Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2322729?page=20 31!!
Gorące pozdrowienia dla Slutty_Pumpkin! :**
obejrzalem.
Nie taki zly odcinek.
Wątek Katherine mnie nie zaskoczyl, ale tak jak się spodziewalem dają jej kilka miesięcy. Wręcz podręcznikowo ukada się historia, gdzie Stef się w niej zakocha a tu ona bedzie musiala umrzec. Mam nadzieję ze do wątku Nadii jeszcze wrócą.
Stefan - no jestem ciekawy jak jego trauma zaowocuje. Jego sceny z Eleną .... matko ale ona samolubna - "ja spędzilam lato zycia, czy ty czujesz sie lepiej po zabiciu Silasa?"
Jestem wysoce niezadowolony ze Silas nie zlączyl się z Amarą i mam nadzieję ze to jeszcze nastąpi. Tessa to ku.rwiszon i mam nadzięję ze dziw.ka jeszcze zaplaci za swoje. Jest tak zalosna ze az strach. Silas nia gardzi, a ona i tak za wszelką cenę go chce. Nie znaczy nie. Mysli ze ją pokocha? Ale kretynka. .... Podobaly mi się sceny Silasa i Amary.
Bonnie wrócila - zobaczymy co z tym wątkiem, mam nadzieję ze bedzie lepiej. Chociaz z tego co widzę to teraz ona bedzie wariatką. W sumie jak umrze to koniec Other Side. Niech jakos tą kotwicę wezmą przerzucą na jakiegos dupka i potem go zabiją. I po sprawie. Mam nadzieję ze Silas bedzie ją dręczyl dopóki się ona nie ugnie. W sumie to dlugo tak nie wytrzyma jako kotwica.
Damon mnie rozsmieszyl jak ze lzami w oczach blagal Amarę, by nie umierała, bo on nie chce by zlączyla się z Silasem. Tak, jasne - tego ona wlasnie chce...
Eh, na tym odcinku już się nie pośmiałam. Szkoda.
Nie chce mi się nawet pisać jakiegoś długiego komentarza.
Stefan chociaż zachowywał się normalnie, jak na to co przeszedł - chociaż starają się żeby to wyszło naturalnie. Elenę mam ochotę dźgnąć w serce jakimś patykiem, bo to co ona ostatnio mówi Stefanowi i to jak się zachowuje to jakaś tragedia. Tessę też bym najlepiej udusiła. Damon nijaki, ani na plus ani na minus. Jer jak zwykle beznadziejny. Bonnie nudna, długo jako kotwica nie wytrzyma. Katherine mi w sumie szkoda, ale w tym odcinku mnie jej postać nie porwała. Ogólnie odcinek nudnawy dosyć.
Tessa jest zalosna. OMG. Silas nią gardzi i by patykiem nie tknął a ta i tak się pcha. I jeszcze ten tekst na pozegnanie - "prawdziwa milosc przezwycięzy wszystko, idz w cholerę przeznaczenie" LOL Tzn. Ona i Silas to true love a Amara i Silas nie? No fajnie, kobiecinie kompletnie się przestawilo w glowie.
Proszę Cię, mam jej naprawdę dosyć. To takie żałosne, że aż boli. Szkoda mi w sumie tej Amary i Silasa nawet też. Jak dupek się zachował w przeszłości, nie twierdzę, że nie, ale Tessie się należało.. za przewinienia z przeszłości xD
Zgadzam się, w tym odcinku Tessa pokazała jaka obłąkana jest. Teksty do Amary i Silasa były żałosne.
No ja nie moge. Widzi dwoje glęboko zakochanych ludzi i nadal się pcha. Chyba juz tylko dla samej zasady - byle ich rozdzielic. Bo nie widzę innego powodu. Uparla się malpa, jakas jej dziecinna zachcianka.
A Damonowi nie chodziło o to, że myślał, że jeśli Amara umrze przed skończeniem zaklęcia, to już nie będzie ratunku dla Bonnie? Nie oglądałam zbyt uważnie, więc tylko pytam :)
pewnie tak. Tylko ze mnie rozmieszył jego egoizm. Blagał ją by przezyla jeszcze kilka minut by przywrócic Bonnie, co równalo się z tym ze Amara nigdy nie zlączy się z Silasem.
Dziewczyna (w dodatku wyglądająca jak Elena) cierpiała przez 2000 lat, a ten nie chciał, żeby spoczywała w spokoju, tylko dlatego, że przyjaciółka jego dziewczyny ma żyć. No błagam was. Kto bardziej chce, żeby Bonnie żyła? Ona czy jej przyjaciółki? Wydaje mi się, że B. już się dawno pogodziła ze śmiercią, a ci nie pozwalają jej odejść w spokoju, bo chcą mieć w zanadrzu jakąś czarownicę, którą będą mogli wykorzystać. Nie ma to jak przyjaźń.
Bonnie bedzie kotwicą wiec dalej bedzie cierpiala. Elena chciala ją przywrócic bo czula wyrzuty sumienia ze przez cale lato dymala się z Damonem i miala gdzies Bonnie. A Damon chce by jego dziewczyna byla zadowolona by nie oddalila się od niego.
Smutne to bylo jak Amara umierala mysląc ze spotka się z Silasem, a tu jednak przeniesli kotwicę na Bonnie i Amara jest sama, a Silas utknął z Tessą w Other Side.
