T: 56
Poprzedni (55): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2766851
No ale grzecznie, spokojnie pytam, to masz szanse odpowiedziec :D
No ale jezeli nie chcesz to OK.
To możemy się umówić inaczej. Jak zacznę znów więcej słuchać i uznam, że coś jest warte wspomnienia, że to lubię, to dam Ci znać.
Ale nie wierze w to, ze nigdy nie mialas nic ulubionego, teraz moze mniej, ale to wczesniej na pewno bylo cos.
OK, czekam :D
Jasne, że miałam :D I nadal mam dużo rzeczy które lubię, ale nic tak jak Ty, że tu jest Kelly, Avril i jeszcze coś :P
No to ja o to pytam :D
Na jakich koncertach bylas np.? Jakie masz plyty w domu? itp. :)
Kur.wa, a już liczyłam, że Anulka to z Ciebie wyciągnie i dowiem się przy okazji xD
A jakie to ma właściwie znaczenie? :D Nie kupujemy sobie płyt od choinkę. Gorszych rzeczy o mnie nie wiesz :D
Anulka też wklei pewnie, to ją wyprzedzę.
Ja mam 7, jeden chce zobaczyć.
9<3,7,7 i 6 od Ciebie.
Dla mnie to jest ważne kto czego słucha :D
Jeny, a ja się zastanawiałam czemu wy czasami piszecie tak z kosmosu o czymś nie wklejając rekomendacji, a wy po prostu patrzycie co kto oglądał xD
Dla mnie generalnie też, ale jak ze wszystkim - jak ktoś mnie o coś pyta to panika i po co chce wiedzieć i że to moja sprawa :D
To nie pokapowałaś wcześniej? :D Już jakiś czas to robimy :D
No nie, najpierw się zastanawiałam, ale później jakoś zaakceptowałam fakt, że macie swój świat xD
A co do pytań, mniemam że z ciekawości, raczej nic z taką wiedzą się nie da zrobić :D
Trzeba było mnie na uboczu zapytać. Śmiałabym się tylko trochę :P
Nie masz pojęcia ;)
Chciałam kiedyś ale wyleciało mi z głowy :D Jestem jak rybka Dory.
A co można?
No to czemu mówisz, że ja nie mam pojęcia jak Ty też nie masz :D?
Co bym mogła zrobić np. z wiedzą, że lubisz "Słuchaj sercem swym" ?
Taki żarcik w sumie.
No tutaj to trochę mimo wszystko co innego, bo mimo wszystko sporo o swoich różnych preferencjach mówię. Zresztą tych muzycznych też, Anulka przesadza jednak, bo parę razy jej mówiłam co lubię :) Ale generalnie to jakoś się po prostu nie dzielę takimi rzeczami, lubię coś i tyle. Nie jestem przyzwyczajona, żeby się czymkolwiek dzielić.
Pogubiłam się ale nie mam siły na rozwikłanie tego :D
Mam nadzieję, że nie pojawi się dziś znowu żadne nowe zwierzątko w domu bo morderca grasuje.
Najkorzystniej będzie dla Ciebie jak przyjmiesz, że mam świra i ograniczysz pytania do minimum, nie ma sensu, a i nie dowiesz się niczego ciekawego :)
No dobrze by było. Niedługo będzie jedyną formą życia na osiedlu :P
Muszę dla nas napisać grafik na czerwiec, bo sama do Ciebie piszę w tym momencie, a weekend miał być wolny xD
Dobranoc myszek i ptaszków nie na noc.
Pisalam Ci o tej zabawie :D
Nie udalo mi sie wyciagnac i to Slutty klamie, bo nie pamietam ani jednej konkretnej nazwy czegos, zeby miec chociaz jakis maly punkt zaczepienia czy disco polo czy klasyczna :D
O wypraszam sobie. Chociażby przy okazji omawiania linków z coverami Kelly co nieco wspominałam, typu "bardzo lubię oryginał, bo bardzo lubię xyz", także to że Ty nie pamiętasz nie oznacza, że ja kłamię.
