Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2322729?page=20 31!!
Gorące pozdrowienia dla Slutty_Pumpkin! :**
..............................W
..............................E
..............................S
.......................PAUL
...............................E
...............................Y
YO :D
Ja obejrzałam, poczekam na jakąś mądrość, która na mnie spłynie i obejrzę 3 części :D Ba! Nawet książkęprzeczytam :D
Gladiatora widziałam :D
ojezusie. pewnie że tak xd
Lśnienie, Pulp Fiction, Przeminęło z Wiatrem, Casablanca i jeszcze pewnie trochę innych xd
Bardzo dużo mam takich filmów, wieczorem Ci na to dokładniej odpiszę, bo teraz już muszę się zacząć ogarniać i na uczelnie zapieprzać ;D Do usłyszenia i miłego dniaaa ;****
A więc najbardziej się wstydzę że nie widziałam JESZCZE:
Pianisty, Pulp Fiction, Forresta Gumpa, Listy Schindlera i Pocahontas ;DDD
Na mnie zawsze robią oczy za:
1. Władca Pierścieni
2. Leon Zawodowiec
3. Sami swoi itp.
4. Jak rozpętałem II wojnę światową
5. Tańczący z wilkami
6. Ostatni mohikanin
7. Psy
8. Szklana pułapka
9. Cast Away
10. Wywiad z wampirem
i jeszcze wiele, wiele innych, ale i tak wyznałam za dużo :D
ILE WAS NAJBARDZIEJ łączy z jakąś przypadkową osobą z FW - "gustopodobnym" (na kokpicie można sprawdzić w razie pytań xD)
Ja mam 75,6%
Czemu mi teraz jak wejdę na profil pokazują zaokrąglenia? Jak weszłam w listę znajomych to mi pokazało, że mam z Tobą 68,8% a jak wchodzę w Twój profil to jest 69%..
Zawsze tak jest :D Na liście pokazuje dokładnie, a na profilu zaokrągla powyżej 0,6 w górę :D
Oh boże. nie chciało mi się tego sprawdzać xD ale skoro tak stawiasz sprawę, może znajdę soulmate - 72%
No właśnie widzę, że się buntujesz już na wstępie ;/
Mój nowy soulmate http://www.filmweb.pl/user/1001BestMovies <333
Ciężko będzie wymyśleć nazwę shipu, ale jakoś to zniosę chyba, skoro filmweb nas shippuje.
;/
Mój ocenił 999 klasyków kina! :D Dokładnie 999... :D Chyba dlatego mamy taki wysoki współczynnik xD
No co! Fajny avatar :D
Może szuka czegoś wyjątkowego... też sobie obiecałam, że mój 1000 będzie wyjątkowy :P
Na chwilę obecną żadna przypadkowa, osoba ze znajomych :D 61,5% :D Ale czasami ktoś wskakuje i jest troszkę ponad 70% :p
Poza tym nasz współczynnik znowu podskoczył i wynosi już 69,6% ;D
Ale i z Rose, bo mamy teraz 70,5 ;)