T:40 Gadaniny ciąg dalszy ;) Poprzedni (39) temat : http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2380573
No wiadomka <3
Żartuję, dalej na diecie jestem :( ale pomarzyć można.
Też tak wolę, chociaż podoba mi się że wątek 'miłosny' Harveya i Donny jest w taki lekki sposób gdzieś tam obecny, w taki sposób mi pasuje. Wiadomo że nie każdy jest robotem jak Jessica :D A Rachel i Mike brrr :P
Ok, pasuje, ja sobie przemyśle swoje i o tym pogadamy ;D
Ja właśnie przez wątek Harv/Donna znielubiłam Suits. Mi to kompletnie nie pasuje, zepsuło mi to w moich oczach Donnę. Nie lubię jej już ;D
No tak... dieta ;D Sorry ;D
Okej ;)
Ja dawno nie smażyłam, ale ostatnio mi się przypomniało o tej opcji i jadłam w zeszłym tygodniu. Ale teraz mnie pokonało lenistwo ;D
Jutro sajgonki, pieprzę. Już tam mogę mówić "to co zwykle", ale trudno się mówi ;D Nie mam weny do gotowania obecnie ;P
Ja się nasłuchałam od wszystkich jakie nieziemskie i jak się będę bała i jestem rozczarowana :P
To jest zawsze najgorsze jak Wszyscy wokół powtarzają, że jak to Cię z nóg zwali, a potem się włącza film i co chwile sprawdza ile do końca ;D
Rzadko mi się zdarzają mega zawody w kontekście filmów "kultowych", ale parę takich miałam ;)
Oceniła, ale wykasowała, akurat dane mi było zobaczyć :D
Ale nie wiem czy mogę mówić skoro Kejt wycofała ocenę ;p
Dane mi było... ;D Hahah ;D To już się mieści pod ten opis Rose "niektórzy (tutaj) wiedzą, że coś oceniłam zanim ja o tym wiem" <z pamięci, może być niedokładne> ;D Chociaż to chyba o mnie było ;P
Mam zdolności telepatyczne, nie zapominaj o tym ;D Dała z 6-7.
Ja już się nie kryję z tym - łażę se po Waszych profilach :D akurat wlazłam jak ocena była, hihi :D To jest wyczucie :D
Ja dałam 6 :D Żałuję, że tej dłuższej tv wersji nie obejrzałam... tak się zbierałam, zberałam aż w końcu za bardzo się rozwlekło w czasie i już przepadło, ale jak wrócę do książki to nadrobię jeszcze raz wszystko, bo wersja Kubrickowa baaardzo nie podobała się Kingowi... dlatego powstała kolejna, którą już bardzo chwalił :)
Też właśnie słyszałam o tej opinii Kinga ;) Ja mam też generalnie problem z Kubrickiem. Jakoś tak nie przemawiają do mnie jego filmy (te które widziałam przynajmniej) - zaraz zobaczę, czy jakiś mam wysoko oceniony ;)
Też włażę, ale do dziewczyn akurat nie muszę ;)
Ja ostatnio oglądałam jeden jego, bez szału... Też idę popatrzeć co i na ile oglądałam :D
No własnie pewnie ten niedługo obejrzę nawet ;)
Jeszcze Pocałunek mordercy widziałam fragmentarycznie, kolega zachęcał... wiem, że coś z tym filmem jest nie tak, ale nie mogę sobie przypomnieć co ;D
Teraz sama siebie zaciekawiłam <brawo ja> xD Chyba obejrzę jutro xD
Ja też 2 :D Oba na 6 :p A Ty co obejrzałas? :)
A mam zaznaczone 3 do obejrzenia :D
Oczy szeroko zamknięte na 6 - ale to za mała byłam na ten film, a tam takie orgie, że jprdl, (gdzie rodzice byli, że ja takie coś oglądałam zamiast Disneya, nie dziwota, że jestem walnięta teraz xD) Poza tym gra Cruise, to już z miejsca są problemy ;D
I Mechaniczna pomarańcza na 7 po meeeeega długim zastanawianiu się i szamotaniu. Do tej pory mnie ocena tego filmu męczy. Taki kultowy, a ja mam z nim problemy i już ;D
Tak jak patrzę to widziałam praktycznie jego pawie 2 ostatnie filmy :D
Mam zaznaczone "Mechaniczna...", "Lolita" i "Spartakus", ale "Oczy..." też obejrzę, bo mam na dysku akurat i to w całkiem jakiejś bliskiej przyszłości bedzie, bo pozostała 3 to poczeka ;p
Skończyłam Windfall, średni serial, ale pokazuje, że pieniądze szczęścia nie dają, zwłaszcza tak duże... Wszystkim bohaterom żyło się lepiej, przed wygraną, mam takie wrażenie. Być może dają więcej możliwości, ale też większą szansę by popełnić błąd. Przestaje się doceniać to co się miało wcześniej, mimo że czasem było tego niewiele... ;)
Jestem po 3 sezonie TWD, nie było tak źle, żadna z moich ulubionych postaci nie zginęła, czego się tak bałam, choć odc był smutny, łezki poleciały... ale też akcja była dobra.
