No i masz ci to - build up :D ? Stelena będzie miala build up od zera? Ja się na to piszę.... cos al'a 1 sezon
A wiadomo ile ma być łącznie sezonów? Chociaż to pewnie nigdy na 100% nie wiadomo z góry.
na 6 sezonów są zakontraktowani trzej głowni. A nie sądze by Paul czy Nina chcieli przedłuzac..... a bez trójcy nie ma TVD. A poza tym ile mozna ciągnąc trójkąt milosny....
Niestety aktorzy niesmiertelni nie są, a Nina juz bardzo chce grac w filmach, Paul ciągle narzeka i widac ze chcialby uciec... :D
A Ian się starzeje w zastraszającym tempie. Tzn jako Ian wygląda spoko, ale Jako Damon, to już zaczyna wyglądać słabo momentami.
Mozesz się nie mylic - ten tekst Caro na balu podczas tanca byl niby zwrócony do Stefy ale to mogla byc zmyla i w rzeczywistosci to byl foreshadowing dla Damona. Tak samo gadka Stefana z 4x18. Niby Stef mowil o sobie, ale w rzeczywistosci to Damon bedzie musial wziąc zycie w swoje ręce i ruszyc do przodu...
Szczerze mówiąc to żartowałam, powinnam tu wstawiać swój <joke alert> taka jestem zabawna, że nikt mnie nie rozumie :( wyprzedzam epokę i tyle.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qz-8JoUQzE0
Czy ktoś będzie oglądał ten serial? :)
Podsumowanie 90% sezonu mniej niż 2 minuty: http://www.youtube.com/watch?v=1eDuJF0Jbhw
Oby 5 sezon przyniósł nowe słowo klucz.
Dobra, ruszam. Kolejność przypadkowa.
Śmierć Jera z ręki Kath - nie dlatego, że aż mi tak bardzo żal Jera, ale że Kath może przez to mieć kłopoty :P
Prom dress dla Caro od Klausa
Śmierć Kola
Silas jako główny zły - beznadzieja
Rebekah, która chce chorować i umierać xD
Stefan, któremu ciągle wkładają w usta teksty o "moving on" bez "actual moving on"
Żenujący product placement
Kath + Elijah - nie wiem po co, skoro tak się skończyło
Elena bez uczuć, w sire-bond i w pogoni za cure
Kontynuujesz? :D
-Klaus proszący Damona o porady miłosne.
-Reb biegająca za Mattem
-Caroline która zapomniała, że jest wampirem
-Tyler, który też chyba zapomniał (tego wychodzenia frontowymi drzwiami mu nie zapomnę)
-świrus Shane
-wszechobecna amnezja
Dzięki!
A tak, zapomniałam o mojej ulubienicy April. W sumie ulubienicy wszystkich :D
Zatem dopisuję szacowną bohaterkę do listy :D
Mam jeszczcze:
- wątek Tyler'a jako "samca alfa" zakończony wybiciem hybryd
- scena uwodzenia Klausa przez Hayley, niczym strona wyrwana z podręcznika: "Jak nie flirtować". Nie wiem czy da się wymowniej zagryzać wargi, żeby facet domyślił się o co chodzi...
- Dziedzic! Jak mogłyśmy zapomnieć!
Już zapomniałam co było w tym sezonie, a co w 3...
A historia o kolibrze? To 3 czy 4?
http://www.youtube.com/watch?v=1voOy4JcFtA
Jestem z innej planety chyba jednak. Nie rozumiem świata.
10 He gave her a dress
11 which she wore
LOL
Przecież nie obejrzałam całości, żartujesz? Ten filmik miał z 6 minut. Dla mnie 6 minut w Klarolinowym świecie mogło by wywołać nieodwracalne zmiany w mózgu.
Jest jeszcze wersja z "101 reasons" ^^
Właśnie zupełnie nie z TVD :)
Serialowe, filmowe, te które zrobiły na Tobie dobre wrażenie.
Elinor Dashwood + Edward Ferrars "Rozważna i romantyczna" ;)
W sumie to nigdy się nad tym nie zastanawiałam, dużo częściej mi się nie podoba niż podoba...
Bardziej do mnie trafia sama historia miłości niż sama para. Podobają mi się takie związki partnerskie, gdzie kobieta nie jest milczącym, głupszym elementem. w serialu "Fringe" był nawet całkiem niezły motyw partnerski.