PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122088
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2322729?page=20 31!!

Gorące pozdrowienia dla Slutty_Pumpkin! :**

ocenił(a) serial na 4
martusia_47

pierwsza! A po za tym też pozdrawiam Slutty, wracaj! :*

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

A co mi tam, pozdrawiam Dynię :D :*

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

A no to i ja, co będę gorsza :D
Ja jeszcze buziaki przesyłam :*

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Co do Zakochanego bez pamięci, bo tam już się skończył temacik ;c

Ja też nie potrzebuję raczej akcji i bardzo chciałam to zobaczyć, ale po prostu jakoś wyłączał mój mózg xD Zrobię na pewno jeszcze trzecie podejście bo temat jest bardzo interesujący.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

To był dla mnie pierwszy film, w którym widziałam Jima poważnego i grającego "taką" rolę. Już samo to sprawiło, że nie mogłabym zasnąć, bo byłam ciekawa jak sobie poradzi dalej :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

A "Numer 23" widziałaś?

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Tak, 7/10 ;p
Ale to już widziałam po obejrzeniu "Zakochanego..."

rose_fw

A Truman Show widziałaś? ;)

ocenił(a) serial na 5
martusia_47

Tego jeszcze nie, ale planuję obejrzeć ;)

rose_fw

No to koniecznie zobacz, bo to naprawdę fajny film;)

ocenił(a) serial na 5
martusia_47

Zobaczę ;p
Ale na razie przody ma Podziemny krąg xD

rose_fw

Aa to też świetny film, także dobry wybór ;D
No i Brad i Edward tacy piękni tam <3

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

To ja serduszka dla Dyni <33333333

ocenił(a) serial na 4
martusia_47

Zakończyłam tamten i zaczęłam ten, jestem szczęśliwa :D

syllwunia14

"Też bym chciała Klaroline :)"

moje przyczyny są niecne :d

ocenił(a) serial na 4
robb264

Ty chcesz Klaroline żeby nie było Steroline, wiem :)

syllwunia14

to przeczytalas moj post zanim edytowałem :D ?
kurcze :d wiedzialem ze przesadzilem, "nie te osoby" - dlatego poprawilem

ocenił(a) serial na 4
robb264

nie widziałam postu przed edycją :D Ja tam mam na steroline vvyjeb ane więc śmiało możesz hejtować :D

syllwunia14

aha ;d uznam to za przyzwolenie :d

Jezeli na 100 odcinek wraca Klaaus to wierzę ze moze pocalowac Caroline. Plecowa gadala ze czasem ludzie mają ochotę podejmowac w milosci decyzje zle, dobre i "takie które wiedzą ze są zle ale i tak chcą spróbowac."

ocenił(a) serial na 5
robb264

Plec i jej mądrości. W tym przypadku też nie mam nic przeciwko :D
Klaroline zapobiega Steroline, a brak Steroline to otwarta furtka dla Steferine.

Co ja w ogóle piszę? xD

syllwunia14

Kogo jest ten blog? ;>

nie wiem, ale go sledzę bo zawsze daje spoilery i inne fajne bzdury związane z TVD - a ze nie jest fanem Damona i Deleny, to mozna go smialo sledzic - poza tym rebloguje crapu.

ocenił(a) serial na 4
robb264

to też se follownę :D

martusia_47

jeszcze raz wkleję:
http://doppel-vision.tumblr.com/post/66989735554/tvd-5x09-the-cell-stills

zdjęcia promocyjne z 5x09
Elena i Aaron

ocenił(a) serial na 4
robb264

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

To teraz mój szczegółowy raport :D
Kejt: jakie Twoje niskie oceny mnie ruszyły :p w ogóle to nie dałaś nigdy żadnej 10 :D
Zbuntowany anioł 5??
Dom woskowych ciał :p
Teksańska masakra...
Wzgórza mają oczy
chyba nie lubisz horrorów? :D Ja też w sumie nie jestem jakąś miłośniczką, ale te akurat mi się podobały "Obecność" polecam ;)
Ślubne wojny tak słabo?? Kate miała cudną sukienkę :)) Sama sukienka z pół oczka wyciągnęła :PP
Miasto ślepców 1??!! Nie widziałam i nie czytałam, ale błagam! Tam gra Gael to niemożliwe!! :D N
Braveheart? :D Czyli jest ktoś komu jeszcze bardziej się nie podobał :D
Resident evil 4??
Step up... <wdechwydech> przejrzałam Twoje 3, 4, nawet 5 i jestem w szoku, że takie filmy wg Ciebie są lepsze niż ten...:o

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Bo 10 to jest arcydzieło, a ja się jeszcze arcydzieła nie doczekałam najwidoczniej, poza tym wciąż mam sporo starych klasyków do nadrobienia i czuję w kościach, że któryś zajmie to miejsce pewnego dnia.

5 to jak dla mnie bardzo przyzwoita ocena dla telenoweli, miło ją wspominam ;)
Dom woskowych ciał to po prostu żenujący film, w którym jedyną fajną sceną była śmierć Paris Hilton bo chociaż się roześmiałam. Niesamowity potencjał horroru zmarnowany.

