Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2322729?page=20 31!!
Gorące pozdrowienia dla Slutty_Pumpkin! :**
10 tomów to co innego niż jedna cegłówka xD
Cegłówki się niewygodnie czyta. Natomiast tomy uwielbiam, bo mogę się zżyć z bohaterami ;)
Nie ważne ;p
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=akaPLNE-5x4
To Kath, nie? Mówi do Stefana żeby wyluzował? xd
Zostały mi 2 odcinki Statku :D Zostawię je na jutro a dziś mam zamiar obejrzeć po jednym odcinku każdego serialu który zaczęłam i porzuciłam :D Ten który spodoba mi się najbardziej, ten skończę :D
A więc:
1x03 The Originals (w sumie i tak nadrobię prędzej przy później) :D
1x05 Gossip Girl
2x08 Supernatural
2x14 Lost
2x08 Dr House
2x03 AHS
6x04 True Blood
Który pierwszy? :D
SUPERNATURAL!
Ja już skończyłam sezony 4-9 (w sensie 9 nadrobiłam odcinki które do tej pory wyemitowano xD) i zaczęłam 1, bo 1-3 nie widziałam ;p
Właśnie buforuję 1x09 ;D
True Blood mi się nie podobało, więc rzuciłam w cholerę. Dr House'a oglądałam tylko jak leciał w tv. Lost też dawno temu na jakimś tvp czy tvn. Gossip Girl - zrezygnowałam po trzech odcinkach xD
TO mam do nadrobienia 2 odcinki ;p
True Blood lubiłam, ba nawet uwielbiałam... Do 5 sezonu :D 5 obejrzałam bez zbytniego zaangażowania a 6 to porażka, ale skoro został mi tylko ten no to go skończę :D
Housa też oglądałam w tv tylko, ale mam zamiar skończyć, jak wszystkie :D Lost obiecałam że obejrzę i nawet nie wiem czemu nie skończyłam, chyba przerażała mnie ilość odcinków, tak samo jak w spn :D Teraz jak widzę gify na tumbrze z Deanem i samem to aż mam ochotę obejrzeć :D Drugi sezon american horror story mi się nie podoba, ale obejrzę go dla trzeciego sezonu bo podobno świetny :D Gossip Girl....... kiedyś oglądałam na tvn i chciałam obejrzeć od deski do deski ale nie wyszło :D TO... miałam oglądać równo z premierami ale nie miałam czasu i tak się nagromadziło do nadrobienia :D
Nadrobie odcinek Lekarzy i później SPN :)
American Horror Story oglądałam pierwszy sezon. Nawet nie wiem czemu przerwałam xD
Chyba w trakcie wciągnęłam się w jakiś inny ;p
Ja podobnie, widziałam tylko 1 sezon ;) Ale może kiedyś obejrzę jeszcze ten 2 ;D Fajne jest to, że każdy sezon to odrębna historia ;)
Jak się zdecydujesz obejrzeć to możesz mi przypomnieć, załóżmy że to będzie dla mnie motywacja ;p
Co? xD
Oglądałam od czwartego sezonu, bo się pojawia Castiel. Ale teraz jak skończyłam nadrabiać dziewiąty to uznałam, że warto obejrzeć sezony od 1 do 3, więc zaczęłam pierwszy ;D
No wlasnie o tym mowie:D przeciez tam juz wszystko szlo pelna para na pewno i tak wskoczy w srodek... Nie ogarniam :D
E tam, szybko się zorientowałam co się mniej więcej wydarzyło xD
A okazało się, że serial taki fantastyczny, że skoro mam możliwość jeszcze obejrzeć odcinki których nie widziałam to oglądam ;p
Myślałam, że zrozumiałaś, że oglądałam np:
Najpierw 8x21, potem 8x20, 8x19, 8x18 itd :D
Nie, nie, nie chodzilo mi juz o tak doslowne:p ale tak czy siak wskoczyc w srodek obejrzec do biezacego momentu a pozniej wrocic do poczatku... :D a obejrzysz teraz do konca czy do tego momentu co zaczelas?? :D
Zastanowię się jeszcze, bo nie wiem czy chce mi się znowu przerabiać te cztery sezony xD
Więc prawdopodobnie jak skończę trzeci sezon, to wrócę do dziewiątego z tym, że dla przypomnienia obejrzę od 9x01 znowu ;d
Wiem, dziwnie ten serial oglądam. Wyjątkowo dziwnie i pierwszy raz w ten sposób xd
A mi się podoba, chyba najlepszy jaki dotychczas oglądałam. A może inaczej: wszystkie, które oglądam są coraz gorsze, że powoli wstyd się przyznać, że oglądam xd
SPN trzyma poziom ;)
SPN! Stupid question :D
TB ssało przez większość sezonu...
Lost ssie od 3 sezonu
Plotkara to Plotkara
Nie widziałam 2 sezonu AHS...
House w 2 sezonie też był jeszcze spoko, ale gdzieś w 6 sezonie chyba rzuciłam...
TO - też utknęłam na 3 czy 4 odcinku chyba :P
To dziwne z tym TO xD
Mi się niby podoba, ale nie mam jakiejś potrzeby zobaczyć co dalej i też utknęłam gdzieś na czwartym chyba.. nawet nie wiem ile ich już jest. Na SPN już czekam, nawet na Glee mimo, że ostatnio leci po równi pochyłej.. nawet TVD oglądam na bieżąco (to dopiero zagadka zważywszy, że się nudzę zazwyczaj i tylko czekam na jakieś sceny SK xd). Dziwne zjawisko.