Także proponuję sobie odświeżyć pamięć, bo ja mam świetną (co każda z Was może potwierdzić) i pamiętam kilka rozmów o muzyce tutaj :D
Ale ja nie mowie o lubieniu pojedynczych piosenek tylko o artystach badz zespolach :D za caloksztalt lub tworczosc lub za co tam sie kogos lubi :D
Ja musze podrasowac moja pamiec... :D
I uwierz mi, że pamiętam, że takie informacje też podawałam. Może nie wtedy co linki, ale wcześniej tak.
Nawet pamiętam jak kiedyś o muzyce filmowej mówiłyśmy i nawet mówiłam jakie to ma duże znaczenie i potrafi polepszyć ocenę filmu u mnie :) I dawałam nawet konkrety.
I kiedyś sobie podawałyśmy jakie mamy dzwonki i budziki i telefonach!
I jeszcze kilka pamiętam! :D
Hmmm ni nie wiem... moze i ja nie pamietam...
Soundtrack moze byc fajnie ulozony niekoniecznie z ulubionych wykonawcow :P Dzwonki tez moga byc totalnym przypadkiem lub paradoksem, ja np. budzik mam ze znienawidzonej piosenki, w telefonie mialam oryginalna muzyczke Huawei a teraz mam jeden hit z lat 90 gdzie praktycznie jest to chyba jedyna piosenka tego zesplou ktora znam :D
To wszystko o niczym tak naprawde nie swiadczy :D
Mi chodzi o konkretne odpowiedzi na pytania, takie krotkie pilki :D Jak: lubisz "tu nazwa owocu"? Tak/Nie. Ulubiony kolor? "nazwa koloru" itp. :D
Przez muzykę filmową nie miałam na myśli soundtracka, tylko taką komponowaną :) Pamiętam taką rozmowę.
Oj były konkrety, ale tak jak już wspomniałam, nic już tak ponad przeciętną teraz już nie mam, to nie będę zgrywać fanki, tylko dlatego, że ktoś mnie pyta.
Ughhh... nie. Znowu sie zaczela ta cala nagonka na euro-sreuro... Jedynie widzialam na fejsie, ze wygralismy, ale nie dzieki Lewandowskiemu, ojoj, czemu mnie to nie dziwi :D :D :D
http://www.blasty.pl/upload/images/large/2016/06/jak-mi-polali-i-mowili-ze-bez_2 016-06-11_00-16-19.jpg :D Pan Gluten :D
Ale z tego co ja pamietam to dziwnym trafem w reprezentacji Gwiazdor nie strzelal, pozniej byl mecz klubowy potrafil strzelic 2 gole lub wiecej nawet, znowu reprezentacja i nie umial sie bidulek odnalezc ponownie, bez bramki konczyl. Takze stwierdzenie, ze nie musi za kazdym razem strzelac akurat w jego osobie jest mocno chybione... To nie jest jakis trzecioligowy zawodnik. No ale w klubie sa pieniazki za to :D
To też jest kwestia tego z kim się gra. Na tym polega ten sport, że zwykle ktoś Ci musi dograć, podać itd. Samemu to i Messi nic nie zrobi. W klubie są ze sobą zgrani, a w reprezentacji już nie koniecznie.
Poza tym Robert strzelił dla Polski 37 bramek bodajże, a rekord to 48, więc nie można mu zarzucić jednak, że mało strzela.
Też go kiedyś uważałam za gwiazdora tylko, ale trochę zmieniłam zdanie.
