PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122291
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:41
Poprzedni (40): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2393101

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

No właśnie, aaaa! Takie wszystkie drobnostki tam są niesamowite <3

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Jeszcze chwila i zacznę shipować parę z serialu, którego nie oglądam.. xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Ja dlatego zaczęłam oglądać, bo ich szipowałam bez oglądania xD Zdarza się.

No i nie wiem czy wiesz Grant Gustin też tam ma gościnną rolę ;D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Wiem, widziałam te gify, które tu z Sylwią wstawiałyście :D
Kolejne "za" obejrzeniem tego serialu xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Tak bardzo adorable jest <3

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Szkoda, że to rola gościnna.. :D

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

No, mam nadzieję, że chociaż jeszcze w jednym odcinku się pojawi zanim będzie spin off :P

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Będzie spin off? ^^

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Tak, na 100%, zaczęli chyba już kręcić ;)

The Flash, Grant w roli głównej ;)

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Yeeey, to koniecznie muszę obejrzeć xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Ja nie wiem jeszcze, bo o ile w Arrow jest ten plus, że nie ma fantastyki to we Flashu już będzie i mam mieszane uczucia :P

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

W Arrow nie ma fantastyki? Teraz jestem w szoku, byłam pewna, że to właśnie na jakichś fantastycznych wydarzeniach się opiera.
O, faktycznie. W opisie nawet nie ma nic takiego.. nie wiem skąd mi się to przeświadczenie wzięło xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Opiera się na komiksie DC Comics. Nie ma fantastyki w tym sensie, że nie ma żadnych nadnaturalnych rzeczy. Wszystkie te superbohaterowe elementy składają się z siły fizycznej (Stephen wykonuje sam te wszystkie mega trudne ćwiczenia <3), technologii i ewentualnie genetyczno-biologicznych fanaberii jakichś :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

O, ciekawie xD

Ja już uciekam, także dobrej nocy ;*
Może jutro w końcu znajdę czas i obejrzę minimum dwa odcinki (2 bo, pilot opuszczam, a w trzecim miała się pojawić ta cała Felicity :D) i zdam relacje ;P

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Też spadam, dobranoc ;*

Zdawaj relacje koniecznie ;)

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

No i własnie dlatego teraz moja ocena jest uczciwa ;)

Nie polecam, przereklamowany na maksa. Aż taki zajebisty nie jest, romanse popsuły mi ten serial. No ale zły też nie jest, a dialogi są na pewno mocną stroną ;) Jeszcze 6 odcinków... ;D

Zasługujesz :* <3 ;DDD

xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Wiesz, ja na razie mam inne seriale w planach, także Suits na pewno nie zacznę w najbliższym czasie ;)

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20120206045041/glee/images/7/74/Bike_Hug.gif ;*

Bardzo zabawne xD

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Zapomniałam, że miałam to wyśmiać ;D
https://i0.wp.com/thumbnails110.imagebam.com/30807/17004b308060598.jpg
http://31.media.tumblr.com/cfdb159281898262900f3dbe023f5449/tumblr_n10dd3RrMU1sj u3a7o3_1280.png

Wyśmiewam xD
Wyglądają jak te latające wiewiórki xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

O matko, oplułam monitor XD
Teraz mogą latać? O czymś nie wiem? :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Skoro w True Blood mogą, to czemu nie tu? ;D
A tak poważnie... Nie wiem... niby jestem na bieżąco, ale może coś przeoczyłam ;D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~UWAGA SPOILERY Z TVD xD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
W sumie Damonowi wstrzyknęli tego wirusa i żywi się na wampirach, może zaraz wyjdzie jeszcze jakiś efekt uboczny w postaci możliwości latania ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

NO NIE ZASPOILEROWAŁAŚ MI. TERAZ ŻADNEJ PRZYJEMNOŚCI SERIALU.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

A może będą skakać jak gumisie? xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Zobaaaaacz saaaaam jak guuuuumisie skaaaaaczą taaaaam i siaaaaam... <333

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

booo Guuumisie caaaaaaaaaaały świaaaat juuuż znaaaa. Guuumiś to faaaaaaaaaaaajny miiiiś!

