja się odwróciła. I nawet oni to jakoś ukrywali z tego co pamiętam, to rozstanie.
Nie wiem dlaczego nie powtórzyłam jeszcze 2 sezonu :( Przecież to sezon Teda&Robin <333
:)