PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122088
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2322729?page=20 31!!

Gorące pozdrowienia dla Slutty_Pumpkin! :**

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Niech sobie ludzie shipują co chcą, ale.. ale.. to jednak dla mnie przesada. Znaczy już bardziej rozumiem Furta, bo pierwszy sezon, ale... xd

rose_fw

fajna nazwa szipu ;D

ocenił(a) serial na 5
martusia_47

Jaka? Nie widzę pod co się podpięłaś xd

rose_fw

Blinn ;D

ocenił(a) serial na 5
martusia_47

Tylko nazwa fajna xD

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Ja tam sie nie wstydze :D ja jeszcze mam 10 z <3 :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

My hero! xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Nie będę Ci odpisywać tam, bo później nic nie mogę znaleźć.

Bushtana otp <3

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Jak będę się strasznie nudzić to chyba fanarta narysuję. Zasługują na to! Best pairing ever.

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

CZEKAM NA TO.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Zreblogujesz! xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Nawet sobie na sidebara jebnę XD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Wierzę na słowo xDDD

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Zanim pojde :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Co? Gdzie? O co chodzi?

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

rose! :D to jest tytul piosenki :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

To weź pisz do mnie jaśniej xDDD

ocenił(a) serial na 5
anulka88

AAAAAAAAAAAAAAAA!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5eFdt6Y_34E - TO?
Matko, już nie pamiętam kiedy to ostatnio słyszałam xD
Cholera, teraz się tego z głowy nie pozbędę. Świetne to było :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Nie korzystam z laptopa a zanim ja to sprawdze to zdazysz pojsc spac :p
Ale pewnie tak, jezeli happysad i zawiera ten wers w tekscie to musi to byc "Zanim pojde" :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Uaaa chyba źle podpięłam xD
Pisałaś coś gdzieś tutaj o Jeden Osiem L Jak zapomnieć, nie? xD
O tym piszę tam wyżej ;d

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Aha, to nizej :p

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Hmmm... Over You, September, It's not over, Outta My Head, Home, Renegate a z najnowszej plyty (dzisiaj premiera swoja droga :D) taka troszke inna, nie jest taka typowa Daughtry'owa :p Waiting for Superman - to tak na szybko jedne z ulubionych, single tez tak poza tym, to moze jednak cos sie okaze troche znane ;)
Tez lubie, Kaliber jednak najmniej znam, bo jednak "najstarsi" i pokolenie nie bardzo sie naszlo, ale + i - to klasyk...
Piejaca Sarah Connor? :D Cascada wrzucajaca na fejsbuka kilka razy w tygodniu samojebki? :D Markowska, ktora wg wielu do tej pory jezdzi na plecach ojca? :D No i Kelly Clarkson, ale jej sie absolutnie nie wstydze, jest przesympatyczna, swietny glos, nie przejmuje sie duzymi skokami swojej wagi, na koncertach nie lapie sie za krocze tylko jest czesto na bosaka i w t-shirtach RollingStones np. :))

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Ja akurat Kalibra najbardziej słuchałam w podstawówce, Paktofonikę wtedy mniej, dopiero po latach bardziej nadrobiłam. Teraz się za głowę łapię jak sobie przypomnę jak bardzo wulgarne te piosenki są, a to się na korytarzach śpiewało, przegięcie :D
Ostatnio mnie miłe zaskoczenie spotkało gdy na imprezie DJ puścił Jestem Bogiem. Wiem, że to ze względu na szał związany z filmem jakiś czas temu, ale i tak fajnie, że ludzie wracają do takiej muzyki czy odkrywają ją dopiero teraz ;) Aż się łezka kręci jak z pamięci można 'zaśpiewać' ;)

Kojarzę kim są i Sarah i Cascada (chyba), ale nie znam żadnej piosenki.
Markowska też nie dla mnie :P

Za to Rolling Stones uwielbiam, Kelly ma plusa xD :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Najbardziej o dziwo lubilam Fokusa :)
Mnie troche smuci fakt, ze teraz gimbusy jaraja sie Magikiem jaki to superziom byl... Jakos nie wiem... Takie sztuczne dla mnie... Pamietam jak "Chwile ulotne" wyszly, non stop na Vivie puszczali :) jeszcze na zmiane z Molesta Ewenement "Slodkie klamstwa", szal! I kiedys bylam z mama w stolicy naszej, jeszcze Stadion dzialal i kwitl handlem, koles sprzedwal pirackie plyty po dychu, znalazlam skladanke "hip hop viva" czy cos takiego, mama zmuszona byla kupic :D
A pozniej zaczelo sie... Mezo, 18L (tak... Tez sluchalam ich jedynej piosenki :p ale i tak byla to mega wiocha :D) a teraz ostatnio...Donatan?? Tak? Dobrze kojarze? Z tymi mazowszankami? :D wstyd mi, ze jestesmy z jednego kraju... :|
S.Connor - from Sarah with love-musisz znac, "music is the key" i "just one last dance" (teledyski lubie)
Cascada - Miracle, A neverending dream, glorious (z eurowizji)
Od malych rzeczy sie zaczyna :)
No i Avril, ale to juz bylo poruszane.

