A tak Plec kusiła Klaroline.....by tylko przywiązac Klausa do Hayley ciązą i dac mu nową opcją romantyczną - Camille. Wiedziałem ze tak będzie, romans nie moze przetrwac w takim układzie.
Chciałbym wiedziec co Plec łyka, daje to niezłe efekty :D Ciekawe czy krasonludki tez widzi.......
Grzybki halucynogenne, to niemal pewne;)
I popija szkocką, ewentualnie zmiksowanymi landrynkami...
Ja czekam na ostatni odcinek TVD. Elena umiera i pokazane są jej otwarte oczy - i nagle one się starzeją i przeobrazają w oczy 50-letniej blondyny siedzącej przed monitorem, jedzącej paczkę lodów i zachwyconej swoim dziełem :D
Ja tak zawsze robiłam w szkole, gdy nie byłam czegoś pewna :D Zresztą nawet jak pisałam coś, szczególnie po rosyjsku, to tam gdzie nie byłam pewna, pisałam BARDZO niewyraźnie :D
Na tumblr juz są zdjęcia jak Paul poszedł na mecz - chyba koszykówki --- tym razem bez Plec :D
Ta mina opisuje co czuję oglądając TVD :d
http://25.media.tumblr.com/f779dd137af369d0eb98e062027f2a24/tumblr_mlzzt48pSY1qc f6lbo1_250.png
To tez niezłe :
http://25.media.tumblr.com/4f200c032551e90237d117010239faa6/tumblr_mlzzt48pSY1qc f6lbo2_250.png
Bez kitu -jakie on ma kły :D Nie musza mu nawet zakładac tych sztucznych w serialu :D
http://25.media.tumblr.com/462776c4356c3772e8be50b2011c1fb2/tumblr_mlzxp8ilkZ1s8 x3s0o1_500.png
Moja mina kiedy ten sezon się skonczy :D
http://25.media.tumblr.com/1dc380396ef2f2259b3967d7dab78340/tumblr_mm016hrUer1qc f6lbo1_500.png
Aż nie wierzę, faktycznie porządne te kiełki ma...
Może jest coś o czym nie wiemy, haha;P
XDDDD Moja będzie podobna.
Niby proste, niby wiadomo, ale, heh.
Przypomina mi się, jak śmiali się nasi z Crisia, że na Kuszczaka mówił coś a la KurczakXD
a jak posłuchasz w translatorze to w ogóle juz inaczej
http://translate.google.pl/#en/pl/Matthew%20McConaughey
Mefiu MakKonahei, ale tak na prawdę są tam głoski których się po prostu nie da zapisać po polsku.
"Th" na przykład przypomina coś pomiędzy "t" a "f" nie jest to takie "f" jak nasze tylko raczej jakby się położyło język jak do "t" i próbowało wydmuchnąć powietrze pomiędzy językiem a zębami - tak ja to słyszę. (Ale jak mówię po angielsku to i tak często wychodzi mi nasze "f")
"Vampire Diaries już dostało zamówienie na 5 sezon. Zaczęliście już pracować nad scenariuszem? Wiecie co się wydarzy po zakończeniu szkoły przez te dzieciaki?
Tak. Mimo, że skończyliśmy już wymyślać historię do 4 sezonu, do urządzamy coś zwanego „Obozem Vampire Diaries”. Zbieramy się w pokoju scenarzystów i skoro nie musimy się teraz zmagać z postprodukcją czy pisaniem scenariuszy, całymi dniami urządzamy burze mózgów nad pomysłami na kolejny sezon. W tym punkcie teraz jesteśmy. Zastanawiamy się nad dużymi rzeczami: Elena idzie do college’u, który będzie ogromny, ale wciąż chcemy trzymać [akcję] osadzoną w Mystic Falls. Oczywiście Damon nie wybiera się do college’u; ale Caroline, Bonnie i Elena są współlokatorkami… Chcemy, żeby te historie były powiązane, a nie tylko mieć osobne watki dotyczące college’u."
