T:41
Poprzedni (40): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2393101
No oglądałam dzisiaj, wybór Dnia Mężczyzny :D
No i znowu bajka u mnie bez szału, chociaż 6 to bez masakry, ale żeby chwalić to też nie bardzo... taki właśnie "niezły" :p
Skończysz "Dextera" to obejrzyj ten i "Chłopca w pasiastej..." :))
Powiedz narzeczonemu żeby pouzupełniał porządnie te oceny filmów, bo nie wszystko ma wystawione... denerwuje mnie to ;D
A jemu się podobał? ;D
Haha, no muszę go gonić... :D
Dzisiejszego nie ma, reszta w sumie jest :p Śledzisz go? :D
Nie zachwycał się ;p I mało męski jak na dzisiejszy dzień :D
No raz na jakiś czas odkąd wiem, jak mi się przypomni... ;D Założyłam, że to normalne ;D
To urocze, że wybrał bajkę ;D
Nie no luz, jak dla mnie, ciekawe co on na to :D
Swoją drogą ciekawe jaki by jemu współczynnik wyskoczył :D
Może nie szaleje za bajkami, ale te starsze typu "Hercules" to ojejej jakie fajne... :D
Może coś Ci wpadnie z moich ostatnich :D Ale to bez spiny, ważne, że TOP zaliczone :D
Jutro tez jest dzień ;)
Ja mam nadzieję jeszcze 2-3 dni na niego poświęcić. 24 odcinki zostały. Powinno się udać jak dzisiaj trochę odeśpię ;)
Zatem Dobranoc ;D
No niby tak, ale dzisiaj się spotkaliśmy na TWD i myślałam że przy okazji i to się zobaczy, a tak to chyba dopiero w weekend będzie okazja ;)
Akurat 2-3 dni starczą ;D
Ok;/
Proszę klasyki :) http://www.filmweb.pl/news/90+lat+Warner+Bros.+%E2%80%93+Arcydzie%C5%82a+ameryka %C5%84skiego+kina+w+9+polskich+miastach-103319
A jak z Orłami u Was? Filmy obejrzane lub chociaż w planach? http://www.filmweb.pl/awards/Or%C5%82y/2014
Układ Zamknięty widziałam, bardzo dobry ;)
Zaznaczony Wałęsa (zapomniałam całkiem o tym filmie), Płynące wieżowce i teraz dorzucam Imagine, Idę i Wenus w futrze, bo zapomniałam zaznaczyć ;)
Widocznie to ze mną coś jest nie tak, sądząc po popularności i oglądalności :P Mnie to dosłownie usypiało, chciałam obejrzeć, bo w 2 sezonie występuje jeden aktor, którego chciałam zobaczyć, ale nie dałam rady. Do tego bardzo mnie denerwowała aktorka grająca Emmę i ten młody.
Nie martw się ja też miewam odchyły od reszty ;D Nie ma praktycznie żadnej akcji w tym serialu (jak na razie), ale odcinki bardzo szybko lecą, fabuła bardzo lekka ;) Fajnie sią przplatają sceny bajkowe z rzeczywistością(?), świetnie się łączą i uzupełniają. Moim zdaniem bardzo wyszedł im motyw wielu bohaterów z różnych bajek, mogło by się wydawać, że to wyjdzie kiczowato, ale jest połączone w taki ciekawy i oryginalny sposób, że idealnie do siebie pasują ;)
Mam mieszane uczucia co do niej, zdaje się jakby tam w ogóle nie pasowała.
Na złą królową, też wybrali jakąś pyze zamiast kogoś o strzejszych rysach twarzy, bardziej wrednym spojrzeniem. Też mi tam nie pasuje. Chociaż gra dobrze.
Ja Reginę polubiłam później, wyrobiła się jako ta zła :D Ogólnie kilka innych postaci też, ale właśnie Ci najważniejszy jak Emma, Śnieżka, Książę, dzieciak, sa tacy okropnie niemrawi, że mnie to zabijało, plus jeszcze ten brak akcji. Spodziewałam się czegoś dużo lepszego po prostu :P
Ja tylko "Sugar Man" widziałam :p Też mam zaznaczoną "Wenus w futrze" do tego "Papusza", Dziewczyna z szafy" i "Syberiada..." :P
"Układ zamknięty" nie mam na liście, ale Mój chce to zobaczyć, więc pewnie obejrzymy w jakiejś namacalnej przyszłości :D
Fu.ck it... mam dosyć Dextera xD
Zaczynam True Decetive, bo się napaliłam za bardzo. Cała ja ;D
Nie no... nawet nie minęły 24 godziny ;D Jakim cudem bym obejrzała 24 odcinki? ;DDD
Jestem w połowie 7 sezonu, po 7x06. Obejrzałam trochę rano i teraz po powrocie też włączyłam, ale już mam szczerze dosyć i potrzebuję czegoś innego, bo jak się będę dalej zmuszać, to nic dobrego z tego nie wyniknie... Zatem weszłam się zastanowić czy wolę obejrzeć jakiś film czy może inny serial ;)
A ja właśnie zaczynam teraz. Albo zaraz albo po Dexterze ;D
Nie liczyłam ;D
Mnie też czasem nuży jakiś serial, nawet jak jest b.dobry. Zmęczenie materiału po prostu ;) Najlepiej sobie znaleźć jakiś mały przerywnik ;)
Jak chcesz krótki to obejrzyj sobie Lost Room, widzę że oglądałaś SFU, a tam gra Peter Krause ;D
SFU mam nadal nieskończone. Planuję się zebrać w sobie i zobaczyć do końca, ale zawsze kończy się tak, że oglądam 2 odcinki i mózg mi siada, popadam w nostalgię i nie wiem co myśleć.
A właśnie... Może by tak sobie SFU teraz zobaczyć? To jest myśl, dzięki, tak zobię :D Chociaż od Michael'a sobie nie odpocznę xD
http://www.filmweb.pl/serial/Zagubiony+pok%C3%B3j-2006-370554
Tylko 61% w moim guście. Nie szaleję jakoś za miniserialami. Wolę dłuższy film obejrzeć ;P
Niektórych seriali nie da się oglądać po dużo odcinków na raz. SFU jest tego dobrym przykładem, bo widzę że nie tylko ja tak miałam. 2-3 odc i już po prostu nie mogłam, dlatego też długo zajęło mi oglądnięcie całości, jakieś 3 miesiące nad nim siedziałam. Trochę przytłaczający.
Warto obejrzeć całość, bo to świetny serial, ale spokojnie i bez pośpiechu, właśnie najlepiej przeplatając sobie innym serialem albo filmem ;)
Z tego co pamiętam też chyba miałam mało %, ale zaskoczył mnie, pozytywnie.
Dokładnie. Wczoraj obejrzałam parę odcinków i skończyło się na płaczu xD Ale znów się wciągnęłam, więc Dexter zaczeka ;D
No bo mnie męczył już strasznie, a podejrzewam, że lepiej już do finału nie będzie, także przerwa jednak dobrze mi zrobi ;)
"Jesteś na bieżąco. Nie masz zaległych odcinków do obejrzenia." Piękna rzecz. Szkoda, że tak krótko to trwa xD
Ja też sobie zaczęłam to praktykować :D Fajnie to wygląda :D
Tylko w bieżących, które trwają a nie oglądam, niektóre liczby odcinków, które mnie czekają są...duże... :D