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Mnie to nie smuci, bo przynajmniej słuchają czegoś dobrego ;) Pobudki nieważne.
Haha, też miałam takie płyty :D

Przesłuchałam kawałek tego Donatana i chcę o tym zapomnieć jak najszybciej.
Mezo i 18L wiem kim są, ale teraz to już sobie żadnych piosenek nie przypomnę, kiedyś pewnie znałam.

From Sarah with love znam :D Ale reszty już nie.
Cascady nie znam tytułów, ale przypuszczam że natknęłam się na te piosenki.

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Niby racja, ale...
:D :D :D
"Jak zapomniec" spiewala cala Polska, bo tak, to na rapowanie juz sie absolutnie nie lapalo... :p a pozniej cala Polska zastanawiala sie jak zapomniec juz o tej piosemce... :p
Przejrzyj w wolnej chwili :)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Musisz znac, bo wybieram singlowe, ktore lecialy w stacjach radiowych i tv :)
Po prostu moze nie kojarzysz ;)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Tylko, że ja nie słuchałam nigdy radia (chyba że teraz w aucie się zdarza), a TV miałam tylko dawno temu w latach 90 :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

:o

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Nie jestem fanką telewizji po prostu, jak już coś jest co bym chciała oglądać to sobie znajduję w internecie.

Wiadomo tam u dziadków czy innej rodziny coś się zdarzało obejrzeć, albo w święta.
Ale tak to nie :P

Teraz na studiach to już w ogóle jestem od tego odizolowana i całe szczęście patrząc na obecny stan polskiej telewizji.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

High five!
Ja nie pamiętam kiedy ostatnio telewizje oglądałam. Musiało z pół roku minąć ;d

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

No ja teraz to tylko na internecie musze bazowac, ale nie narzekam. W sumie to co ogladalam w tv to i na internecie teraz juz wszystko jest dodane, takze nic nie trace jak bym sie uparla. Chociaz programy rozrywkowe wypadly z mojego programu, w tv zawsze ogladalam a teraz juz nie... :/

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Jak cos przesluchasz to napisz czy wiocha czy ujdzie :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Właśnie włączyłam ;)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Ale Donatan to nie byla propozycja :D
Daughtry posluchaj :) a reszta to jakbedziesz miala ochote i czas :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

No wiem, włączyłam Daughtry, tego Donatana to kilka dni temu xD

Wiesz co, dupy nie urywa, bo nie usłyszałam tam nic zaskakującego czy nowego, ale słucha się nawet przyjemnie. it's not over fajne ;))

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Mmm... Troszke wybrnelas w tej odpowiedzi... :p
Swietne :))

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Jak to wybrnęłam? :D

No takie letnie to jest, nic odkrywczego, ale nie boli przy słuchaniu :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Przymiotnik"przyjemne" uratowal, dobrze :)
Ja uwielbiam :)

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

http://www.filmweb.pl/film/P%C5%82yn%C4%85ce+wie%C5%BCowce-2013-662167 dopiero teraz zobaczyłam/zwróciłam uwagę, że to jest polski film :o No, no rozkręcamy się w takich produkcjach? Bo tu kolejny http://www.filmweb.pl/film/W+ukryciu-2013-631268 :) Ciekawe, ciekawe, moglibyśmy wyjść w końcu z tej jaskini...

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

http://www.ckm.pl/lifestyle/nie-polak-w-brytyjskim-mam-talent,10944,1,a.html ja się nabrałam :D Nie uwielbiam cezika i nie jestem na bieżąco z jego akcjami, więc dlatego :)

ocenił(a) serial na 4
anulka88

Cezik mistrz :D

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Ogladasz mecz?? :)

ocenił(a) serial na 4
anulka88

nie :P

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Eee... Ja ogladam :))
sylwunia a co Ty teraz masz w planach serialowo-filmowych?? Opowiedz mi, bo na profilu nie moge sie polapac... Informuje mnie, ze nadal ogladasz "Skazanego..." :pp

ocenił(a) serial na 4
anulka88

Oglądam Suernatural teraz :P Ale nie wiem czy nie zacząć Glee :)

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

ZACZNIJ <3 I tak masz przeze mnie pewnie cały dash w Glee, o ile Ci to ułatwi życie xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Właśnie. Mnie też obserwujesz, a ja głównie glee rebloguję.. all the time.. xD

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

Tylko jeśli Ty zaczniesz Teen Wolf :D Z tych samych powodów - rebloguję baaardzo dużo tw :D

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Ja mam zablokowane tagi kochanie :D