Źródło: http://vampirediaries.pl/8597-caroline-dries-o-4-i-5-sezonie-tvd
Nie wiem co sądzić o tym, że nie wspomniano w tej części wypowiedzi o Stefanie? Rozumiem, że Damon nie wybiera się do colleg'u, a dziewczyny są współlokatorkami, no ale co ze Stefkiem? Może sprawdzi się to o czym mówiłeś Rob i Stefa nie będzie przez kilka pierwszych odcinków 5 sezonu w serialu bo na przykład umrze? Chyba skłaniam się coraz bardziej w tę stronę...
był juz ten news- kilka stron wczesniej - po angielsku.
ojla - ja nie twierdzę ze Stefana nie bedzie w pierwszych odcinkach 5 sezonu. Bedzie we wszystkich odcinkach - taki kontrakt ma Paul - ma za to płacone. Po prostu będzie przeskok czasowy, albo bedą pokazywac jego sceny w oderwaniu od resztu bohaterów przez 1 lub 2 odcinki. Albo moze skonczy się tak jak z Eleną w 3x22, ze od razu będą czekac az się on obudzi i będą przy nim - chociaz bym wolał gdyby jego ciało zniknęło, bo wtedy bym zobaczył rekację bohaterów na jego potencjalna smierc. To duzo bardziej ekscytujące.
Na poprzedniej stronie masz mój długi post o ciekawostkach związanych ze Stefanem, które moga zwiastowac co się moze stacw finale. Jestem ciekaw twojej interpretacji :D
A moze po prostu nie mówią o Stefanie bo ich on mało interesuje jako postac LOL. Bym się nie zdziwił. ^^
Musiałam przeoczyć ten fragment, który był tu zamieszczony po angielsku, sorki za spam w takim razie :D
Co do Twojego posta z poprzedniej strony - po raz kolejny muszę Ci powiedzieć, że jesteś niesamowicie spostrzegawczy, bo ja na tę piosenkę lecącą w tle w ogóle nie zwróciłam uwagi :p Poza tym Twoje przemyślenia są ciekawe i jeśli to wszystko zbierze się do kupy to faktycznie można to interpretować w te sposób, że Stef jednak z jakiegoś powodu straci pamięć. Nie powiem, byłoby to niezłym zwrotem akcji i jednym z motywów na 5 sezon. Ciekawa jestem też jak zachowywaliby się pozostali bohaterowie obok Stefana, gdyby ten nikogo nie pamiętał i "uczył się" żyć na nowo, z czystą kartą i co stałoby się ze Stefanem, gdyby ta pamięć mu wróciła. Taki zwrot daje wiele możliwości i fajnie by było gdyby Plec dała w końcu Paulowi coś do roboty, bo do tej pory w 4 sezonie się nim nie nacieszyłam... Zdecydowanie był mało znaczącą postacią, a szkoda.
Istnieje również inna opcja - szykują dla nas bombę i dlatego nic nie wspominają o Stefanie bo jego wątek na 5 sezon będzie najlepszym z najlepszych i zaskoczy wszystkich :D
Zalezy jeszcze jak mocno jego pamięc by była wykasowana. Czy do zera, czy tylko wampirze zycie .....
Jezeli chodzi o finał - Jezeli to Damon dostanie lek......to będzie chyba tak : Jedna z supernaturalnych istot będzie chciała go zabic (tak było w opisie) ---> stawiam na Connora (ma się on pojawic) ---nieoczekiwana pomoc będzie od (to tez było w opisie) .....Lexie - ona mu pomoze i z drugiej strony się zemsci - da mu lek i uczyni go slabym. -- tak jakos sobie to wyobrazam
Jezeli Stefan ma byc człowiekiem to bedzie tak: Stefan ma konfrontację z Silasem, odkrywa cos przerazającego co zmusza go do powstrzymania Silasa za wszelką cenę. Trwa walka o lek, wyrywają go sobie z rąk, a Stefan nie widząc innej opcji bierze ten lek. Silas się msci i ksuje mu wspomnienia/ albo sam lek ma te własciwosci. Silas go nie zabija bo moze się okazac jeszcze jakos przydatny, bo lek nadaje osobie która go zazyla specjalne własciwosci czy cos.
My tak obstawiamy, że lek weźmie Stefan albo Damon a może się okazać, że weźmie go zupełnie kto inny :D A może Elka? I może jak wróci do bycia człowiekiem to dotrze do niej, że jednak chce być wampirem i sezon 5 będzie bazował na tym, kto ją przemieni? Przez cały sezon będziemy oglądać Delenę, która zapewne będzie się kruszyć i może Elka na koniec sezonu 5 podejmie ostateczną decyzję, że to Stefan ma ją przemienić i będą żyli happily ever atfer? Lol wyobraźnia mnie poniosła :D
Już serio nie wiem co sądzić o tym finale ani o 5 sezonie. Przyjmę wszystko byleby tylko nie pojawiały się dzieci bo one wszystko niszczą :P
Nie sądzę by Elena została ponownie człowiekiem - cały sezon bylby stracony i na marne. Przestałbym oglądac, moze jeszcze niech Elka biorac lek zapomni wszystko, co się stało w 4 sezonie tak by była znowu czysta i nieskalana...... Nie i jeszcze raz nie.
