♥♥♥ Temat 50 ♥♥♥
Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2487765
Jak chcieli "domknąć" wątek to czemu nie w Arrow? Tam go zaczęli, to niech tam go skończą. Tam mogą Barry'ego wysłać do łóżka nawet z Olim, I don't mind xD
Ja bym tak wolała, mogłabym sobie odłożyć jeszcze oglądanie Flasha, a tak muszę się śpieszyć. Nie wiem czemu tak nie zrobią, może żeby nie dawać magicznych mocy do Arrow.
Blondi zobaczy supermoce po czym jak gdyby nigdy nic wróci do normalnego życia. Bezsens.
Zawsze możesz obejrzeć tylko ten odcinek. Wiele nie tracisz.
Czyli jednak słaby ten Flash? Obejrzę te kilka odcinków raczej, ale najpierw muszę trochę na uczelni ogarnąć zaległości, grr.
Trochę głupawy jednak. W każdym odcinku dają jakieś denne teksty i mam ubaw. Postacie kompletnie płaskie, wątki przewidywalne. Jedynie to, że Barry jest uroczy, trochę mnie trzyma, bo tak to nawet imion innych postaci nie zapamiętałam. No i po odcinku sobie analizujemy "co było nieprawdopodobnie głupie z punktu widzenia prostych i nieskomplikowanych zasad fizyki", to też jakiś urok serialu.
Nie, raczej tak żałośnie patetyczne, że odruchowo wybucham śmiechem.
Jak to: https://33.media.tumblr.com/d1713dbbc8026b3770c995bafc70dac1/tumblr_ndhvctsEkH1r p4fa4o8_r1_250.gif
Czy genialny tekst Olivera z pilota, o którym już wspominałam: "Ten piorun Cię wybrał"
Mina tego drugiego kolesia mówi wszystko xD Taki chyba jest urok superbohaterów :D
Nie... To jest po prostu jego jedyna mina, także akurat tym się nie sugeruj xD
Ślubu z nią brał od razu nie będzie nie martw się, myślę że po tym jednym odcinku się skończy, bo Fellicity też ma innego love interest w Arrow.
Szczerze to po serialu CW nie spodziewałabym się niczego innego niż multum bab :D
Na moim miejscu mówiłabyś inaczej. Jeden odcinek zwykle wystarczy żeby się już zniechęcić.
Skoro oboje mają "kogoś innego" to tym bardziej nie wiem po co pchnąć ten wątek. Jednego dnia zakochana w Oliverze, a drugiego dostaje sklerozy i całuje się z innym, który też ma sklerozę najwidoczniej.
Nie miałam zbyt dużych oczekiwań, ale mimo wszystko nie spodziewałam się, że z ciapowatego chłopca zrobią teraz playboya jakiegoś :/
Obejrzałam tę scenę i w sumie to dalej nie wiem czemu się o to burzysz skoro oboje przyznali zakochanie w kimś innym i to było tylko takie pożegnanie. :P Ale podejrzewam, że co by się nie działo jeśli pojawia się Felicity to już jesteś negatywnie nastawiona także się nie dogadamy :D
Może obejrzyj najpierw te 3 pierwsze odcinki Flasha, to będzie Ci łatwiej zrozumieć jak ja to widzę.
Kompletnie niepotrzebna kolejna postać, która pojawi się i zniknie, wprowadzona tylko na potrzeby Arrowa i przyciągnięcia shippujących Felicity i Barry'go. Zdążyłam się już nastawić na coś innego, a tu się całuje z jakąś kompletnie obcą laską.
Mogę sobie wyobrazić o co Ci chodzi, bo w Arrow jest cały czas coś na tej zasadzie, że pojawia się laska znikąd w tym samym celu, mimo że ludzie są nastawieni na Olicity albo Lauriver :P Ale ok, nic już nie mówię bo nie oglądałam ;)
Haha :D Najpierw zauważyłam co napisałaś Kejt i miałam napisać "Sylwia dobrze gadasz" :D
Przecież Ci pisałam, że będą crossovery i było w ostatnim odcinku, że Felicity jedzie odwiedzić przyjaciela trafionego piorunem :P Ja tam na ten pocałunek bardzo czekałam w Arrow, tacy słodcy byli razem i tylko tego brakowało. Wiadomo, że nic z tego nie wyjdzie, ale nie widzę też sensu w tym, żeby Felicity siedziała i czekała na Olivera skoro tego nie chce kiedy między nią i Barrym iskrzyło :P
Jakoś mi nie podeszła ta scena z Barrym, za bardzo romantyczna była, tak jak by Felicity w ogóle zapomniała o Oliverze. ;o Więc co, jeden odcinek i the end of Olicity ?
