Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2325872

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
robb264

W 4 dni obejrzałam 14 filmów xDDDD (6 Bajek Disneya!!!! xD)
Ile czasu człowiek zyskuje jak nie ma internetu :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No to niezle :) Pooceniaj, pozniej poszpieguje :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Już oceniłam i skomentowałam wszystko xD
Priorytety :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Tez tak mam :)
Wiezien nienawisci - pokrywa sie :)
Herkules - 5 :D
Reszty nie widzialam :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No właśnie ten Więzień to aż niewiarygodne, że dopiero teraz się zmotywowałam z moją miłością do Nortona :P

Hercules był całkiem całkiem, było parę fajnych tekstów, całkiem nie żenujących i przemyślanych + Hades świetny :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Scena z kraweznikiem zapada w pamiec... No i koncowka...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Za samą końcówkę i to podsumowanie referatu chciałam nawet podnieść ocenę, ale się powstrzymałam :D
Lubię jak się filmy kończę narracją martwej osoby xD Albo ogólnie narrację nieboszczyka :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Fakt, takie ciekawe zagranie w filmie :)

ocenił(a) serial na 1
robb264

Ponadto - wolno Wam coś ten temat idzie... nawet nie ma co nadrabiać.

ocenił(a) serial na 9
robb264

Skonczylam czytac "Czyz nie dobija sie koni?", krotka i podobala mi sie 8/10
Teraz odcinek nadrobie i film na swiezo obejrze :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Film bardzo chcę zobaczyć od dłuższego czasu, ale skoro polecasz przeczytać, to może zmienię plany :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ksiazka krociutka, dzisiaj zaczelam i dzisiaj skonczylam :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Problem w tym, że ja zaczęłam jedną tydzień temu i nie mogę skończyć. Nie mogę się doczekać takiego bezstresowego momentu kiedy będę miała czas na książki i dobrą do tego głowę, bo póki co odpływam w trakcie czytania ;/

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No czasami tak jest, ja w przeciagu tygodnia bodajze skonczylam 3! Wracam do czytania chyba :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Zazdroszczę, ja się teraz za filmy wzięłam, bo bardziej mnie pochłaniają i myśli odciągają.
Kurczę, zazdroszczę, bo półki pełne nieczytanych książek xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

A u mnie myslisz jak?? Tak samo... A ksiazki jednak najwolniej sie nadrabia...
Ale zaliczam pomalu wszystkie 3 przyjemnosci ;)

ocenił(a) serial na 1
robb264

Jeszcze jeden "lajk" i kogoś walnę, za każdym razem miałam nadzieję, że to post ;/

Szykuję post zbiorowy :D

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Wkleiłam Ci cover Rolling Stones :PP

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Widziałam, ale mam dzisiaj do słuchania sountrack z TVD i piosenki z Glee ;D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Haha, OK, to zapamiętaj na jutro, albo późną noc :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

O dziwo mi się wszystkie wykonania podobają :D
Mniej lub bardziej ;p

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Z Glee? Oglądałaś już? Ja w nocy :P

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Widziałaś już? :D
Ja za 5 minut kończę odcinek xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Tak :D To wklejam opinię:

Dokładnie tak sobie wyobrażałam performance do Movin' Out i to moja ulubiona piosenka z odcinka <3

Bardzo mi się podobało Klaine. Zwłaszcza to co Kurt powiedział, że są w tym razem i to jakim był wsparciem dla Blaine'a. Brakowało mi takiej właśnie ich sceny kiedy mogą po prostu porozmawiać. I dobrze, że Kurt jest w stanie żartować z tej zdrady, bo to już za nimi. Poza tym to jego podekscytowanie w dinerze było urocze :D
Nie rozumiem tylko troszkę dlaczego nie mogli dać tego występu jako przesłuchanie Blaine'a, no ale to Glee.