Tylko, ze dlugo w reprezentacji grali trojka z klubu, wiec nie bylo tak, ze w klubie gra z jednymi a tu z innymi, 3 graczy z jednego klubu w reprezentacji to bardzo duzo, do tego reszta tez w gra w zagranicznych klubach, no chyba potrafia cos zrobic z ta pilka i nogami?? Na mecz reprezentacyjny tez nie staja z dnia na dzien, maja treningi, zebrania, narady itp. Nie, nie, nikt mi nie wmowi, ze tacy swiatowi zawodnicy nie potrafia popodawac sobie pilek. W innych reprezentacjach nie takie gwiazdy maja, tez to sa niby niezgrane reprezentacyjne mecze a jak strzelaja, jak stoja w rankingu a jak my... zal...
Wiesz... Mimo wszystko potęgą nie jesteśmy, więc ja to zwalam na taki typowo polski przerost ambicji. Aż takich gwiazd to my nie mamy, bez przesady, a co jakaś impreza, to ludzie się spodziewają cholera wie czego.
A tak jak napisałam - chociażby bilans bramkowy wpływa na korzyść Lewandowskiego. Także nie wieszałabym na nim psów, bo w każdym meczu nie strzela.
No nie, ale piszac zagraniczne kluby nie mialam na mysli jakiejs Kambodzy czy San Marino :D :D :D To sa mocne kraje europejskie, kluby obracajace milionami, dlatego to mi tak sie nie sklada, ze tam za pieniadze kazdy daje z siebie wszystko i graja dobrze a tu, no oj nie udalo sie, Polacy nic sie nie stalo, poprzepraszaja do kamery i odjada swoim nowiutkim autem :D
Nie jest tez, ze jakos strasznie go nie cierpie, ale no taki bardzo dystans i nie mam wyrzutow z podsmiechujek :D :D D:
Ja wiem co miałaś na myśli, ale ilu mamy takich oprócz Roberta, że autentycznie są uznani ogółem, a nie tylko góra w swojej lidze?
Nie to, że ja go lubię, ale doceniam to co osiągnął. Według mnie mamy z kogo być dumni wreszcie, a zamiast tego tylko narzekamy i zazdrościmy kasy. Smutne według mnie.
Niestety od 2 lat oddycham zyciem bez futbolu :D Nie wiem szczerze kto teraz w kadrze jest, a Blaszczykowski? Do najcienszych nie nalezy.
Zreszta... Ja na pilce nie znam sie dobrze, praktycznie minimalnie, prawie wcale :D Wiec tez nie chce sie wyklocac o cos o co nie powinnam. Ale mimo wszysytko uwazam, ze gdyby wiecej im posmarwali od razu by lepiej grali. I zarzut, ze on i tak juz ma duzo nie poleci rowniez odrzucam, to jest bardzo ludzkie, ze chce sie wiecej :D
Lewy w reprezentacji pełni inną rolę niż w klubie. W klubie pracują na niego jako rasowego napastnika, który jest od zdobywania goli, natomiast w polskich barwach on bierze na siebie przeciwników, co otwiera możliwości kolegom z drużyny. Czemu tak się dzieje? Dlatego, że oprócz Lewandowskiego nie ma piłkarzy na takim poziomie jakim jest on sam już nie wspominając o klubowych zawodnikach. Nie licząc Glika i Krychowiaka, ale to garstka. Piłkarzy jest ciut więcej jednak i to gra zespołowa.
http://www.filmweb.pl/film/Zanim+si%C4%99+pojawi%C5%82e%C5%9B-2016-723705 78% podium filmowe, dawno nie mialam nic tak wysokiego :O mam zaznaczony :)
Ja mam 72% i 4 chce zobaczyć.
Pewnie obejrzę, ale już po zwiastunie nim rzygam xD oj będę hejtować.
Ja poczekam czy druga czesc ksiazkowa beda ekranizowac, stawiam, ze na bank, bo pierwsza jest hitem.
Czemu?? :D
Bo to taki typowy wyciskacz łez dla dziewczynek. Taki biedny, taki sparaliżowany, ale co tam... W końcu gra go przystojny pan, to jest super. Jakie to strasznie głębokie.