PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121997
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
Slutty_Pumpkin

a teraz?
http://www.imagesyoulike.com/images/besta/24x18/d3335.jpg

ocenił(a) serial na 1
robb264

;D Widziałam gdzieś ostatnio.

Slutty_Pumpkin

to tak w nawiązaniu do threesome :D - jakby rozreklamowali to taka scena by bylia rekordy popularnosci :D

ocenił(a) serial na 1
robb264

No ba! Tylko składniki tercetu trochę zmienić i luz.

robb264

xDD Mi pasuje :P

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Że w życiu czy serialu? :P

Slutty_Pumpkin

I tu i tu :P

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Pasuję, W złym kierunku idziemy ;D

Widziałaś już SN?

Slutty_Pumpkin

W przyjemnym, nie w złym :)

Najnowszy? Jeszcze nie.

ocenił(a) serial na 1
immortal13

A czy jedno wyklucza drugie? :P

Ja też jeszcze nie, chciałam opinię usłyszeć kogoś kto widział - bez spoilerów.

Slutty_Pumpkin

Czasem wyklucza ale kto by się tym przejmował :P

To już nadrobiłaś wszystkie odcinki?

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Nie, ale planuję to uczynić w przeciągu najbliższych kilku godzin, bo widziałam już pierwszą próbę i MUSZĘ zobaczyc resztę i co będzie z Cassem.

Slutty_Pumpkin

W ciągu kilku godzin raczej nie nadrobisz wszystkiego :P
Ale zobaczysz że będzie coraz ciekawiej. Ja może jutro obejrzę. Bo teraz jestem w trakcie oglądania Revenge. Skaczę z serialu do filmwebu :)

ocenił(a) serial na 1
immortal13

4 odcinki po 40 minut to niecałe 3 godziny ;)

użytkownik usunięty
immortal13

Czyli Elena skacze z kwiatka na kwiatek jak nie ten to inny :D
Hm...nienawiść do Eleny, ja już nie darze ją taką sympatią jak kiedyś ale nie jest tak że jej nienawidzę ;)
Stefan odrzucający Elenę? to chyba takie "mission-impossible" ;p
Ale przy takim scenariuszu wszyscy żyliby długo i szczęśliwie :D W tym fani DE i SE ;)

Tak widzę Elenę, ma wszystko czego chce, wszystko jej uchodzi na sucho. Zrozumiałabym to w 2 sezonie. Wtedy ją lubiłam bardzo. Ale teraz wszystko za co ją lubiłam zniknęło. Moja nienawiść do niej pogłębia się z każdym odcinkiem. Myślę sobie, że już gorzej być nie może. A tu niespodzianka - nienawidzę jej jeszcze bardziej.

Moim zdaniem to bardzo możliwe że Stefan ją odrzuci. Dużo było teraz o tym że Stefan chce ruszyć do przodu, że chce zapomnieć, no i te nieszczęsne nawiązania do Steroline. Pytanie tylko czy Damon by ją zostawił. Choć może gdyby wiedział że jednak Stefana kocha bardziej to uniósł by się honorem i ją zostawił :D

użytkownik usunięty
immortal13

Jeszcze parę godzin i się dowiemy jak to w tym finale będzie. Oglądasz na żywo, bo ja chyba tak :)
Ja od początku II sezonu kibicuje Steroline, nawet nie wiem dlaczego :D

Nigdy nie oglądam na żywo. Obejrzę w piątek albo sobotę. Zobaczymy co będę robić w weekend.

Lubię ich bardzo jako przyjaciół, ale nic więcej. Po co psuć jedyną w tym serialu damsko-męską przyjaźń. Poza tym Car ostatnio zachowuje się tak beznadziejnie. Ciągle tylko graduation i graduation mimo że wszystko się wokół wali i sypie. Poza tym powinna zachować trochę godności i poczekać aż Eleną ją przeprosi. Ostatnio zachowuje się jak pustak. Nie życzę Stefanowi kogoś takiego.

użytkownik usunięty
immortal13

Jak niszczyć?:D A Delena ? Zaczynali od przyjaźni i to własnie jest najlepsze :))
Przyjaźć damsko-męska? Nie trzeba daleko szukać, Elena i Matt :)

Niby od przyjaźni, ale od początku widać było że między nimi będzie coś więcej. A u Stefana i Car to była czysta przyjaźń, jak Stefan i Lexi. A poza tym dopóki Car się nie zmieni to nie życzę nikomu związku z nią.

Matt i Elena kiedyś byli razem czyli to też nie jest czysta przyjaźń, a poza tym bardzo ich relacje zaniedbali. Nie żebym tęskniła za scenami nudnego Matta + wkurzająca Elena, ale trudno tu mówić o przyjaźni jak prawie już nie ma ich scen.

immortal13

W 2 sezonie Plecowa gadala ze Caro jest drugą Lexi - nigdy ich sceny nie byly dwuznaczne. Aktorzy nie mieli grac pociągu względem siebie. Stefan juz ją w 1 odcinku 1 sezonu wykluczyl.

Teraz to od czapy zupelnie - nawet w 3 sezonie scen razem nie mieli.

A po tym takiego z niej pustaka zrobili to nie chcę jej ze Stefem. Moze tę Caro z 2 sezonu, ale ona się tak teraz skompromitowala ze cięzko mi będzie na to przymknąc oko.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Car i Lexie? To jak Elena i Kath...Niby to samo, a nie to samo...

użytkownik usunięty
immortal13

No to idąc tym tropem można mówić że Stefan się Caroline na początku podobał i chciała go poderwać.
No to do przyjaźni damsko-męskiej można podciągnąć Bonnie i Matta :D Uratowała mu życie,itd ;d

robb264

Spoilery tidbits about the #TVD finale and the upcoming season: The question of who will take the cure is resolved in the heart-stopping season finale, along with moments of unexpected joy, unspeakable sorrow, and a confession of true love. The series heads into its fifth season with some characters headed off to college, a newly cured vampire trying to survive as a human, and a shocking Salvatore secret.