Sam + Rachel, ulalala ^^
Pewnie to był jakiś jednorazowy wyskok, ale bardzo miło się patrzyło i totalnie szipuję.

Ryder + Marley, niby się cieszę, bo w końcu szansa na ten związek, a czekam na to od niepamiętnych czasów, ale przegięli trochę z Ryderem.

Ogólnie to trochę olałam Limę, ale fajnie że poruszają przyszłość takich osób jak Becky i fajnie że Artie zawsze jest takim wsparciem.

Za to na NY jak zawsze najlepszy punkt, a z całą piątką... <3 mogę już umierać.
Szkoda tylko, że kolejny odcinek gdzie tak mało Santany.

A tak nawiasem mówiąc, czy to pianino się magicznie teleportuje tam gdzie Blaine się pojawia? :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Więc tak: jestem bardzo pozytywnie zaskoczona odcinkiem. Podobał mi się tak szczerze chyba najbardziej ze wszystkich tego sezonu (pomijam The Quarterback), bo żaden wątek mnie nie irytował. Nawet Limę mi się przyjemnie tym razem oglądało ;)
Blam i Movin' out fantastyczne. Sam i Blaine w NY mi się bardzo podobali :D
Szkoda, że było tak mało Santany, zgadzam się. I też totalnie shipuję Rachel z Samem! Cholera, od czasu Mercedes i Quinn to byłby pierwszy raz, że ktoś by mi się z Samem podobał. Bo z Britt była porażka, a potem jeszcze większa - Penny. Tylko, że mi się włącza takie "to chyba niestosowne ich shipować.." xD
Sceny Klaine cudne. Takiej rozmowy mi brakowało między nimi, szczerej i takiej uroczej ^^
Teraz Lima:
Boże, jaką ja mam cholerną nadzieję na Ryley, są przecudni razem i jak Marley jest z Ryderem to nawet zaczynam ją ponownie lubić ; )
Podobało mi się jego wykonanie An Innocent Man. Co dziwne podobało mi się też My life w wykonaniu Jake'a, chociaż typa nie cierpię. Refren mi wyjątkowo podpasował :D
Artie był w tym odcinku taki jakiego go uwielbiam. Podobało mi się jak pomagał Becky.
Will mnie nie zirytował na końcu, a to się zdarza cholernie rzadko gdy występuje xD

Chyba sobie w weekend obejrzę jeszcze raz ;D

*znowu szaleję z emotkami

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Przepraszam xD
Musiałam polajkować bajki :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Nie tylko Ty xD

ocenił(a) serial na 9
robb264

http://kwejk.pl/obrazek/1952885/polskie-szkolnictwo.html :)

ocenił(a) serial na 1
robb264

POST ZBIOROWY

Anulka - Podobają mi się propozycje filmów które podsyła Ci filmweb - wszystko (no może własnie oprócz Beyonce xD) bym obejrzała :D
Co do Twoich "wstydliwych filmów" - część z nich słabo pamiętam, a część też nie widziałam :D

Marta - Oj, brakowało mi tego Twojego śmiechu z własnego żartu <3333 Wyłapałam to akurat xD
Gladiatora kiedyś obejrzę :D

Sylwia - też shippowałam Finchela! Próbowałam tego nie robić, ale nie dałam rady :(( Także jako coś, to ja Cię zrozumiem :DDDD
Tyle że z własnego doświadczenia mogę Ci poradzić, że lepiej mieć do nich obojętny stosunek :((

Kejt - też lubię Blurred lines, gorsze teksty bywały :D

Kejt & Sylwia & Anulka - małpy jesteście za wyrzucenie tej 17 w scenkach.

Rose & Kejt

Przedostatni odcinek Glee:
Blaine - 'dat ass...
Kurt - <333
Will - why...
Reszta - wtf...

