Ej, to nawet mogłoby być ciekawe...
Mieliśmy tu też teorię, że Stefan okaże się doppelgangerem Silasa.
W sumie wezmę wszystko, co będzie ciekawe i nie będzie się kręciło wokół Eleny (czyt. trójkąta) :P
Ale to by fajnie tlumaczylo dlaczego chce Silas zmienic Stefa w czlowieka - bo by chcial jego krew do czegos tam..... - czemu Plecowa na to nie wpadla :D ...ugh
ha ha ha hah ah ah a ..................... moze lepiej nie podsuwac jej szalonych pomyslów - swoich ma wystarczająco LOL
Poza tym ona gadala ze zamknęla w sejfie skrypt finalowy i ze zaden twitt JUZ nic nie zmieni (wiec zmienily one juz predzej) LOL
OMG, teraz wyobraziłam sobie przerażoną Julie, która siedzi w studiu, z jakimiś równie przerażonymi montażystami i odczytuje tweety zastanawiając się, co i jak tu jeszcze przemielić / zmienić / przestawić :D
Poza tym na pewno otwierała ten sejf, gdy tylko coś ciekawego jej tweetowy wall wpadło LOL
A co jeśli cure działa w taki sam sposób jak śmierć jednego Pierwotnego? Tyle, że wampiry z krwi wampira, który wziął cure, również przemieniłyby się w ludzi oczywiście.
No to chyba tylko Kath i Damon by mieli jakies znaczenie - ale wtedy praktycznie wszyscy byliby ludzmi... LOL
Zaraz w tym serialu nie będzie ani jednego wampira, o porządnych, żądnych krwi Pierwotnych nie wspominając ;)
Chyba nigdzie nie zostało to zasugerowane (poprawcie mnie, jeśli się mylę), ale w sumie też może tak być...
W sumie to oni nic o tym cure nie wiedzą, a chcą brać w ciemno. Równie dobrze może być jak z tą klątwą słońca i księżyca, która była lipą wymyślona przez Klausa.
Jest jednak juz w zapowiedziach ze ten co wziąl cure bedzie sie zmagal z nowym ludzkim zyciem w kolejnym sezonie - co IMO oznacza Kath/ Damona/ Stefana.
Co to za zmagania dla Caro lub Eleny - jak one byly wampirami tak krótko. Ironią będzie Kath - która chciala byc przeciez niesmiertelna a teraz będzie zwyklym czlowiekiem, ale nie sądzę ze dadza jej tyle screentime w kolejnym sezonie, wiec którys z braci.
Cure jednak dziala - bo czlowiekiem ktos zostanie. Tylko pytanie czy cure nie ma skutków ubocznych (np utrata pamięci)
Ej my to wiemy, bo czytamy spoilery, ale wytłumacz mi skąd to wiedzą postacie serialowe. ;D
Jest teoria ze potrzebny jest kolejny lowca - i ze ten brat ktory wezmie cure zostanie jednym z THE FIVE.
To jeśli ma być zrywanie koszulki a la Jeremy do tej roli wybieram... Hmmm... Stefana? xD
Ale ta scena była głupia swoją drogą, tu się kłócą Salvatory a Jer nagle krzyczy i koszulkę zrywa.
Jak to skomentowała moja BFF: "szkoda, że Jer umarł skoro tak przypakował" XD
O tak! Scena była jak nie powiem co zza krzaka...
Moja reakcja - "Reklama strongmenów? WTF?" xD
Ja to miałam wrażenie, że Jer to zrobił dla odwrócenia uwagi, że wiesz, źle znosi krzyk i chciał chłopaków szybko pogodzić. Dopiero po chwili do mnie dotarło, że mu dziara rośnie ;D
A co jeśli cure faktycznie kasuje pamięć i wspomnienia? Elena wyzna Damonowi miłość bla bla, a następnie będzie zmuszona wziąć lekarstwo i... wszystko zapomni :D
Mógłby być tzw. zonk :D
Ale mam przeczucie, że Elka nie dostanie leku. Damon albo Stefan. Julie mnie zaskoczy, jeśli to nie będzie któryś z nich.
Myślisz?
Mnie się ten pomysł nie podoba, bo IMO oznacza powrót do punktu wyjścia i zmarnowanie idei cure, na które dali prawie cały sezon...
Elena nie jest najciekawszą postacią. Jeśli ona weźmie, to tylko gorzej dla serialu...
Pamiętaj, że cure to nie cure :D Będą tego konsekwencje.
Obstawiam, że weźmie Elena bo się poświęci. Nie wiem dla kogo, ale to zrobi. Będzie miała skasowaną pamięć. Silas ją opęta, bo będzie z nim związana.
Salvatore nie okażą się prawdziwymi braćmi, Bonnie wróci i mamy finał :D
Ale to poukładałaś(eś) :D Przepraszam, nie wiem, czy jesteś kobietą, czy mężczyzną,
Znów wszystko wokół Eleny i kolejny sezon opieki nad Eleną - po prostu pięknie :D
Nick oczywiście podpowiada, ale ja wolę nie oceniać po okładce (bo czasem bardzo różnie z tym bywa) i po prostu zapytać. W każdym razie miło mi :)
A w którym miejscu? Bo na Twoim profilu tego nie widzę? Może dlatego, że nie jesteśmy znajomymi? A może dlatego, że mimo że mam konto na filmwebie od dawna, niespecjalnie go ogarniam? xD
Czy ty wiesz co by zrobili Plecowej fani obu pairingów? Nic by z niej nie zostalo. Poza tym nie sądze ze fani SE czy Stefana by zostali, gdyby Elena przejęla wszystkie wątki - i Damon znowu by większosc czasu z nią spędzał. Na 100 % nie ona - bo mamy zobaczyc zmagania wampa z byciem czlowiekiem - Elka byla tylko kilka miesięcy....
Bonnie też taka niby mądra czarownica, a się sama zabiła swoją ekspresją zarąbistą.
Przyznaj się że chciałaś 2x więcej Paula oglądać lepiej :D A nie kity wciskasz, że to dla dobra fabuły... :P