Jaki do cholery sekret Salvatorów?

robb264

A tu jak nastroje przed finałem? :)

Madame_7

Jesteśmy przekonani że Elena zostanie sama, a Salvatorovie ją oleją. Więc nastroje mamy wspaniałe :D

A tak serio, to to tylko moje złudne nadzieje :(

immortal13

Yhm, czyli Ty także rozważasz romanse Eleny nic poza tym? :)

Madame_7

Przecież to najciekawszy i najbardziej zajmujący wątek, a do tego taki zaskakujący i ... dobra, a tak serio to nie tyle romanse Eleny co raczej to w jaki sposób mogłaby ucierpieć - najlepiej właśnie przez odrzucenie przez jej rycerzy na białym koniu :D

Poza tym liczę na dużo Klausa bez Caroline i oczywiście Alaric :)
Myślisz że to on zostanie na stałe??

immortal13

Davis jest bezrobotnym, więc pewnie tak, co za cholerę mi się nie podoba. Trup to trup, koniec dyskusji.

Madame_7

Kur.wa :(

ALARIC :(((

immortal13

Ups nie trafiłyśmy :D

Madame_7

To nie jest śmieszne :((((

ocenił(a) serial na 9
robb264

Dzisiaj urodziny mają D. Boreanaz i J. Morgan :D

ocenił(a) serial na 9
robb264

http://kwejk.pl/obrazek/1788071 umarłam :D

anulka88

Piorkiem piorkiem,szczyciepiorkiem :D

ocenił(a) serial na 9
robb264

http://uk.eonline.com/news/418986/the-vampire-diaries-yearbook-julie-plec-shares -the-six-graduating-seniors-quotes-and-superlatives?cmpid=sn-000000-twitterfeed- 365-kristin&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=twitterfeed_krist in&dlvrit=51396

robb264

PLAKAT TO
http://25.media.tumblr.com/644af2f54cb9f59b195e54de89541575/tumblr_mmwd6c1Ljj1qi cpbqo1_500.jpg

robb264

http://25.media.tumblr.com/db73950ac2f5a2847a46a8ace5068ab9/tumblr_mmweimjiyG1qk kfmqo1_500.jpg

robb264

opis na 5 sezon

In the tumultuous fourth season of THE VAMPIRE DIARIES, the world of Mystic Falls was turned upside down when the beautiful and compassionate Elena Gilbert (Nina Dobrev) came face-to-face with her worst nightmare – life as a vampire. While Elena struggled to control her new powers and the overwhelming thirst for blood, the astonishing news that a cure for vampirism may actually exist reached Damon (Ian Somerhalder) and Stefan (Paul Wesley) Salvatore, the two vampire brothers who love her. Their search for the cure leads the brothers, along with Elena’s brother Jeremy (Steven R. McQueen) and her best friends Bonnie (Kat Graham) and Caroline (Candice Accola), to a horrifying confrontation with the ancient and all-powerful immortal, Silas, who has been entombed with the cure for more than 2,000 years. But Elena isn’t the only vampire who longs to return to life as a human, and the question of who will take the cure is resolved in the heart-stopping season finale, along with moments of unexpected joy, unspeakable sorrow, and a confession of true love. The series heads into its fifth season with some characters headed off to college, a newly cured vampire trying to survive as a human, and a shocking Salvatore secret. Based on the series of books by L. J. Smith, THE VAMPIRE DIARIES is from Bonanza Productions Inc. in association with Outerbanks Entertainment, Alloy Entertainment, Warner Bros. Television and CBS Television Studios. The series was developed by Kevin Williamson (“The Following,” “Scream”) & Julie Plec (“Kyle XY,” “Wasteland”), who serve as executive producers along with Leslie Morgenstein (“Gossip Girl,” “Pretty Little Liars”) and Caroline Dries (“Melrose Place,” “Smallville”).

ocenił(a) serial na 1
robb264

W opisie na 5 sezon jest jedno zdanie o 5 sezonie ;D a w zasadzie jedynie "shocking Salvatore secret" przykuwa uwagę.

użytkownik usunięty
Slutty_Pumpkin

Wymyśliliście już co może być tym super sekretem?

PS. Kolejny utworek na wyjazd Stefana z Mystic Falls LOL

http://www.youtube.com/watch?v=pgvCuHoG7Y4

Slutty_Pumpkin

Nie są biologicznym rodzeństwem :P

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Kto?

Slutty_Pumpkin

Salvatore.

Slutty_Pumpkin

Salvatorowie - wtedy trójkąt milosny bylby mniej odrazający - ale z 2 strony ja nie chcę by oni nie byli spokrewnieni - NIE, to psuje mi calą koncepcję TVD....

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Czemu ja znowu nic nie kontaktuję. To mi przypomina taką akcję z Bold&Beautiful (nie to, że oglądam)

Ledwo się Ridge dowiedział, że nie jest spokrewniony z Bridget a już chciał ją zaliczyć...

Slutty_Pumpkin

Chcesz zasugerowac ze Damon chce zaliczyc Stefana --- "zdejmonowac" go :D tak jak np. Lexi zostala zdejmonowana w 4x17 he he

ocenił(a) serial na 1
robb264

Ot taka luźna myśl :D

Madame_7

tez o tym myslalem...... albo ze ich matka zyje i jest wampirem,..... albo ze ich brat przyrodni zyje - bo Giuseppe się puscil z jakąs prostaczką.........