T: 56
Poprzedni (55): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2766851
:D
A co jeszcze jest oprocz Bueno i Country? Bo tylko te dwa widzialam, ale moze w innych sklepach sprawdze :P
Ah no tak :D Postaram sie poszukac nastepnym razem i poprobowac :)
A z tych co dobre? :D
mleczna kanapka może być, maxi king pyszny ale trochę drogi, kinder pingui bez szału, nie żeby był niedobry, ale nic ciekawego :P
Ale z tego co kojarze to ktores chyba w lodowkach trzeba szukac...? Czy wszystkie na regalach?
A to dziecko się jeszcze nie urodziło, dobrze pamiętam? To według mnie trochę wcześnie jak na wybór chrzestnych... Chociaż ja się nie znam.
U mnie też ciepło dzisiaj, ale wietrznie przez co dało się wytrzymać :)
Czuję się normalnie urażona tym pytaniem o włosy! Tyle Ci razy przecież pokazywałam :D
http://i.imgur.com/C5HUJcA.jpg
Umyłam dzisiaj i użyłam tylko odżywki bez spłukiwania w atomizerze od Pantene, dzisiaj kupiłam. No i na końce serum. I cieszę się strasznie, bo całkiem spoko wyglądają, a mi się rzadko zdarza nie użyć jakiejś maski po i odżywki przed.
No i szampon też nowy, od nivei z nowej serii. Takiego szamponu też dawno nie używałam, ale chyba mnie przekonał.
Muszę to jednak napisać, skoro ostatnio przewijał się tu temat reklam.
Reklama T-mobile z Kotem i Lewandowskim. O matko xD Jak to mówi moja mama: "Jeszcze Kot to teoretycznie wykonuje swój zawód, ale Robert?!" xD
Zmieniam sieć xD
Lubie Kota :) Pierwsze slysze :O Co za reklama?? :)
I w ogole co to za piekne zdjecie?? To TY?? :))))
To sprawdź sobie, wpisz Kot i Lewandowski i znajdziesz :D
Ja lubiłam Kota do czasu tych reklam z t-mobile.
Ja i nie ja xD Ustawiłam, żeby mnie nie kusiło włosów obcinać :D
No niby ja... Szkoda, że tego nie widziałam i nie widzę nadal :D Ale dziękuję :)
No bo to tak zawsze, jesteś wysoka i szczupła, to się oglądasz za filigranowymi i krągłymi. Masz długie i blond, to ciemne są piękne. Miałam ciemne, to mi się platyna podobała. Miałam platynę, to znów ciemne :D Aż się włosy zepsuły i odmówiły dalszego farbowania haha :D
W ogole Kejt tez zmienila zdjecie, tez piekne... Ehhh... zostane przy moim potworku :D
Dziękuję :D
Uważaj Anulka bo później na zawsze zostaniesz w naszej świadomości taka!
Tez wlosy piekne, opaski takie zawsze mi sie podobaly, ale ja nie umialabym ich nosic i chyba by nie pasowaly...
Poki co wlosy sa bliskie prawdy, reszta na razie niewiadoma :D
To jest akurat opaska, którą ukradłam na chwilę dziecku na chrzcie xD Ale bardzo lubię takie rzeczy nosić na włosach :P
Włosy mi się szalenie poprawiły ostatnio, polecam picie pokrzywy :P
Czerwone?? :D Czy afro? :D
Piłam, w sumie teraz mi przypomnialas, może mogłabym sobie wrócić... :D mi też się poprawiły, mogę już tak głośno mówić :D
Siano :-) :-) :-) Ale właśnie już mniejsze :D
A jest taki miks "herbaciany"? Napewno zaopatrze sie w ziola, ale poki co jak mowilam to co mam musze powypijac :D
To se cos zrobie az :D
Hmmm, bede pamietac, albo lepiej wpisze na liste :D Ja i tak do 15.07 pije drozdze i lykam kozieradke, pozniej miesiac przerwy to kozieradke zastapie sobie ziolami :)
Ale przy tych ziołach warto suplementować witaminę B i magnez, bo wypłukują. Także dobrze na przemian z drożdżami albo w trakcie.
O Boze, ale to glupie... Ja bardzo nie lubie tej piosenki, wiec reklama nie ma szans na akceptacje do tego te wygibasy w tych rajtuzach... Zenada troche :P Chociaz Kot jak to Kot - sympatyczny i tak :)) A Lewandowski jet bardzo obojetny. Jednak kasa i slawa miesza w glowach. http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2015/12/af0c94a5e24d0f9290caa38907a9f786.jpg ... tak bardzo prawdziwe... :D
Ja piosenkę właśnie lubię :D No ale nie w tej rajtuzowej wersji :D
Nie śmiejemy się z diety bezglutenowej :D
W teledysku swoja droga tez maja wygibasy w jakichs plastikowych wdziankach... No nie lubie tej piosenki :PP
Tutaj sie nie da akurat :D