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Hokus-marokus dostarcza złych pokus ^^
Mój ulubiony fragment ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

lecz misie zwyciężą, dla wroga to szok!
Mój też xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

"Gumisie harcują, po lesie szarżują" też niezłe ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

"Zawsze zwycięskie, waleczne, rycerskie, każda przygoda zapiera nam dech!" ^^ xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

http://kwejk.pl/obrazek/2020377 haha, nie no padłam... :D :D :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Komentarze najlepsze xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

"Roboty jak roboty, ale, że Nowego Jorku z lat 20 od nowa nie postawili to nie rozumiem, lenistwo..." xDDD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Skandal po prostu xD

"Jeszcze chwila i sie okaze, że proboszcz i burmistrz w 'ranczo' to ten sam aktor a nie bliźniacy :"

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

"I co kur.wa może jeszcze Voldemort ma nos?" NIE WIERZĘ.

Najbardziej mnie rozbrajają te "poważne" XD
"A czego Wy się spodziewaliście? Że Superman naprawdę latał, Sandra Bullock była w kosmosie, a Robert Downey Junior ma zbroję i strzela kulami światła? Co z tego, że to nieprawda skoro efekty końcowe są bardzo dobre i chyba właśnie to powinno się liczyć. :))"
Paulo Coelho 2.0 wersja demo.

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Hahahaha xD Ja też preferuję tych mędrców/filozofów, którzy psują cały fun ;D To jest nawet zabawniejsze ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Zgadzam się xDD
Lubię tych wszystkich samozwańczych psychologów i Szerloków :D

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Superman nie latał?!

Mój świat runął.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

A Harry nie latał na miotle?
Co ja zrobię ze swoim życiem teraz? :<

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Och matko... Teraz mi przyszło do głowy, ze Kath i Eleną też może grać jedna osoba!
Zawsze myślałam, że je gra Nina i Dobrev ;<

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Wysnuwasz naprawdę szokujące wnioski. Dobrze chociaż, że Stefana i Silasa grają bliźniacy Weasley.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Chociaż tyle ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

A kto grał Amarę? :O

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Nina Dobrev - Nikolina Constantinova Dobreva
Może ta Constantinova cała? A Jak przyjdzie zagrać Tatię, to zatrudnią tę Nikolinę ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Może ktoś sobie posłucha, mi oczywiście nie wszystko poszło, ale ostatnie, haha :D http://booklips.pl/zestawienia/15-piosenek-w-holdzie-slynnym-pisarzom/

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

OGLĄDAŁ KTOŚ HIMYM??????
Och matko, czuję się własnie jakby mnie ktoś mocno uderzył. Nie wiem co powiedzieć.... Kilka miesięcy temu to nawet mnie nie ruszało za bardzo, a teraz mnie zatkało ;<

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nie widziałam jeszcze, ale natknęłam się na gify i były bardzo niewesołe ;o

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Odcinek smutny nie był, ale zakończenie... No KURVVA, jak oni mogą... nie tak, nie teraz...

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nie chcę tego pisać nawet, ale... myślisz, że zabiliby matkę? Zanim się pojawiła zakładałam ten scenariusz, ale teraz tak bardzo ją kocham, nie mogą tego zrobić :(

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Yyyyyyy... To nie wiem ile wiesz i ile mogę napisać ;D

Cóż... Ten odcinek raczej nawet nie był subtelny w tej kwestii. Cały końcowy dialog... Mina Teda, ich wymiana spojrzeń. Słowa Matki, żeby szedł do przodu i nigdy się za siebie nie oglądał ;< Cholera, to się układa w logiczną całość. Ludzie aż tyle nie opowiadają swoim dzieciom na temat poznania drugiej połówki - "na studiach, na imprezie i tyle" ;D
Myślę, że to możliwy scenariusz... Bardzo możliwy. No ale kurvva... To jest cholernie tragiczne! Jak oni mogą???? Tyle czekał na miłość swojego życia, chyba jak nikt na nią zasłużył i miałby ją tak stracić? Tak szybko? ;< Im dłużej o tym myślę, tym bardziej mam ochotę wyć ;(((

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

No widziałam m.in gify z tej ostatniej rozmowy i to było pierwsze o czym pomyślałam. Coś okropnego... I co, Ted zostanie sam? Przecież to będzie chyba najtragiczniejsze zakończenie sitcomu ever. W takim momencie nawet bym nie chciała za nic Teda i Robin. Nie wyobrażam sobie, żeby akurat Ted miał stracić kogoś na kogo tyle czekał i tak bardzo kochał, seriale nie mogą być takie okrutne.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

No własnie! I to w dodatku jest sitcom! HIMYM zawsze mnie wspierało w trudnych chwilach... dodawało otuchy, że może gdzieś tam jest ktoś tylko dla mnie ;<
Może to naiwne, ale na 20 minut naiwności w tygodniu chyba mogę sobie pozwolić... No nie, nie, nie... nie zgadzam się, żeby mi tak skopano najpiękniejszą historię miłosną ;(