Ja nie mam weny na ten serial :D Jest fajny i w ogóle, przyjaciółka mi sypnęła spoilerami, że ponoć akcja jest coraz fajniejsza, a ja jakoś nie mogę :)
TVD to oglądam tylko ze względu na ten temat, rzucają mi się w oczy Wasze wypowiedzi to też sobie oglądam, żeby "coś dodać" do dyskusji :)
Fakt, TVD to głównie ze względu na ten wątek ;d
No i czekam na SK, chociaż ostatnio jakoś emocje opadły, bo ile można?
TO może nadrobię jak będę miała ze 4-5 odcinków.
Oglądałaś Glee?
Nie... seriali nic, bo nie miałam takiej możliwości nawet :) Może jutro coś wieczorem zobaczę dopiero i wtedy też "dorwę" Anulkę :D
Jakoś tak mnie naszło zresztą na filmy :))
Spoczko. Jestem ciekawa co Ty albo Kejt powiecie na najnowszy odcinek. Mnie nie porwał w ogóle i spodziewałam się czegoś lepszego. Ten sezon oprócz 5x01 i 5x03 to na razie nic specjalnego i tendencja spadkowa :(
Kejt pewnie szybko obejrzy xD
A ja może spróbuję jeszcze przed wtorkiem obejrzeć, bo potem znowu mi się nazbiera tych seriali ;/
Ale pewnie będę mieć podobne odczucia :P
Mogliby już przenieść całą akcję do NY (i twardo wierzę, że to nastąpi po zakończeniu roku xd)
W ogóle weszłam na tag anti glee na tumblrze i się okazuje, że strasznie dużo ludzi nie lubi Blaine'a. Jak to możliwe? Jak go w ogóle można nie lubić?
I co jeszcze dziwniejsze: jest parę osób shipujących Sama z Pielęgniarką.
Ja się natomiast zastanawiam.. http://welovetohateyou.tumblr.com/post/66335531268/is-that-legal :D
1) Mimo wszystko będzie mi szkoda Limy.
2) Nie wiem jak można nie lubić Blaine'a.
3) Nie shippuję mu z Pielęgniarką, czekam jak "dostanie przeniesienie" albo ją zwolnią dyscyplinarnie właśnie...
:D
1) Mi niestety nie, jeżeli odejdzie z niej cała stara obsada, a musi do tego dojść. Jaka jest inna i jednocześnie jedyna możliwość ciągnięcia wątku chóru jeżeli Arie, Sam, Blaine i Tina odejdą? Dopchanie nowych i najprawdopodobniej jeszcze gorszych postaci niż te które doszły w czwartym sezonie. Dlatego mimo, że lubiłam chór, regionalne itd to uważam, że najlepszą opcją będzie przeniesienie całej akcji do NY.
2) Też nie wiem. Albo teksty, że Klaine jest niezdrowym związkiem itd. Wut? Oboje popełniają błędy, ale jak dla mnie są razem fantastyczni i świetnie się uzupełniają. No nie wiem, może czegoś nie widzę?
3) O tak, dyscyplinarnie! Nie mogę na nią patrzeć. A ten kiss to w ogóle była porażka.. najgorszy w historii Glee (tak, uważam za lepszy nawet pocałunek Kurta z Britt xd)
Ad 1) (xD) No fakt... Lima to już nie to samo :(( A Will wkurza do tego...
Ad 2) W ogóle nie chcę się zagłębiać w to co mają na myśli osoby piszące, że to "niezdrowy" związek, bo w tym kontekście mam pewne obawy...
Ad 3) Też mnie irytuje na maksa! Szkoda Sama... Gdyby jeszcze była fajna ;/
1) Lima mnie irytuje ostatnio. Oglądam głównie dla NY ;p
2) Lepiej się nie zagłębiać. Anty fani tak demonizują ten związek, że zaczynam myśleć, że Blaine notorycznie gwałcił Kurta. Albo na odwrót.
3) Szkoda Sama. I jego włosów. Eh, dlaczego nie może ściąć? Czy Chord nie ma lustra w domu? Albo życzliwych przyjaciół? Albo internetu? xd
widzialam tylko 4 :p od 4 sezonu polecialo w dol... 7/10 :p Pokonczzesz wreszcie, lista sie zmniejszy :D
Koniecznie Supernatural <3
Pokochasz, jestem pewna ;* No i wiem też, że będziesz się mogła spełnić artystycznie na tumblrze, bo jest tam tyle świetnych scen, motywów i przystojnych aktorów!
Och jej... <3333
Czuję się zaszczycona :D
Nie czytałam całości, ale widziałam pozdrowienia na 1str także dziękuję wszystkim :))
Martusia - :******
Anulka, dzięki że też będę miała okazję się porównać :D
Mogę wysłać Ci zaproszenie jutro wieczorem, bo w poniedziałek już będę mogła sobie na spokojnie popatrzeć :)
A od wtorku tak czy siak znów mnie nie będzie :((
Poza tym obejrzałam to: http://www.filmweb.pl/film/Ameryka%C5%84ska+zbrodnia-2007-334477
Bardzo mnie ten film wymęczył ;/ Coś potwornego, nie powinnam takich w ogóle oglądać :(
Anulka przyjmuje zaproszenia do znajomych ? :( Mnie kiedyś nie chciała, DZIEKI ANIA :(((
Tylko jak już zaakceptuje to się spiesz i rób notatki, bo nie zdążysz, ahaha ;p