Ja nie wiem skąd się wzięło szaleństwo na Klefana jako parę kochanków :D Mi się przyjemnie oglądało ich razem w 3 sezonie ale przez myśl mi nie przeszło że mogliby być gejami :D
ja nawet na vampirediaries.wikia czytałam, że jest między nimi seksualne napięcie :D xD
No to było spoko, dobrze się to oglądało, czuło się, że coś jest pomiędzy tą dwójką, ale żeby od razu geje? :D Od kiedy wyczytałam, że Klefan postrzegany jest przez pryzmat homoseksualizmu to patrze na nich inaczej... A już w ogóle jest dziwnie od kiedy zobaczyłam, że na tumblerze, ktoś złączył ich pojedyncze sceny w scenę seksu! Aaaa, moje postrzeganie tej dwójki już nigdy nie wróci do etapu przyjaźni/inienawiści/zemsty itd. - zostanie tylko homo Klefan! :(
xDDDDDDDDD ale ja nie mówię że tak na serio chcę ich jako parę. To by całkowicie zmieniło mój punkt widzenia Klausa :)
Wystarczy mi to co czasem zobaczę na tumblrze :PPP http://media.tumblr.com/tumblr_lwf9q92Y5H1qe1mjso1_500.gif
Jako ciekawostka : Paul polecił Josepha do roli Klausa Julie Plec, bo byli przyjaciólmi poza serialem. Paul był przyjacielem dziewczyny (takze aktorki) Josepha i w ten sposób się poznali.
Podobno Emily VanCamp, z Everwood. Tak przeczytałem na fanforum.
Podobno byli ze sobą z 2 lata.
A moze cos przekręciłem:P
Paul zagrał tam w paru odcinkach i tak ją poznał, a przez nią poznał Josepha.
Rzeczywiście, kojarzę ją. Oglądałam kiedyś Everwood, Paul nie grał tam za dużo, ale bardzo lubiłam jego postać, choć jak zaczęłam TVD to na początku nie skojarzyłam że to on.
A Joseph grał z nią w Ben Hur.
Ok muszę już lecieć. Na razie :)
Hahaha Klaus ledwo żywy w tym łożku :D OMG jakie to jest złe! Chciałabym nigdy nie wyczytać tych homo postów :(
Najlepsze jest jak Paul w wywiadach mówi o Klefanie, kiedyś coś wspominał że chciałby z nim łóżkową scenę :P
Napisz do niej twitta :D Ona spełnia kazdą zachciankę fanów którzy do niej piszą:D
Nie swiadczy to o niej najlepiej. Scenarzysta powinien umiec przeciwstawic się fanom, to on zawodowo się tym zajmuje. A czasami niepopularne decyzje dają niezłego kopa fabule i są potrzebne.
Nie mam twittera, ograniczam się tylko do fejsbuka, poza tym nie chciałabym żeby homo Klefan się urzeczywistnił :D Kurdę, chociaż biorąc pod uwagę, że zarówno Paul jak i Joseph fajne się wczuwają w swoje role, zwłaszcza w dramatycznych scenach, to niestety oczami wyobraźni już widziałam ich zerwanie...
Szczerze, to zawsze Joseph Morgan miał taką dziwną chemię z Paulem. Zawsze miało to taki homoerotyczny poddekst. Moze Klaus jest biseksualny? Bo na pewno był on zazdrosny o Stefana w latach 20-stych.
A może ta scena seksu której wreszcie doczekał się Joseph dotyczy Klausa i Stefa!? Stebekah skończona, na Klaroline nie ma szans... Co ja w ogóle mówię...
No jasne, przecież to dla tego zasztyletował Rebekę.
http://i732.photobucket.com/albums/ww328/brrwsklly_album/klefangif.gif
+
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528327_398416303502123_20 10261209_n.jpg :D
Klefan <333
Jakiś czas temu zaczęłam czytać książkę Vampire diaries (przeczytałam na razie 2 tomy) i musiałam obejrzeć 3 początkowe odcinki TVD żeby sobie porównać z książką, bo już nie za bardzo pamiętałam co tam się działo. I to w ogóle nie jest podobne do książki (pomijam wygląd, nazwiska, okropny charakter Eleny w książce, bo w filmie w 1 sezonie to w zasadzie nie miałam jej nic do zarzucenia.) ale to co się dzieje w książce w ogóle nie pokrywa się z filmem.
Tak już jest do końca czy potem już bardziej kierowali się książką?