To ta scena już była? Czy o jakiej teraz mówisz?
Na pewno nie, w 5 odcinku ma być sporo ;)
No ja mówię o Barrym i Felicity z pociągu jak się pocałowali :D
A z tym końcem Olicity to chodziło mi o odcinek, jak Felicity mówi, że nie chce tak żyć i odchodzi :P
A, bo myślałam że ten gif jest z promo czy coś, nie wiedziałam że już był ten odcinek bo jakoś cisza na tumblrze :D
Hm. szczerze to nie wiem, podejrzewam że Felicity będzie teraz miała coś z Rayem czy jak mu tam, a Oliver zobaczy wtedy co traci i zrozumie w końcu, że nie może tak żyć jak do tej pory :P
Był, był bo obejrzałam scenę :P
A jakbyś w ogóle chciała, żeby było teraz, żeby Olicity byli razem i akcja skupiała się na innych sprawach czy żeby mieli jakieś zawirowania? Bo ja się jednak obawiam tego momentu co się stanie jak już będą razem :P
Chcę, żeby Felicity zbliżyła się do Raya i żeby wtedy Oliver zaczął o nią walczyć. :)
Wiadomo że nie chcę jakiegoś przesłodzonego romansu, ale jak mają tak ciągnąc to ich niezdecydowanie to serial za chwilę zrobi się dla mnie zupełnie nudny...
Ale chodziło mi o to jak już będą razem, jak sobie wtedy ten wątek wyobrażasz?
DYNIAI!!!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/l/t1.0-9/1902016_733238166768 489_8116971047837103671_n.jpg?oh=82053df85bc966c6cf7c3e7313b012ae&oe=54ADC4FB
powiedz, że to nie jest chwilowa postać w serialu, proszę! :D
Wczoraj już o tym czytałam ;)
Ja się nie cieszę, nie trawię gościa. Mam jakiegoś pecha ostatnio widocznie z tymi gościnnymi występami :/
W takich momentach powtarzaj sobie "ale przynajmniej kocha Stilesa" :D
Niekorzystne zdjęcia Miley...
Taylor nię wyrobiła :D
Beyonce zawsze piękna <3
Nicki od zawsze pokemon :D
Aguilera, nie widzę znaczących zmian
nie komentuję Gagi xD
Rihanna dużo lepiej wyglądała "za młodu"
Kelly, rzeczywiście przytyła spooro.
Mariah Carey, cycki -,-
Aguilera faktycznie bez wiekszych zmian :p
Rihanna byla taka mlodziutka, swieza, no i ladniutka, nawet teraz wciaz jest ladna, tyle, ze teraz jest do tego bardzo wulgarna wizualnie... :/ pamietam ja z 'pon de replay'...
Gwen tez sie trzyma.
Kelly przez cala kaiere (10 lat z haczkiem) ma skoki wagi... duze skoki... od prawie patyczaka do potworka... chociaz tutaj to nie jest jej maksimum... :o bywalo gorzej... :o
Zmienili wygląd tumblra, zwiększając przy tym wielkość postów (z 500 px do 540 px), co oznacza, że KAŻDY ZROBIONY WCZEŚNIEJ GIF wygląda teraz strasznie...
użytkownicy się buntują, ale obawiam się, że nie wrócą do starych ustawień :(
finał 3b był świetny :)
na pocieszenie :D
http://38.media.tumblr.com/016d0fe86fb71d0adcd1bebf1d161f14/tumblr_ne98nc5qMD1sy znd5o1_250.gif
Chciałam coś napisać, ale słowa tego nie wyrażą xD
Oby został w TO, bo jak nie to będę bardzo zła :D
O rzesz kurvva, popłakałam się na tvd, i to na scenie z Damonem. o rzesz kurvva.
