T: 39 Plajtu, plajtu... c.d. :D
Poprzedni (38): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2374678
Cholera... Niechcący kliknęło mi się obserwowanie tego tematu a nie mogę tego odznaczyć, bo jak wejdę w te ustawienia, żeby odznaczyć to mam ucięty obraz po prawej stronie a tam jest ten "iks"!! :D
Teraz w powiadomieniach tu i na poczcie mam każdą Waszą wypowiedź a nie tylko odpowiedzi na moje posty... :D Kończmy szybciej ten temat :D
Z deczka wkurzające to już jest.... ehhh... ja to zawsze się jakoś załatwię... :D
Na serial?
Ja dzisiaj odpuściłam film, jutro też mam zajęty wieczór, ale to dobrze, do środy trochę odpocznę psychicznie, po ostatnich 2 seansach, będę mogła podejść do 3 :D
Nooo, dzisiaj 2 odc ;P I poszedł spać ;)
Oficjalnie nie ;P Ale i tak większość czasu on spędza u mnie ;)
Haha, no bardzo słaby :D
Także jak bym miała z nim wszystko oglądać, to nawet nie chce sobie wyobrażać gdzie bym była ;D
Ale fajnie tak razem się ogląda ;) Można komentować na bieżąco ;P
No u mnie to raz, że jednak mieszkamy razem a dwa oboje lubimy oglądać, także filmy lub kilka odcinków pod rząd to nie problem, jak czas pozwala to czasami przyszalejemy, ale muszę przyznać, że te czasy chyba minęły... jedynie w weekend można by było, ale zawsze na jakieś większe zakupy jedziemy, a to z mamą się spotkać, Mój jeszcze ma swojego xboxa, też na niego musi znaleźć czas :D i tak sobota mija na nie wiadomo czym... ;p Mało się ogląda, niedziela zostaje na szaleństwo seansowe :)
No wiadomo, praca, obowiązki, to już nie dzieciństwo czy studia ;D
Ja w weekend, jak mam wolne nie potrafię się ogarnąć z oglądaniem, tak jak mówisz, zakupy, sprzątanie, później jakieś piwko ze znajomymi i zleci... ;P Niedziele też nie bardzo, goście, odwiedziny, masa innych rzeczy, na które w tyg nie możemy sobie pozwolić. Jak przyjdzie wiosna to niedzielne wycieczki rowerowe ;D To już prawie tradycja ;P
Ech... uciekam ;P
Niestety... Ale nie poddaję się :D Nigdy nie poddam! Haha :D Obejrzę wszystko co mam zaplanowane :D
Rower... Kiedy ja jeździłam na nim? z dycha będzie :o Ale może w przyszłości sobie zakupię, tutaj bardzo modne są takie te miejskie rowery, śmieszne one są :D
Pa, ja niedługo też spadam, troche dzisiaj mam do robienia...
Damy radę, patrząc na to ile mi się udało obejrzeć przez ponad 2 lata seriali, to jeszcze czas na filmy i książki będzie ;D
Fajne takie rowerki, jeszcze mam koszyczek wiklinowy z przodu to już w ogóle świetnie wygląda ;D Proste plecy przynajmniej podczas jazdy, o wiele wygodniejsze są ;)
Ja mam dzisiaj wolne ;P Oddałam krew ;)
Także zaraz do łóżka i seans serialowy ;D
Jasne :)
Jak zdecyduję się kupić to pewnie właśnie taki :) Ale to jeszcze na pewno nie teraz...
Ale fajnie :) Slutty też ostatnio oddawała :D Też bym chciała, ale tutaj to nie wiem jak to wszystko funkcjonuje, skończę szkołę to będę mogła bez problemu się dowiedzieć :D
Ja wczoraj miałam zalatany cały dzień, dzisiaj i jutro wieczór też zajęty będę miała także nic nie obejrzę, ale piątek i weekend już do dyspozycji seansowej :D
To świetny sposób żeby się przebadać, jak się systematycznie w miarę oddaje to jeszcze lepiej ;) Wiem, że jestem zdrowa, skoro "chcą" moją krew ;)
Już się wiosny nie mogę doczekać, ale takiej prawdziwej - nie to co teraz ;P Rozruszam stare kości ;D
Ja wczoraj skończyłam 3 sezon BB ;)
No na pewno, i u Ciebie jak coś będzie nie tak to od razu się dowiesz, komuś pomagasz no i czekolady :D Czy coś pozmieniali? Właśnie... ja już różne wersje słyszałam - ile i jakie dają? :D
Zaraz Kejt przegonisz :D
Same plusy ;P Poza tą grubaśną igłą ;D
8 czekolad: 2 gorzkie, 2 mleczne, 2 orzechowe, 2 kokosowe ;D
Plus sok, kawa, wafelek na miejscu ;) W ogóle miła atmosfera ;)
Dzisiaj też kilka obejrzę za dnia jeszcze, nie wiem gdzie Kejt teraz jest ;)
Ja generalnie nie mam z tym problemu, jak zdarzało się, że pobierali kiedyś krew to nadstawiałam rękę aż się patrzy :D
Tak samo dentysta, mogę chodzić :)
Ooo... :) Fajnie, fajna wałóweczka i bufecik serwują :D :PP Też będę chciała kiedyś się za to wziąć :)
Skonczysz do końca tygodnia :D
Nie lubię tylko momentu wbijania igły, reszta OK ;D
