PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122293
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:41
Poprzedni (40): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2393101

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

"You can not do it back in" <333
No mi się zdarza na szybko słowa sprawdzać. Całych tekstów nigdy nie wrzucam, bo takie głupoty wychodzą, że ciężko się połapać xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Ale jak masz do przetłumaczenia dużo, to zawsze trochę pomaga, bo nie muszę potem sama przepisywać - oczywiście w 80% muszę potem zmieniać szyk i lepsze słowa dobierać, ale zawsze jakieś ułatwienie dla leniwca ;P

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Mi by dłużej zajęła ta zamiana szyku i słów, ale każdy niech robi jak woli :p

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Oj nie... uwierz mi, że jak ma się od cholery do tłumaczenia, to każde zaoszczędzone "and" nagle robi dużą różnicę ;P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja też kocham i Olaf my loveeee:))

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Rzuciłam na to okiem i dwie literówki od razu wyłapałam: " zabijając Aarina Whitmore’a" "Baron był przyjacielem Eleny"

Aarin i Baron xD

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Przeczytałam ;P
Nic nowego, w sumie odnosi się bardzo do odcinka z zeszłego tyg. który już widziałam, a z nowości tylko tyle, że Podróżnicy będę NOWYM POTĘŻNYM ZAGROŻENIEM xD Kto by pomyślał... ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ile już tych zagrożeń było w tym sezonie? Pomyśleć, że kiedyś owym potężnym zagrożeniem był Damon xDD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

SPOILER SPOILER SPOILER Teraz też jest, bo wstrzyknęli mu tego wirusa! ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Wiem, wiem. Pamiętam, gumisie itd :D

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

LANA w trailerze Maleficent :O Can't wait... http://www.youtube.com/watch?v=SgEdxQ_HzsE

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Cudowne to jest!!

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

NOOOOOOO <33333333333333 ;D
Jak nie przepadam jakoś za Jolie, tak tutaj to idealna <3 ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Pasuje nieziemsko :D Zastanawiam się tylko jak jej robili takie kości policzkowe :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Nie wiem też ;D Ale przeraża mnie trochę jak bardzo jest chuda ta kobieta... Aż boli.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Łaaa, niesamowite <333

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Glee Club w Supernatural xDDD Nieco... inny xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Hahaha ;D
A ja zrezygnowałam z TO i od razu włączyłam Sherlock'a ;P Nie no... podnoszę ocenę ;D
Tylko ta Adler wszystko psuje oczywiście ;D
http://asset-2.soup.io/asset/3885/5447_2951_500.jpeg

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Dlaczego Kevin? ;<

Hahahaha, jak ja lubię ten odcinek xDDD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Nie wiem. I jeszcze ta reakcja Deana ;( I to niedługo po tym w sumie jak zaczęli mówić "Kevin is a family" ;<
Czekam aż dojdziesz do odcinka w którym Sm i Dean się pokłócą ;) Żal mi strasznie Dean'a ;(

Nie, nie, nie... to Watson jest stworzony dla Sherlock'a jak Anna dla Elsy ;P

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

No właśnie, ta reakcja Deana...
U nich to normalka, ale nie lubiłam nigdy tych odcinków gdzie się rozdzielali :<

Który teraz odcinek oglądasz?

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Ale teraz to wyjątkowa sytuacja, bo Sam powiedział coś czego do tej pory nigdy nie powiedział. Po tej sytuacji widać różnicę miedzy braćmi bardzo. Przypomniała mi się od razu taka analogiczna sytuacja z poprzedniego sezonu... Zresztą wcześniej też już było widać między nimi tę różnicę. Tak strasznie żal mi Dean'a i własnie czekam co Ty o tym sądzisz, bo muszę kogoś tym zamęczać przecież ;D

Nadal jestem na 2x01, bo właśnie rozmawiałam z przyjaciółką przez ponad godzinę przez telefon o wszystkich możliwych serialach ;D Ponoć TO jest zajebiste i mam w tej chwili obejrzeć xD
No i ona też płacze, że Sherlock "cholera wie kiedy" i truje czemu jeszcze nie obejrzałam ;D
No i Arrow.... Ponoć jestem głupia, bo Arrow jest świetne, a Oliver boski xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ja dopiero się zabieram za 9x10, bo teraz sobie przerwę na Glee zrobiłam. A jeszcze mnie naszło na popcorn... prawdopodobnie dopiero jutro będziesz mi mogła potruć na ten temat :D
Ale jestem ciekawa tej kłótni.