Zaczynam zaraz Lost Room, 6 odc tylko. Może ktoś ma ochotę się przyłączyć? ;) Jak ktoś oglądał SFU to Peter Krause gra tam główną rolę ;P
A i Chris Bauer, detektyw z TB ;D
Obu lubię, ale jednak nie podołam ;) Za dużo filmów mam do obejrzenia, żeby się na serialach skupiać. Zresztą bieżące z hiatusów wracają w tym tygodniu ;)
Żyjesz :)) Dobrze :)
Nikogo nie znam z obsady, tzn. tak mi się wydaje po przejrzeniu :p 70% mam ;p
(ze znajomych 1 osoba dała 8, ale to chyba totalnie zbędne :D nie wiem czemu piszę... ;p Ale jakoś się uzależniłam od takiego informacyjnego spamu :D)
To ja się już podepnę, skusiłaś mnie i też sprawdziłam ;D
Ja mam 61% Ocena znajomego 6/10, Rose "chce obejrzeć".
Oprócz tego gra tam też dr Taub z House'a z tego co widzę po zdjęciach ;)
Żyję i mam się dobrze, jak widać ;)
Ja to do jutro wykończę ;) Jestem już po pilocie, bardzo fajnie się zapowiada ;)
Może jak gdzieś w tv był puszczany to inaczej go podzielili i stąd te różnice.
Kolejny dowód anulki :D -> http://www.filmweb.pl/serial/Z%C5%82odziejka-2005-152990 podane, że 3 odcinki a ludzie oglądali w postaci 2 odc. :p Zależy gdzie :)
(przy okazji - mam zaznaczony ten "serial" :D)
No tak, tak, czasowo tak samo :)
Ale to pewnie w szybkich planach masz, taki krótki ;p
Jeszcze nie ściągnęłam, bo niedawno go zaznaczyłam. Jak z 10 innych ;D
W "chcę obejrzeć" mam już 98 seriali ;DD Powyżej setki już nie zaznaczam ;D
Ja już w seriale nawet nie wchodzę... :D
Filmy mnie przerażają, ale w miarę "szybko" można zmniejszać liczbę a seriale jednak pochłaniają czasu... Ale pocieszam się też tym, że też mam sporo takich miniseriali, albo krótkich :D
aż też sprawdziłam... No ale tak jak mówiłam, sporo szybko odejdzie, ale mam też co najmniej kilkanaście 10 i więcej sezonowych :D Nie wiem jak to zrobię, ale zrobię :D
Dobra, skończyło się niestety na nutelli znów ;/ Rozbić jako i panierować to już dla mnie za dużo roboty xD
http://booklips.pl/newsy/jak-robic-kupe-na-randce-nominowana-do-najdziwniejszego -tytulu-ksiazki-2014-roku/ ja jebie... :D