Raz mi się zdarzyło troszkę zasłabnąć, to miałam taką opiekę jak na intensywnej terapii :P
Wrocławskie Rckik jest, na prawdę, na wysokim poziomie ;)
Dostajesz taką fajną plakietkę z Twoją grupą krwi, różnie odznaczenia, jak już dłuższy czas oddajesz, odliczasz sobie od podatku... dużo takich "gratisów" jest ;P
No wiem, wiem, nie wiem też czy coś z biletami nie ma też jakichś udogodnień (komunikacja miejska), ale to może już neaktualne, albo coś pochrzaniłam i chyba też u lekarza prościej, bo jako "honorowy dawca" to bez kolejki ;p
No właśnie też, tylko ja z komunikacji miejskiej nie korzystam ;P
To w aptece, ale ja i tak nie mam serca się "wpychać" przed starsze osoby ;)
""The Walking Dead" wygrywa z igrzyskami. 15,8 mln widzów, przy wysokim współczynniku 8,2, zobaczyło nowy odcinek 4. sezonu "The Walking Dead". Oznacza to, że serial miał lepszą oglądalność niż igrzyska olimpijskie." :)) A Ty gdzie już jesteś? :)
Jenyyy... dopiero teraz zobaczyłam tego posta :D The Walking Dead, tak? Bo już posty są ciągiem pod sobą, zawsze ciężko mi wtedy śledzić dyskusję :D
Tak ;) Chodzi mi o to, że są w grupie, walczą o przetrwanie, też mają trudną sytuację ;) Na początku mieszkali w obozie, muszą się chronić przed niebezpieczeństwem, ich wzajemne relacje... tak ogólnie, mimo że to zupełnie inne scenariusze ;D
No ja nie byłam zachwycona... Ale serial warto obejrzeć, dobry ;p
Ten na razie musi cierpliwie czekać ;p No alejak Tobie się podobali "Zagubieni" to tak jak piszesz w sumie nic dziwnego, że tutaj też podobne klimaty się podobają.
Nie jest też powiedziane, że mi by się nie spodobało :D
Z tego co wiem 5 sezon ma być na bank, ale przy takiej oglądalności kto wie czy nie będzie więcej ;P Ale z drugiej strony, twórcy powinni jakoś sensownie zakończyć, nie przeciągać w nieskończoność, z racji tego aby nie popsuć tak dochodowego serialu. Bo i tak zarobią więcej, na 5 sezonach niż np. TVD na 10 ;DD Nawet 13 odcinkowych ;D
I kręcą "gówno" niestety ;D
No spójrz na BB, tylko 5 sezonów (po 13 odc) i koniec ;) Nie wiem jak się skończy i czy się potwierdzi moja teza, ale mam nadzieję że po prostu wiedzieli kiedy skończyć, aby się nie zamieniło, właśnie w gówno ;D Chociaż patrząc z drugiej strony, kasy mają tyle, że już mogli dać sobie spokój, ale jednocześnie kończąc serial wtedy kiedy powinien ;) I wszyscy zadowoleni ;D
Przynajmniej po takich serialach pozostaje dobre wrażenie ;)
Ja nigdy nie oddawałam krwi, bo mam z tym sporo problemów, ale zawsze mi ją ktoś ze znajomych oddawał i naprawdę pyszna :D
I co,zajebisty,nie? IMO najlepszy ever,kocham tam absolutnie wszystkich:P Na którym odcinku teraz jestes?
nie doczytałam,ogarnęłam tylko tak z grubsza tą strone xD
Wow,niewiele Ci zostało.. przygotuj się na miazgę w piątym sezonie;)
Miałam i Rzym i Spartacusa na tapecie,ale oczywiście jak to ja skończyłam AHS coven-oglądasz?;)
Teraz w końcu chcę te dwa^ ogarnąć,bo jeszcze mam półtora tygodnia wolnego ;)
Ja BB do czwartego sezonu obejrzałam od razu i chyba kilka odc piątego,a później był hiatus więc myślałam,że szlag mnie trafi jak musiałam czekać ;d Ciesz się,że masz wszystkie bo się dzieje ;) A będzie też spin-off 'Better call Saul' ;)
AHS oglądałam, ostatni odcinek był mega ;) Całość też świetna.
BB - z czasem jest coraz lepiej i coraz więcej się dzieje, szybko się ogląda ;)
Wiem o spin-off, już sobie zaznaczyłam, ale poczekam, bo nie chcę zaczynać kolejnego bieżącego, zwłaszcza od początku (mam inne na oku). Bardzo lubię Saula, podoba mi się w BB, więc serial z nim musi być dobry ;P
Ja szczerze mówiąc liczyłam na takie akcje jak wtedy kiedy zombiaki powstawały z grobów i Zoe je piłą wyrżnęła ;P a tu bardziej takie intrygi.. każdy odcinek mi się bardzo podobał,ale jako całość to jestem ciut rozczarowana ;)
Saul zajebisty,taki krętacz ale jednak w głębi duszy nie jest taki zły ;)
Ten sezon był inny, jak każdy z resztą, ale mi odpowiadał ;)
Zły to on nie jest, ale wszystko potrafi załatwić - jeden telefon ;D Śmieszny trochę jest, ale tak pozytywnie ;D
Troche zje.bali sprawę z Misty,liczyłam,że SPOILER przeżyje ;)
A Emma widać wariatka w serialu jak i w życiu,Evana w hotelu poturbowała ;P