T: 56
Poprzedni (55): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2766851
Nic pewnego jeszcze, ale moze kogos interesuje film i newsy zwiazane :)
http://avril-lavigne.pl/?p=3875#more-3875
Mi ta piosenka tez sie srednio podoba :D
Jezeli sie sprawdzi soundtrack to i tak bedziesz skazana w filmie :D
Moze kolejnym albumem Cie przekonam chociaz troszke :D
A za co konkretnie? Za glos, za sposob bycia, rodzaj muzyki?
Sposób bycia owszem, nie podoba mi się, ale to jeszcze nie przekreśla.
Po prostu według mnie sprawdzała się jako taka teen "punk" girl jak sobie śpiewała Complicated, a teraz ten transfer w dorosłą kobietę jej nie specjalnie chyba wychodzi. Głos ma taki nadal nastoletni i repertuar też do mnie nie przemawia. Ani to pop, ani rock, ani nie wiem.
Ta juz jest meczaca z tym repertuarem... Wszystko na jedno kopyto takie same. OK, piosenki sa calkiem fajne, ale niczym nie zaskoczy, przynajmniej mnie :D Wiadomo, ze bedzie wolno :D
A kogo wielka fanka jestes? Bo nawet nie wiem, na pewno pytalam, ale skleroza albo wymigalas sie od odpowiedzi, stawiam na to drugie raczej, ze byla niejasna, bez precyzji :PP
Nie jestem już ogólnie wielką fanką :) Jesteś 3 osobą, która mnie o to pyta w ostatnim czasie :D A ja nie mogę udzielić konkretnej odpowiedzi :D
A kiedys??
No ale musisz miec kogos kogo lubisz sobie posluchac, wlaczasz internet i kogo wpisujesz do poczytania, czyja plyte bys byla w stanie kupic, pojsc na koncert?
Kiedyś to różnie :D
Autentycznie nie mam w tym już jakiejś prawidłowości :) A ostatnio to tak naprawdę nic nie włączam sama z siebie. Jak coś, to jeszcze na spotify ustawiam jakąś playliste i niech leci. Nie mam od dawna weny do muzyki niestety :(
No a kiedys? Bede drazyc :D I nie ma sie czego wstydzic, ja sie powinnam wstydzic :D Chce miec jakis punkt zaczepienia :D
No a na Spotify jakie playlisty, akurat znam i lubie i nie ma po prostu playlista, jakos trzeba sie okreslic czego sie chce sluchac :D No chyba, ze TOP Poland :D
Ojej... No dobra będę to musiała powiedzieć, ale to trochę głupie. Nie rozmawiałam z ludźmi o muzyce :D Praktycznie nigdy nie mówię "weź przesłuchaj" itp. Parę lat temu to samo było z filmami zresztą. Teraz trochę bardziej o tym gadam, ale i tak nie za dużo. Także musisz poczekać kolejne kilka lat zanim zacznę gadać o muzyce :D
Czy na profilowym jesteś Ty? Jeśli tak to przypominasz mi moją mamę gdy była bardzo młoda. Może to też kwestia ujęcia, ale jesteś tu bardzo do niej podobna. Nie licząc sylwetki, moja była przy sobie. Mam to po niej.
To ja. O Jezu, weź... Niedobrze.
Na tym zdjęciu jestem też dosyć podobna do mojej... Normalnie niestety nie jestem, a szkoda, bo ona jest ładna, a ja nie :/
Jak ja nie lubię takiego pieprzenia jak wiem, że to nieprawda ;)
Pani jest ładna :)
Ja tylko podaję logiczne rozumowanie. Skoro jest się podobnym do kogoś atrakcyjnego to nie można być zarazem brzydkim. To się kupy nie trzyma.
Jaka pani?
Pokazałam raz Kejt zdjęcia moich rodziców i mi napisała, że mam dobre geny i nie ma opcji żebym była nieładna. A ja jestem mieszanką najgorszych cech moich rodziców, taka prawda. No i niby do każdego jestem trochę podobna, ale jako całość to uroda wątpliwa.
Pani Madame :)
Najlepsze co mogę dla nich zrobić to ich nie mieć.
Także wyświadczę im tę przysługę. Może zostanę ciotką Dynią dla Twoich?
Przed Twoimi dziećmi będą spadać krzyże z kościołów jak w Omenie. Już chce je poznać :P
Taka iglica jakby.
No właśnie do tego się odwoływałam, dzieciaki będą mieć większą moc. Przewrócą Chrystusa w Świebodzinie :D Jak nic wychowasz Antychrysta :D
Mi wczoraj brat pokazał na yt jak pewien odważny mężczyzna podszedł do grupy policjantów i psiknął im gazem łzawiącym w twarz, więc różnie bywa :)