Teksańskiej Masakrze w sumie podniosę ocenę na 6, bo całkiem niezły był ten film.
Wzgórza Mają Oczy, bo to było obrzydliwe i głupie, a nie straszne.

Lubię horrory, ale dobre ;)
Jak chociażby Omen.
Albo nawet seria o Obcym.

Ślubne Wojny, nic mnie w tym filmie nie poruszyło, taka zwykła płytka komedyjka. I nie jestem fanką Hathaway.

Miasto Ślepców to najgorsze co w życiu widziałam i jakbym mogła to bym chyba pobiła reżysera xD żaden film mnie w życiu tak nie wkurvvił i nie żałowałam nigdy tak bardzo straconego czasu. A Marta mi świadkiem, że ja się nigdy nie denerwuję xD

Braveheart, doceniam ten film, rozumiem że ludziom się podoba, ale on jest po prostu nie dla mnie. Poza tym nie przepadam za Melem Gibsonem i filmy z nim w roli głównej mnie męczą.

Resident Evil nie wiem czy jest w stanie przestraszyć chociażby dziecko, oglądałam go bardzo krótko po premierze i już wtedy zrobił na mnie wrażenie zerowe, a co dopiero teraz jak jestem starsza :d

A co do Step Up to nie widzę w ogóle sensu w produkcji takich filmów, bo to wszystko już miliard razy było.

Kejt__

Jestem świadkiem ;D

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Haha <3

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

Co zrobiła? :D
A tak zapytam, bo nie byłam w temacie od początku a widać to w dyskusjach - czy Wy się znacie prywatnie? Jakie są Wasze powiązania? :)

anulka88

Hahaha nic nie zrobiła, ale napisała " A Marta mi świadkiem, że ja się nigdy nie denerwuję xD " dlatego tak odpisałam ;)
Znamy się już jakiś czas, "poznałyśmy się" jakoś w październiku 2011 roku na takim jednym forum serialowym. Pierwszy raz się spotkałyśmy rok później, no a teraz dość regularnie się staramy odwiedzać. Tak się składa, że dzisiaj przyjeżdża do mnie Kasia ;D

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

Ooo... Fajnie :D A to jakoś z jednego miasta? czy jak? Ale fajna historia :))

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Kasia się jeszcze nadal nie spakowała nawet :(

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Miałam to podpiąć pod Martę xD

Ja z Poznania, Marlina z Warszawki ;D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Ej, ale to daleko i tak po prostu do siebie jeździcie na pidżama party? :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Jakie tam daleko :D 3h pociągiem :D Jak tylko czas i pieniążki pozwalają to jeździmy ;) Tak w ogóle to nie chcę nic mówić, ale teraz jest Marty kolej! Tylko, że już się tak stęskniłyśmy że trzeba było szybko jakieś spotkanie ogarnąć :P
Mamy jeszcze jedną koleżankę, też tutaj raz na ruski rok pisze, Karolinę ;) Ja ją poznałam na filmwebie, a Marta na tamtym forum. I tak się w trójkę spotykamy ^^

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Ale to tak się w końcu spisałyście, że "to spotkajmy się na żywo"? :D I do której zjechałyście ? czy w jakimś neutralnym mieście w jakimś akademiku czy jak? :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Wiesz co, my ze sobą rozmawiamy praktycznie co dziennie, gadałyśmy na skype, przez telefon itd. także spotkanie się na żywo było w końcu nieuniknione :D
Marta mnie zaprosiła do siebie i pojechałam ;) Wiadomo troszkę nerwy były :D Ale jak już się zobaczyłyśmy na żywo to okazało się, że niepotrzebnie :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Kurczę nieźle :D
Fajna historia ;)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Romantyczne te nasze dzieje, haha :D

Kejt__

<333

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Shipuję.
A dobra, już wcześniej shipowałam xd

Kejt__

No przyjadę, przecież obiecałam ;*
Wybierzemy niedługo jakiś termin ;D

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

No ja myślę :D

anulka88

No fajna <3
W ogóle poznałyśmy jeszcze kilka innych dziewczyn na tym forum i tak się co jakiś czas widujemy ;D Przykre jest tylko, że każdy taki porozrzucany po kraju ;) Chociaż jedna z nich mieszka teraz ode mnie jakieś 4 przystanki dalej ;D

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

E to fajnie, fajnie :))
A pewnie nie widujecie się za często? :D

anulka88

No za często niestety nie jesteśmy w stanie :<

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

Niejasno napisałam... chodziło mi o tą co mieszka koło Ciebie :D

anulka88

Aaa, z Karoliną się widujemy dość często, może nie codziennie, ale czasem wychodzimy gdzieś razem jak mamy czas ;)

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

A myślałam, że taki mały paradoks się wkradnie... :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Ja z całej naszej "paczki" widziałam się z 5 osobami na żywo :P Z czego z Martą i z Karoliną kilkakrotnie.