T:40 Gadaniny ciąg dalszy ;) Poprzedni (39) temat : http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2380573
Po polsku? Ja zapomniałam nawet, że po polsku też można szukać ;D
http://www.streetbonersandtvcarnage.com/wp-content/uploads/2008/10/dry21.jpg
Nie wiedziałam jak jest rozpaćkana po angielsku, tylko dlatego hahaha.
urodziwa <3
Też mi teraz nie przychodzi do głowy ;D
Ja dałam ugly pear , a potem messed up pumpkin ;D
W życiu bym się do tego nie posunęła gdybyś mi nie zaserwowała takiego nieczystego zagrania. Jakbym nie wystarczająco jeszcze tęskniła za Martą, to jeszcze mi zazdrościć każesz ;(
Może nie jesteś ugly... ale cruel już na pewno ;<
To nawet nie o to chodzi. Nie żałuję Ci... Posuwaj się jak tam sobie chcesz (;>), ale Kejt nie musi mi tym przed twarzą wymachiwać ;<
No właśnie Katarzyno, no właśnie :D
Dlatego nie żałuję, że zaczęłam Gossip Girl oglądać, jedyny pozytyw tego serialu :D
Zgadzam się :D
Nie mogę się już doczekać, jak zobaczysz co Ci przywiozę xD Będziesz piszczeć, hahaha.
Hahahahahha no wiesz, nie dość że i tak już się doczekać nie mogę, to jeszcze takie rzeczy mi piszesz!!!
Mamuniuuu... :D :D :D Nie wiem... nie wiem co powiedzieć :D Roczniki mnie bardzo zastanowiły, ale jak sprawdziłam gdzie toczy się dyskusja to wszystko się ułożyło w całość i ja nie mam więcej pytań:D
Nie widziałam tego jak i inyych wymienionych przez Ciebie też nie :D
Musimy koniecznie takie coś u nas zrobić! ;D Trzeba ułożyć listę pytań!
Data ferii będzie pyt. nr 1 ;P
http://www.survivingcollege.com/wp-content/uploads/2014/02/Ted-Mosby-Sad-GIF.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lkcfriVynt1qj4l4do1_500.gif
Nawet o tym nie myśl, nie będziesz wykorzystywała mojego wizerunku, by poprawić swój! O nie moja droga!
Uważaj, bo choć wszystkie moje życiowe relacje do tej pory opierały się na tej zasadzie, to pewnego dnia zostanie z tego samo hate.
Także balansujesz na krawędzi.
Nawet Ted nie pomoże... Ty potworze ;D
Tak w ogóle to mogłyśmy tę godzinę spędzić na dyskusji o BB (i może nawet byśmy wypadły na inteligentne), także gratki dla nas, że wybrałyśmy taki ciekawy temat ;P
Ja dopiero co wróciłam po 2 tygodniach rehabu ;D Ale chyba nic się nie zmieniło przez ten czas ;)
A u Ciebie jak? Matura? ;)
rehabu w jakim sensie? :D
U mnie właśnie leci sobie drugi tydzień ferii, korzystam odsypiając i nadrabiając seriale. :D Nauka ni cholery mnie nie interesuje :D Chociaż staram się czytać streszczenia, przynajmniej to :P
Aaaa... no tak ;D W sensie od internetu, a bardziej filmweba ;P Trochę mnie tu nie było, ale żadnych nowości po powrocie ;)
Tylko Robb gdzieś przepadł i o TVD nikt już nie pisze... No chyba, że w kontekście obniżania oceny ;P
Ja się uczyłam na tydzień przed maturą ;P Chociaż ang i polskiego na bieżąco ;)
Co w końcu zdajesz? (no chyba, że nie chcesz mówić, to spoko)
Ahh no spoko :D Dają Ci coś te przerwy? :D Norma tvd to dno ;) Czekam tylko na 5x18 może Paul mnie nie zawiedzie :D
Angielskiego nie uczę się bo jestem w miarę pewna, Polskiego... wolę poczytać żeby później nie walnąć jakiejś gapy :P
Polski Mata Angol i Wos wszystko w podstawie :D
Tak, coś tam dają. Okazuje się, że poza Internetem też jest jakieś życie ;D Nie no... żartuję ;P Po prostu miałam dużo na głowie i nie chciałam się rozpraszać dodatkowo ;)
A to spoko jak na podst. Też bym się nie uczyła ;)
Wiadomo, lepiej nie strzelić błędu rzeczowego ;D
Nie dałabym rady więcej niż tydzień wytrzymać, no chyba że na wakacjach :D
Błąd rzeczowy trafił mi się na próbnej, babka od polskiego niby uznała ale jak bedzie w maju nie wiadomo :P
Nie no... nie że kompletnie ;) Maile na telefonie sprawdzić muszę, ale to też obowiązki w sumie ;)
U nas nawet na rozszerzeniu laskom ode mnie zaliczyli maturę z błędem rzeczowym, a był bardzo poważny (pomylenie bohaterów). Aż się zdziwiłam... Także może aż tak z tym nie cisną ;)
Mimo wszystko, mogłabym nie wchodzić na fejsa ale z Tumblrem nie dałabym rady :D
Zależy kto sprawdza :P
Ja już nie wchodzę w ogóle, czasem mnie kusi po jakimś fajniejszym odcinku, ale za chwile mija ;)
Prawda ;)
Normalnie ;) Tumblr mnie wkurza... za dużo czasu poza tym zżera, a ja go nie mam przy takiej ilości seriali i filmów jakie oglądam. Trzeba sobie ustalić priorytety ;)
Ja tak mam ;D
Do tego stopnia, że moja kumpela się do mnie jakiś czas nie odzywała, a jak tylko mnie nie było tydzień na fw (i nie widziała moich ocen - śledzi co oglądam, bo zna to konto ;D) To od razu zaczęła się niepokoić co się ze mną dzieje ;D
Nie ma mnie na FW - pewnie umarłam ;D
WOS... ughhh... ;p
Nigdy nie zrozumiem fenomenu i rozchwytywania maturalnego dla tego przedmiotu :D