No wiesz, akurat Bonnie chciała żyć, a już to, że głupia jest i woli nie żyć byleby Elenka była szczęśliwa, no cóż.. odbiło dziewczynie. Druga sprawa to to, że widzieli co się działo z Amarą i nie pomyśleli, że dla Bonnie lepiej byłoby nie żyć niż być uwięzioną pomiędzy?
Wiadomo, że chciała żyć, ale nie za taką cenę. Myślała, że szaleństwo Amary wiąże się z jej uwięzieniem, a nie z samym byciem kotwicą. Chyba wszyscy myśleli.
To są wyjątkowo durni, że nie wpadli na to, że bycie kotwicą ma jeszcze jakieś konsekwencje, poza widzeniem zmarłych ;d
Błagam, to zgraja kilkusetletnich nastolatków, którzy zachowaniem przypominają raczej to drugie. Po co przejmować się konsekwencjami, skoro zawsze jakoś wyjdą z sytuacji, bo pojawi się na horyzoncie jakaś superpotężna wiedźma, która odwróci zaklęcie, przywróci wszystkich do życia i zabije ich największych wrogów?
Damon kilkunastoletnim nastolatkiem nie jest, Stefan również. Chyba powinni mieć trochę więcej oleju w głowie?
Ale skoro Plec to pisze.. czego ja żądam?
Napisałam "kilkusetletnich", żeby podkreślić to, że mimo wieku są umysłowymi nastolatkami.
Ok, źle przeczytałam :D
Dalej mnie to nie przekonuje. Dla mnie to po prostu źle napisany scenariusz.
I zaktualizowali obsadę na głównej... niby w porządku, wszystko się zgadza... ale jak ktoś zaczyna oglądać to ma już duuuży spoiler co do Silasa... :D
no to niech nie czyta i tyle. :P Zawsze mnie to smieszy - jezeli nie chcesz sobie zepsuc przyjemnosci, to po prostu oglądaj odcinki.
Kiedys pól roku po wyemitowaniu ostatniego odcinka pewnego serialu po prostu powiedzialem o jednej scenie - a jeden gosciun na filmwebie do mnie z ryjem ze mu spoileruje LOL.
No ale to nie jest tak, że ktoś wejdzie na forum i zobaczy, bo to już jest ryzykow na własną odpowiedzialność, tu jest na głównej stronie główna obsada... Jeżeli ktoś jest w miarę aktywnym użytkownikiem, albo w sumie nawet jakimkolwiek to wejdzie sprawdzić podstawowe info i już widzi chcąc nie chcąc... :p
Właśnie przez takie spoilery nauczyłam się nie wchodzić na filmweb i nie szukać niczego związanego z danym serialem, jeśli nie jestem na bieżąco. Chciałam sprawdzić, ile lat ma pewna aktorka i natknęłam się w jej galerii na zdjęcie zwłok (a tak przynajmniej to wygląda) granej przez niej bohaterki. Aktualnie jestem na czwartym sezonie i jeszcze nie doszłam do tego momentu. Naprawdę, ludzie? NAPRAWDĘ? Rozumiem wstawianie zdjęć z pierwszych odcinków, ale z jednego z ostatnich sezonów, w dodatku tak spoilerujące?
No bywa niestety... Staram się nie szperać jak czegoś nie skończę, ale czasami internet wygrywa... :p
A co do zdjęć to są one dodawane do serialu i podpisywane kto jest na nich i to automatycznie pokazuje się w galerii danej osoby i być może ta właśnie aktorka była tylko na tym zdjęciu?
Wiem, że oglądacie ten serial to konkurs dla Was :D http://stopklatka.pl/-/78714230,wygraj-parasol-z-okazji-emisji-ostatniego-sezonu -%E2%80%9Ejak-poznalem-wasza-matke%E2%80%9C
http://www.boska.pl/newsy/5319/Robyn-Lawley-jakiej-nie-znacie-Swietna-awangardow a-sesja.html :o
Knock, knock.
Who's there?
The TVD fandom.
The TVD fandom, who?
No one. That's the joke. No one's there because Julie Plec killed the show.
Hahahaha :D
Dlatego lubię tumblr xd
Wymeczylam w koncu krotki maraton"Krok do slawy" i jak najszybciej chce zapomniec... :p
Po cholerę oglądałaś drugą część skoro jedynka Ci się nie podobała? xD
I really don't get it :D
Recap 5x07 - http://teenwolfmixtapes.tumblr.com/post/67062988166/tvd-5x07-photo-recap xD
Lepszy niż odcinek ;d
Co ma być w 5x08 bo się pogubiłam w spoilerach? Czyżby wreszcie spotkanie Katherine i Stefana? :D
Mam nadzieję, bo ile można czekać? xd
http://24.media.tumblr.com/4cef158e79afb8ea2946336bcc9d6f33/tumblr_mwbkvg9rFt1so 55buo1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/005179da235304da46218f0896a04774/tumblr_mwbkvg9rFt1so 55buo2_500.png
http://www.filmweb.pl/film/Chce+si%C4%99+%C5%BCy%C4%87-2013-648982 nie rozumiem czemu ma tak wysoką ocenę
I tojest wlasnie jeden z tych filmowco chcialabym obejrzec, ale nie mam zaznaczonego, bo nie mam konkretnego powodu, jedynie moje widzimisie :p ale ono naprawde jest duze, bo film mi sie wydaje ciekawy, jak wskoczy na podium rekomendacji to obejrze od razu :D
fajny filmik
zapraszam na mój blog http://imnothing0.blogspot.com/ a pisze na nim opowiadanie
Szkoda, że nie ma w opisie/tytule że są tam też sceny Steferine. Filmik ładny ;)