Nie licz na to, że Stefek będzie miał interesujący wątek, w którym nie będzie chodziło o Elenę. Niestety. To samo dotyczy Damona. Żenada.
No chyba wiadomo, ze watek z cure bedzie miał na celu odwrócenie calego tego 4 sezonu na korzysc SE w sezonie 5. Elena będzie latac za Stefem, będzie miec z nim najciekawsze sceny - bo on ma wątek głowny z potencjalem. Delena będzie w związku - dostaną sweet scenę na początek i koniec odcinka a reszta to będzie build - up dla Steleny. ---By Elena mogła w kolejnym finale znowu podjac epicką decyzję.......
Elena i latanie za kimś.... Nie widzę tego :) Że niby ona teraz będzie bronić kruchego,ludzkiego Stefana? :D
Umówmy się ze lek + utrata pamięci + Silas na ogonie. Za "latanie" miałem na mysli interakcje - zaloze się ze się na tym skupią i od 0 będą odbudowywac ich relację. Jeszcze nie wiadomo czy Stefanowi charakteru nie zmienią pod wpływem utraty wspomnien. Jest wystarczająco duzo materialu by to wszstko dobrze rozegrac.
Chociaz juz same to trzymanie fanów SE az do finału y wyborem i rzucanie im "kosci" to wielkie chamstwo.
Nie ma SE w tym sezonie, więc nie wiem na co się tu nastawiać :) Teraz swój czas ma DE i to musiało nastąpić.
SE zawsze jest, tak jak zawsze jest DE od 2 sezonu. W tej czy innej formie. W kazdym odcinku SE/ DE ma sceny. Rzucają "kosci" to tu to tam. Np. taniec z 4x19, albo scena jak Stef uspokoil Elkę w 4x21.
http://media.tumblr.com/335e166b1de2d0f52d479a55916e742d/tumblr_inline_mmjo867Nb j1qz4rgp.png nie wierzę.... jak mozna cos takiego trendować.
Zgadzam się z Tobą w 200% rozstali się to się rozstali ich prywatna sprawa, a niektórzy robią z tego temat roku :D
nad głodnymi dziećmi i bezdomnymi zwierzętami by płakali, a nie nad dwójką ludzi, która może będzie i szczęśliwsza bez siebie, bo kto to może wiedzieć :D
jak można szipować żywych ludzi nie pojmuję :D może też zacznę, sąsiadów zza ściany czy coś :D
Dokładnie zaczęli by się przejmować czymś istotnym, a nie tym kto z kim i gdzie :DDD No w sumie taki szipowanie sąsiadom może być dosyć zabawne :DDDD
Widziałem ze jest ship - Jodice. (Joseph/Candice) - i to jest w ogole okropne. Nawet nie byli ze sobą jako para.....Ale i tak najgorsi są fani Leighton/Ed - jakie byly ataki na np. dziewczynę Eda - Jessice Szor .......bo przez nią nie moze byc z Leighton.... dno.
Podobno lecą obelgi na Paula - ze to on niby zniszczyl związek Niana LOL
Już nas szipują. :D Koleżanki mi wiecznie wysyłają albo dają przerobione zdjęcia z nim xD jeszcze nie jesteśmy canon, ale wszystko przed nami.
Póki co mój najważniejszy szip to Kejtolina. Czyli Kejt+Marlina ;) zwana również MARTUSIĄ47 (nie lat).
Ja się nie ograniczam, także wiesz gdyby coś, gdyby kiedyś ;*
http://a0.twimg.com/profile_images/2265352249/NayaSantanaWinkGif_2_.gif
nie roztrząsaj naszych problemów na forum, bo ludzie przestaną nas szipować i będzie skandal na tumblrze