Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Temat 35
Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2334006

Przy okazji - Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ;)

ocenił(a) serial na 5
robb264

Tak, to znam, ale też mi się podoba w każdym razie ;)

rose_fw

teraz mam fazę na fan vids i czasami są perełki. Tę pierwszą znalazlem na filmiku z Silasem/Amarą.

ocenił(a) serial na 5
robb264

Jak po świętach będę przeglądać fanowskie filmiki to też coś może fajnego wyłapię ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

http://www.youtube.com/watch?v=MXSAOknk1Sk ta mi się spodobała :))
Ogólnie tą Panią znam tylko z jednej 1 piosenki, która ma chyba ze 100 lat :D nawet nie wiedziałam, że jeszcze "żyje" :D Głos mi się podoba i kolor włosów z tego zdjęcia filmikowego :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ta piosenka, która ma "100 lat" (chyba myślimy o tej samej) jest z 1999 roku ;D
Strasznie mi się kojarzy z wesołym miasteczkiem, chyba jak byłam w podstawówce to musiała lecieć na jakiejś karuzeli i tak mi w głowie to zostało ;P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Pewnie tak http://www.youtube.com/watch?v=LN6Fv5I9Lz0 :) Taaak?? :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Absolutnie! ;D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Tzn tak ;P

Slutty_Pumpkin

czytał ktoś tu Greya?:)

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Czytała, ale nie przeczytała xD

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

Ja niestety tak xD

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Ma w planach :D

malinka... Nadrobiłaś już ten serial o tych czarownicach?? :D

anulka88

jeszcze nie,nadrobiłam Awkward i Misfits,a ostatnio miałam wenę na filmy więc seriale trochę odpuściłam ;) ale dziś jak się obrobię to oglądam Witches ;P

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Bo ja widziałam jakie zdjęcia dodali do galerii w serialu i...prawie umarłam... :D Jestem strasznie ciekawa jego roli, bo niby epizod (2 odcinki, sprawdziłam ;p) a na kilka zdjęć się załapał :))

anulka88

nie umieraj,obejrzę i zdam Ci relację z jego gry :P

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

OK :D

maIinowa

I co dziewczyny,podoba Wam się filmowy Grey?:D jak zobaczyłam jego pewną reklamę to mi się odechciało go oglądać :D

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

A ja go właśnie bardzo lubię (grał w Once Upon A Time) i mi go szkoda dla takiego filmu :<

Kejt__

nie no,fajny jest,ale ciągle mam w pamięci tą reklamę ;p dobrze w gruncie rzeczy,że Charlie zrezygnował,jego by było szkoda.Ana Ci się podoba?

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

Nie pamiętam już kto ją gra bo tylko raz to obczajałam, ale chyba taka przeciętnej urody kobieta :D?

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Kto go zagra?
W sumie mnie to nie ciekawi specjalnie, ale skoro już tutaj ten temat wypłynął... ;p

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Jamie Dornan się nazywa aktor :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

W sumie to mi jednak na tego Greya całego pasował Matt Bomer, ale w sumie ten też może być. Pewnie nawet nie obejrzę ;d

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Ale on miał chyba rude włosy i szare oczy? :D Bomer mi jakoś nie pasuje :D Tak samo jak Ian xD Oni mają z resztą ten sam typ urody :P

Ja raczej na 100% nie obejrzę.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

A myślisz, że ja się sugerowałam tymi "opisami" przy wyobrażeniu tego rzekomo nieziemsko przystojnego zboczeńca? xD
Tam w ogóle był taki opis? Bo z tego co pamiętam były ciągle tylko ahy i ohy, a dokładniej nic.

Nie, koniec. Nie będę o tej książce tragicznej rozmawiać, bo już mnie wystarczająco wkurzyło jak ją wczoraj w matrasie zobaczyłam ;D
No to chyba będziemy w tym solidarne.

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

"Taki młody – i przystojny, bardzo przystojny. Ma na sobie
elegancki szary garnitur, białą koszulę i czarny krawat. Jest wysoki,
ma niesforne włosy w odcieniu ciemnej miedzi i błyszczące szare
oczy, których spojrzeniem mierzy mnie uważnie."