Ja się wzruszyłam na scenie z Bonnie, bo bardzo mi jej szkoda.
Klefan by mnie wzruszył, gdyby nie to, że Stefan się tak zachowywał w tym odcinku. Okropność po prostu, aż mi się zrobiło żal Caroline. Jeśli po tym jego zachowaniu ona nadal będzie się do niego przystawiać, to jest skończoną kretynką.
Według mnie zdecydowanie najlepszy odcinek tego sezonu! Stefan chce pójśc naprzód
Alaric: NIE
Elena: NIE
Caroline: NIE
Aibi: NIE
Enzo: NIE
Mystic Falls: NIE
Ty masz cierpieć, nie rozumiesz, nie zasługujesz na szczęście.... Według mnie co do Caroline nie zachował się źle. Powiedział jej to co wszyscy wiedzą ale nikt nie rozumie. Przez dwa miesiące robił dosłownie WSZYSTKO żeby przywrócić swojego brata, gdy w tym samym czasie riczuś uczył sobie w szkole (a przecież tak tęskni za swoim buddy) Elenka nie robiła nic oprócz płakania i zabijania ludzi, no i Caroline cały czas dzwoniąca do Stefana po to żeby powiedzieć jak ona go potrzebuje. Nie było tak?
Elena zapomniała o Damonie, Alaric też miał go w dup ie, Caroline nigdy nie obchodziło czy on wróci (może płakała po Bonnie ale też jakoś specjalnie załamana nie była), wydaje się, że nie jest źle, tak? Więc po co do kurvvy nędzy Caroline i Enzo pojechali do Stefana? Dlaczego nie pozwolili mu żyć normalnie?
ugh
Laska Stefana. wiedziałam że to będzie kompletne nieporozumienie....
Alarica zostawię bez większego komentarza, bo aż szkoda słów :D
Elena i ten chłopak wyglądający jakby miał 15 lat, mistrzostwo :d W pewnym momencie myślałam, że go zgwałci :D
Dynia, a jak Ci się podobała scena w polu kukurydzy? Myślałam, że padnę xD
BONNIE ;((( Dlaczego ona wiecznie musi nię poświęcać, dlaczego Damon nie mógł do niej podbiec, złapać jej za rękę i nie mogli razem się ocalić?
No i scena Defana, brak mi słów. Samo to, że Damon pierwszego zobaczył Stefana, a nie Elenkę.. Po za tym naprawdę ta scena mnie wzruszyła, od 4x03 to zdecydowanie moja ulubiona scena :)
Stefan wpychający swoją laskę Caroline - (chociaż to wina Enzo nie Stefana)
Aibi ---------------
Caroline +
Alaric ---------
Elenka i chłoptaś + (miałam ubaw :D)
Bamon +
Defan +
Bonnie -
pozostaje jeszcze Tyler z Liv +
no i następny łowca wampirów.... ma + bo zabrał laskę Stefana xD
Scena w polu?
Weź w ogóle, po promo się napaliłam na to, a tu takie coś doje.bali xD
Tyler najlepszy: "to nie moja wina, to był wypadek", ale tego, że smsował w trakcie jazdy już nie zauważył...
Poza tym... Policja oczywiście nie istnieje, nikt go nie zgarnął, nikt nie przesłuchał świadków. Nie no, typowe Mystic Falls xD
Ze Stefanem się nie zgadzam. Początkowo byłam po jego stronie, ale od dwóch odcinków nie mam dla niego usprawiedliwienia. Podrzuca Caroline tę swoją laskę i sobie planuje ucieczkę. A co ma niby Caro z nią teraz robić? I dlaczego ją w ogóle zostawił? Skoro żyje to chyba powinien się cieszyć, a nie traktować jak problem. Stefan chyba uznał, że już jest "zepsuta" :/
Poza tym Stefan wyszedł na kompletnego kretyna jeszcze z jednego względu. Jak tak, to 5 sezonów było gadania jak to mu Damon życie niszczył i jak to mu nie pozwalał ruszyć na przód, bo się zjawiał i wszystko psuł. A teraz Damona nie ma, a ten w grobowcu płacze, że sobie bez niego nie może poradzić. No żenada jak dla mnie.