Nie. Kevin i Julie zaczerpnęli jedynie pewne ogolne idee z ksiązki ale inaczej się nimi posługują. Chyba w ksiązce Elena po zostaniu wampirem tez była połączona z Damonem - do tego stopnia ze zaczęła tracic wspomnienia o Stefanie. Tyler tez był wikołakiem. Stefan był zdesperowany by znaleźć lekarstwo na wampiryzm, ale to Damon je zazył. (dlatego wielu spekuluje ze Damon zostanie czlowiekiem) Byl motyw Caroline - Tyler - mieli oni chyba nawet dzieci ?! Bonnie miała romans z Damonem !!? Elena zabiła Katherine, etc. Nie sądzę by zrobili podobnie.
O widzę, że ktoś tutaj czytał książki. Może wyjaśnisz czym jest tajemnicza śliweczka, po którą ochoczo zdążała Bonnie?
Niestety rozczaruję cię, ale nie czytałem ksiązek. Po prostu natknąłem się na róznych forach jak ludzie wspominali najwazniejsze ksiązkowe motywy + sprawdzilem jakie jest streszczenie zakonczenia sagi. Moze na rozmowach serialowych wiedzą?! Tam jest duzo uzytkowniczek, więc prawdopodobienstwo ze ktos czytał tez się zwiększa. :)
I skrzydła przeznaczenia czy coś w te pędy. Tyle niewiadomych, tak wiele pytań.
Dzieci? Wtf w ogóle z Car to chyba jedynie nazwisko zaczerpnęli, bo poza tym zupełnie inna osoba.
No, nie wiem. Na razie będę czytać a jak się zacznie tak bardzo pier***lić to sobie odpuszczę.
Dzięki :)
Podobno na koncu mają dzieci - hybrydy :P A Elenka zostaje aniołem i straznikiem Ziemi, spędzając całą wiecznosc ze Stefanem :D
A jakimże to cudem owe dzieci spłodzili?. Wampiry są wszakże bezpłodne i to zresztą bodaj główny powód elenowego bezustannego biadolenia w tym temacie. No chyba, że w książkach Caroline jest człowiekiem a Tyler tylko wilkołakiem. Ale wtedy mieliby szczeniaczki a nie hybrydziątka.
REBECCA WILL SURVIVE THIS SEASON OF VAMPIRE DIARIES!
FROM THE HOLLYWOOD REPORTER;
'Vampire Diaries' Spinoff 'The Originals' Adds Claire Holt
She'll reprise her role as original vampire Rebekah Mikaelson in the back-door pilot from executive producer Julie Plec.
The actress, who plays Rebekah Mikaelson on the CW drama, has been tapped to join the network's potential spinoff The Originals, The Hollywood Reporter has learned.
The Originals revolves around Klaus (Joseph Morgan), who returns to the supernatural melting pot that is the French Quarter of New Orleans, a town he helped build centuries ago, where he is reunited with his diabolical former protégé Marcel (The Game's Charles Michael Davis).
Holt will reprise her role as original vampire Rebekah, Klaus' half-sister. In addition to Morgan and Daniel Gillies' Elijah, Holt joins a cast that includes Phoebe Tonkin, who will reprise her role as werewolf Hayley; Daniella Pineda and Danielle Campbell, who will play witches named Sophie and Davina, respectively; and Sorority Row's Leah Pipes, who will play Camille, a human unaware of the supernatural universe that exists around her.
The planted pilot will air April 25 as an episode of The Vampire Diaries. Showrunner Julie Plec will pen the script for Warner Bros. Television.
Holt, who has been recurring since season three of The Vampire Diaries, is repped by CAA, Affirmative and Stone Meyer. Her credits also include an arc on Pretty Little Liars and The N's H20: Just Add Water.