Znalazłam Greya na dysku w pdfie w folderze słusznie zatytułowanym "moje paranoje" xDDD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Faktycznie! Ale mi nie pasuje rudy Grey.. no chyba, że ona się nad tym głębiej nie zastanawiała i po prostu uznała, że "włosy w odcieniu ciemnej miedzi" brzmi dobrze xD
Skomentowałabym ten folder, ale to safe space, więc dam Ci spokój :D (no i święta się zbliżają a ja słucham świątecznych piosenek, to chyba działa ;D)

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Nie masz na komputerze takich shame- folderów? ;D
ja mam specjalne takie na głupoty xDDD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Co tam trzymasz? Biebera? xDDD
Nie mam.. może powinnam założyć? Chociaż w sumie po co? Nikt nie używa mojego laptopa na szczęście, a jeżeli już to pod moją kontrolą xd

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Mojego też, ale ja się wstydzę sama za siebie ;D
Nieee... nie mam Biebera ani jednaj piosenki ;D

W tym folderze są jakieś randomy głupie wrzucane ;D
Ale jak chcesz szczegółów to mam tam też jakieś diety różne i ćwiczenia, przepisy ;O Hahah xD coś mi tam nie pasuje ten Grey, ale uznałam że nie zasłużył na miejsce z innymi książkami xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ja się co prawda nie odchudzam, ale też nie bardzo wiem co jest wstydliwego w diecie xDD
Przepisów się wstydzisz? Boję się pytać na co w takim razie... xd

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Ale to nawet nie odchudzanie tylko jakieś tam diety zgodne z grupą krwi i takie inne szmery bajery śmieszno-lajfstajlowe ;D
+ ćwiczenia z hula hoop ^^

Też nie wiem co w tym wstydliwego, zatem pewnie Grey trafił tam jednak przypadkiem ;D
Może przeniosę go gdzieś do innego folderu z równie głupią nazwą ;D

Slutty_Pumpkin

'coś mi tam nie pasuje ten Grey, ale uznałam że nie zasłużył na miejsce z innymi książkami xD' :DDD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

No ja się sugerowałam opisami książki i Pattinsonem xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Jest rudy? xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Taki ciemnobrązowy xD? Nie no bo zanim zaczęłam to czytać to wiedziałam, że Bella i Edward byli pierwowzorami więc jakoś tak machinalnie myślałam o nich :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Jakbym miała to czytać i jeszcze myśleć o Pattinsonie to na pewno bym tak dzielnie nie dobrnęła do połowy.. xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Ciekawa jestem czy White to czytała, ona to dopiero "kocha" Pattinsona xDD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

A tą idiotkę, główną bohaterkę, też sobie wyobrażałaś na tej zasadzie? W sensie widziałaś Bellę? Matko. Po co się dodatkowo katować? Masochistka z Ciebie xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Ej akurat w tej sytuacji to pasowało, jedna i druga kretynki xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Ja wiem, że kretynki. Zresztą ta od Grey'a chyba gorsza nawet, kto normalny mówi "Święty Barnabo!"? No ale jakbym ją jeszcze tak widziała: http://images1.fanpop.com/images/photos/2500000/Bella-Twilight-trailer-3-HQ-bell a-swan-2558499-2185-1224.jpg to bym nie dała rady. Swoją drogą to mam depresje od samego szukania byle jakiej fotki. Może ją powinni przebadać? Może ją coś boli i to ukrywa? (Pisząc ukrywa mam na myśli to, że o tym nie mówi, bo reszta "ukrywania" jej nie najlepiej wychodzi... ). Albo.. no nie wiem. Może Pattinson brzydko pachnie i dlatego ma cały film taką minę?
Czemu się w ogóle nad tym zastanawiam?

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Miałam taką bekę z tego Barnaby xD Aż sprawdzałam jak to w oryginale jest, ale już nie pamiętam xD

Hahaha no czytałam kiedyś że on się nie myje ^^ Więc może coś w tym jest :D
Albo to są jej sexy face, jak Kurta xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Że to jest jej sexy face: http://authorjessicagrey.com/wp-content/uploads/2012/06/Bella-Swan.png ?
Na to nie wpadłam..
Czyli tutaj http://talksupe.files.wordpress.com/2012/03/bella-swan-jacob-black-beach-2560x16 00.jpg ona go "kusi" a nie jest przerażona?

rose_fw

Rob ponoć brzydko pachnie ale Kris takie klimaty lubi :P

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Czytała chyba, bo kiedyś z nią ustaliłam, że obie byłyśmy team Jacob xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ale Greya czytała :D?

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Wydaje mi się, że czytała, ale ręki sobie nie dam uciąć ;D Dużo zapamiętuję, ale to widocznie nie wydało mi się istotną informacją ;D

Kejt__

Mnie też Bomer i Ian w ogóle nie pasowali ;D ja bym widziała Cavilla tam ale w sumie niech sobie takim gówienkiem nie psuje filmografii.Za to na Ane bym dała Alexis Bledel albo taką laske z Arrow.

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

No, Heniek mógłby pasować, ale szkoda go :D

Alexis jest śliczna *_*

Kejt__

No jest i wygląda młodziej od Dakoty ;D