Reszty już nie będę komentować, bo wiele tego nie ma :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Mogę Ci podsyłać :D Smoleńsk też preferujesz? :D
Ufff... to trochę mi ulżyło :D
Ile mogę głosować na jedną scenę?! To juz i tak było przegięcie! :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Oj nie... ja dostaję dreszczy jak słyszę słowa: Smoleńsk, mgła, brzoza itp. Także podziękuję xD

Ja tam bym ostro ten żalowy telefon wyrzuciła, ale co tam... xD

Poza tym - nadal widzę Twoje głosy i mnie to cieszy niezmiernie :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Też widzę :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

"Will - why...
Reszta - wtf..."

Hahahah :D
Ja właśnie buforuję najnowszy odcinek. Chyba będzie lepszy... Sam i Blaine w NY :D :D :D

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

A nie... jeszcze chyba 2 kwestie.

Marta i Pocahontas - Wow :D

Rose:
"Przerwana lekcja muzyki" to też genialny film. Jak nie przepadam za Angeliną, tak tam jest świetna po prostu. Zresztą ocenione mam tak samo jako AB :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Ja obejrzę może za tydzień dopiero wszystkie odcinki (a trochę ich niestety znów mi się nazbierało) Jedynie to Glee obejrzałam z ciekawości czy będzie lizanie młotka.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Beznadziejne to było. Nie lubię jak tak na siłę naśladują teledysk.
Ja oglądam już dziś, bo NY i Blam :D

"Przerwaną..." widziałam, mam tak samo ocenione :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Tak? To jaki był ten drugi film co się wahałaś co obejrzeć? :D
Musiałam mieć zwidy :D

No ja bym nawet włączyła teraz, ale muszę zadbać o to żeby mnie MARTA nie zdradzała, bo nie wiem kiedy znowu będę :((

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Zastanawiałam się co obejrzeć. Chciałam albo PO RAZ KOLEJNY "Przerwaną lekcję muzyki" albo "American Beauty" :D

Szkoda :(

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Aaaa... no to ja zrozumiałam, że nie widziałaś w ogóle :)
To też polubię, skoro masz ocenione jak ja xD

No niestety. Marta stanowi priorytet nad Glee. Jeszcze może 2 sezon mógłby z nią konkurować, ale teraz... no way xD

Slutty_Pumpkin

2 sezon?

**kaszl*ZeCoProszę.O_o*kaszlkaszl**

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

"Rose, litości!!! hahahahhahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahaahaha hhahaha
Bo zaraz będę Ciebie z sobą shippować, a ja mam już Dynię (przy okazji całuski dla niej :******) i nie mogę myśleć o kolejnych romansachxD"

Slutty_Pumpkin

ale sobie usprawiedliwienie znalazłaś :<

hahahahaxD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Zapiszę sobie ten cytat chyba i będę wyciągać przy okazji.

Slutty_Pumpkin

Ej, ej bez tu takich nieśmiesznych żartów :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

To nie żarty. Z miłości nie żartuję (aż tak).

Slutty_Pumpkin

Jak chcesz iść coś obejrzeć to się nie krępuj, najwyżej pójdę się uczyć i nie będę nikogo podrywać, OBIECUJĘ ♥
(chociaż wolałabym żebyś była jak najdłużej, nauka poczeka <333 )

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Nie no :D Właśnie mam na myśli, że dzisiaj bym chciała troszkę tu jeszcze posiedzieć, bo nie wiem jak będzie z przyszłym tygodniem. Weekend też mam zawalony, dzisiaj też miało mnie tu nie być.

Za każdym razem gdy ruszasz notatki w piątkowy wieczór ginie mała panda... Nie rób tego.

Slutty_Pumpkin

No wiem, najchętniej bym ie dotykała tych notatek przez najbliższy miesiąc, ale we wtorek mam poprawę i muszę się nauczyć na nią, a trochę tego mam :(
Ale są priorytety! <3
http://youtu.be/xqCKvUSik-I ale mnie naszło dzisiaj na takie piosenki xD To i Ciebie pomęczę ;D