Jak Elka powie ze zadnego nie wybierze to tez koncze oglądac - juz wolę by wzieła Damona niz takie cyrki. Co ta zdzira sobie wyobraza? Ze jest tak piękna i wspaniala, ze oni mają czekac az się ona zdecyduje kogo kocha? Wolne zarty - nie sądzę by Stefan czekał. Albo się kogos kocha albo nie - w innym przypadku nie jest warta zachodu. Poza tym ona ma się zdeklarowac w finale. Juz niech lepiej to zrobi i nie truje du.py nikomu swoimi wyborem. Wyborem....jakby go jeszcze miala. Ma tylko opcję - "będę z Damonem dalej/nie będę z Damonem" -nie ma natomiast opcji "będę z Damonem/ Stefanem". Straciła Stefana i niech lepiej to zaakceptuje.
Jak wezmie Elena Damona w tym finale to koniec. Po czyms takim nie ma powrotu do Steleny. Stefan by jej juz nigdy nie przyjął, wiedząc ze z czystym umysłem i bez zawahania, bez zadnego 'ale' wybrała Damona ponad niego. To by tylko znaczyło, ze nie moze ona mu dac miłosci na jaką zasługuje. Ze kocha Damona bardziej, ze wszystko co uczyniła pod wplywem sire bond było prawdziwe - (co by tylko potwierdzało ze jest puszczalską ku..rwą).
Tak niby tak, ale przecież wybierając Stefana na koniec 3 sezonu też nie powinno być opcji zmiany na Damona, a jednak była. Tak więc nie nastawiałabym się tak na definitywny koniec Steleny, jeśli teraz skończy z Damonem. Swoją drogą ciekawa jestem jak Elena tłumaczyłaby się przed braćmi, w tym przypadku bardziej przed Damonem, gdyby okazało się, że faktycznie była z nim tylko przez sb. To by był cios poniżej pasa wg mnie, nawet jeśli jestem pro Stefan.
Ten trójkąt do podstawa serialu, więc serial będzie trwać, dopóki Elena miesza się między braćmi i my niestety nie mamy na to wpływu. Pozostaje nam mieć nadzieję, że potoczy się po naszej myśli :)
Nie wazne ze moze zmienic decyzję np. w 5 odcinku 5 sezonu. Jezeli chociaz raz wybierze Damona ponad Stefana i powodem bedzie większa miłosc do niego, to dla mnie Stelena jest spalona i niewiarygodna. Mimo ze Elena strasznie mieszała - to było widac jej preferencję ku Stefanowi. Nie mozna raz kochac tego najbardziej - potem innego i znowu kochac najbardziej tego pierwszego. To jest nierealne. Albo utrzyma preferencję pro-Stefan albo zmieni ją juz na dobre na pro-Damon.
Jak dla mnie to Elka do dzis nie wie ktorego kocha bardziej wiec jesli teraz ktoregos wybierze to to wciaz nie bedzie ostateczny wybor :/
Ja pier...ę. Aż łezka się w oku kręci:)))
http://www.youtube.com/watch?v=2GHqFT-TehQ
Ekhem, wiem że pytanie jest głupie, ale nie widzę u siebie opcji usunięcia znajomych...;)
Wie ktoś jak to się robi, bo mam zamiar wywalić jedną osobę i jest problem, hyhy.
heh, dzięki Skarbie, tylko że właśnie tak też próbowałam i tam niby powinny być znaczek X i usuń a tego ni mam;)
Kurcze, próbowałam na różnych przeglądarkach i nic...
Gdzie Ciebie?!XDDD W życiu nigdy. Taką jedną, co ją przyjęłam z 2 dni temu, ale mnie dziś wkurzyła zwracając się do mnie w sposób obraźliwy, wysoce niedojrzały - taki w jaki ja bym się wstydziła odezwać do kogokolwiek mając 3 latka, a co dopiero w starszym wieku...Także pomyślałam że chyba musi być ten pierwszy raz kiedy wywal kogoś ze znajomych na Filmwebku;)
XDDD
Właśnie się zastanawiam, jak to możliwe że Cię wcześniej nie miałam u siebie, heh.
Właśnie obejrzałam promo 4x21. Czyli ją jednak będą torturować. Mogliby posunąć się w tym troszkę dalej i ją spalić :P ot, takie moje małe marzenie :)