Zeby nie było - Delenowcy, którzy cos insynuujecie - wiadomosc znaleziona na imdb
http://www.imdb.com/title/tt1405406/board/thread/210709413?d=210709413&p=1#21070 9413
No raczej chcialem widziec waszą reakcję na tego newsa dlatego do was zajrzałem :D, a wy zarzucacie ze kopiuję od was newsy - rozczaruję was ale są lepsze źródła informacji
Nie no - co ty. Ja to lubię. Sprawia mi to perwersyjną przyjemność :D Hartuję przy tym charakter i własna cierpliwosc. Słodko. 2 w jednym :D
Poza tym nudno tu na forum. Na forum GG więcej się działo, oj więcej :P
hahaha no jak wolisz :D ja mam teraz w sumie tylko jeden OTP i nie jest związany z TVD więc żyję czymś zupełnie innym, a tutaj to tylko przyzwyczajenie, wiec może dlatego nie trzeba mi takich emocji i nie przeszkadza mi ta nuda :D
Ja ogólnie siedzę sobie na forum architektoniczno-inwestycyjnym :P A tutaj zaglądam by się odmózdżyc :D
A jaki jest twój OTP, jaki serial:P?
uhuhu ależ mądrze brzmi :D
Glee - Klaine ;) jeśli wcześniej myślałam, że jestem hardcore shipper przy Dair czy Stelenie to teraz jestem już na prawdę obiektem nadającym się do leczenia :D ta para mi rujnuje życie :D perfect otp is perfect.
Mój ulubiony ship to smieszne ....ale :P Ares i Xena z Xena, wojownicza księzniczka:D ha ha ha Pamiętam jak bardzo im kibicowałem :D Kibicuję tez Dany i Jonowi :D
Ale Dair tez mam w sercu, mieli fantastyczną komediową chemię.... gdyby taką było widac między Damonem i Eleną to bym im shipował....niestety nawet się nie umywają do tego....mimo ze czasami scenarzysci próbują ich relację pisac w ten sposób...po porstu nie ma tych iskier, nie czuję tego. A jako para to juz w ogóle kapeć.
Ej to śmieszne z jednego powodu, zaglądam czasami na takie jedno forum o Glee właśnie i tam jest chłopak, który również ma nick Rob i shippuje z tego co widziałam zawzięcie Xenę z tą jej przyjaciółką blondynką, nie pamiętam jak ma na imię bo oglądałam to sto lat temu :D
Ja poza moim Klaine ukochanym mam jeszcze w sercu miejsce na Dair i kilka innych par, Jona i Dany oczywiście też ;) Jakie w ogóle seriale jeszcze oglądasz?
Gdzie Delenie do Dair :D ani (zwłaszcza?) Elena ani Damon nie są w stanie dorównać charakterystyczności postaci Blair i Dana ;)
W ostatnich 2 latach ogólnie nie mam czasu by się wkręcac w nowe seriale, więc wybieram jakies jedno teen drama :P gdzie kogos shipuje - dla mnie GG skonczylo się powiedzmy na 5x19 ^^ (przynajmniej chcę tak mysleć :P) i przerzuciłem się na cos gatunkowo podobnego :P (ale wiem ze juz nigdy nie zdecyduję się na serial z trójkątem jako motywem przewodnim... NIGDY ^^)
A tak ogólnie to ogolądam/łem mnóstwo z roznych gatunków (GoT, Herosów, 2 sezony True Blood, Kości z 4 sezony, CSI okazjonalnie, Sześć stóp pod ziemią, Dowody Zbrodni, kiedys Californication, 5 sezonów Desperate Housewives(shipowałem Bree z Rexem :/, Gabrielle z Carolosem), Allo Allo, Detektyw Monk :D, i pewnie duzo duzo więcej ale nie mogę sobie przypomniec na gorąco...)
Chciałbym zacząc oglądac Walking Dead, Breaking Bad, koleżanka namawia mnie na White Collar ale nie jestem przekonany. Zobaczymy :P Dextera nigdy nie oglądalem a podobno fajny :D
Dextera oglądam, bardzo bardzo polecam, 7 sezonów już, a dalej jest genialny i zapiera dech aż ;) Zamiast White Collar lepiej Suits :D podobna tematyka, a o niebo lepszy i dopiero niecałe 2 sezony. Dexperate Housewives też oglądałam, 7 sezonów z tego co pamiętam, później gdzieś mi umknęło, też lubiłam Gabi i Carlosa, zwłaszcza podobał mi się ten wątek jak stracił wzrok.
Też chcę kiedyś zacząć Walking Dead i Breaking Bad, ale nie wiem kiedy :P
Sześć stóp pod ziemią próbowałam oglądać, ale nie moje klimaty :D
Zastanawiam się, czemu nie mogli zrobic Eleny podobnej do Blair z 4sezonu tylko taką kluchę:/ A moze to wina Niny i ona nie potrafi grac "dziewczyny z sąsiedztwa" a tylko kobiety sex-bomby typu Katherine? Ciekawe czy jakby Leighton grała Elenę to by się lepiej oglądało...