To oglądaj dalej tego Sherlocka! TO może zaczekać xD
Cholera, powinnam jednak teraz obejrzeć te dwa odcinki Arrow, bo już późno. Czy czas musi tak zapieprzać dzisiaj? XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Spokojnie... już się trochę wyżyłam serialowo przez tę godzinę, ale że Frendce się SPN nie podobało, a ja nie ma czasu na spotkania, to musisz przejąć cudze obowiązki i będziesz musiała posłuchać moich żali ;P

Dokończę ten jeden odcinek i może zobaczę TO, bo teraz mnie ciekawość skręca ;)
Ja może też dam szansę jednak... może... zobaczę jeszcze, w końcu się nie pali ;P

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

może może może xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ja raczej nie będę miała z kim pogadać o SPN (straszne, te parę osób, które oglądało też sobie przerwę zrobiło. Ciężko lekko żyć.), więc mogę przejąć "cudze obowiązki" :D

Szkoda :<
Woah, szybko się przekonałaś xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Spoko jestem do dyspozycji ;)

Wolę obejrzeć tego Sherlocka przytomna, bo za szybko mówią i czasem nie nadążam. TO jest łatwiej ogarnąć mojemu umysłowi, bo wolniej mówią i mimo wszystko less British ;) Ugh... seriale mi zniszczyły akcent xD

Jeszcze się nie przekonałam, na razie rozważam, bo zostałam porażona magiczną siłą perswazji ;>

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

To akurat rozumiem, też wolałabym nie oglądać Sherlocka przy słabym samopoczuciu, zdecydowanie nie ;p

Nie wypowiadam się, bo nie oglądam, jeszcze. Jak mi się spodoba to może też Cię spróbuję przekonać... xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Może ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Obejrzałam Glee jakby kogoś to interesowało xD
Czy tylko ja uważam, że Santana ostatnio w niektórych ujęciach wygląda wręcz karykaturalnie? Naya za bardzo schudła. Nigdy nie podejrzewałam, że to kiedyś napiszę, ale... Rachel według mnie wyglądała lepiej ;D
Sam i...? Jak mogli?! Okropne to było, okropne.
Sceny Wemmy muszę przyznać, urocze ;)

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Santana jest boska... mnie się podoba ;D

Nie wiem jak mogli... też miałam tę reakcję co Blaine ;D Tina mnie ostatnio kompletnie załamuje ;D

Czy ja wiem czy takie urocze? Jak zaczęli śpiewać przy łóżku tuż przed "aktem poczęcia" to wydało mi się to takie kosmiczne, że myślałam, że się posikam ze śmiechu xD
Ale teksty Sue były dobre ;D
No i ta sama końcówka kiedy mu mówi o wyniku testu faktycznie na swój sposób urocza ;)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Do tell!

Siedziałam i cały odcinek myślałam tylko o tym, że wygląda jakby miała perukę. Kiedy to się stało? Jeszcze niedawno: http://static.wetpaint.me/glee/ROOT/photos/630/404Scene34pt0--430511165366791044 .jpg
Tak, zdecydowanie wolę tą wersję jej fryzury. Albo niech zepnie. Odkąd schudła wygląda w spiętych naprawdę dobrze.
Wiem, czepiam się, ale nic na to nie poradzę. Taka natura xD

Blaine mi się kochany wydawał w tym odcinku. Chociaż nadal mnie bawi jak go widzę w tym wdzianku superbohatera. I pomyśleć, że pojawił się jako mentor... taka Gleekowa wersja Ibisza.
Tina.. nie, dam sobie spokój z komentarzem xD

To jest musical słońce, czego Ty się spodziewałaś? Oni śpiewają najprawdopodobniej nawet na kiblu xD
Sue nie zawiodła, to prawda. No końcówka urocza strasznie ^^

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

No bo przecież nawet doczepiała włosy ;) Nie wiem, mnie się podobają obie jej wersje. Pulchniejsza też miała zalety ;D

Uwielbiam ten jego kostium <3
Ale faktycznie, postać pisana kompletnie bez konsekwencji. Lekka forma Tiny. Ibisza? ;D Przesadziłaś... ;D

Musical nie musical śpiewanie tuż przed seksem mnie rozbawiło, Słońce ;*

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Preferuję pulchniejszą najwyraźniej. W ogóle to Eliott jako Best Gay <3 (zupełnie zmieniłam nastawienie do Lamberta szczerze mówiąc, naprawdę go lubię w Glee ;p)

No nie wiem. Dla mnie to jest taka lepsza wersja Ibisza, tylko tu zmiana niewizualna, a z zachowania ;D

Wiesz, że dopiero teraz sobie zdałam sprawę, że napisałam "słońce", Słońce? :D ;*

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Ja to samo. Bardzo go lubię i nawet (o zgrozo!) zaczął mi się na swój sposób podobać. A jeszcze nie tak dawno się nabijałam z siostry której on się podobał ;D

Dzięki, zepsułaś mi Blaine'a ;D Jeszcze jakieś przemyślenia? ;D

W sensie, że z małej litery, czy że w ogóle, Słońce? ;D Ale tutaj teraz "Violettujemy" - nowe słowo ;P

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

O zgrozo, mi chyba też XD

Nie, to chyba tyle. Polecam się na przyszłość :D

Że w ogóle ;D A kiedy tego nie robimy... Słońce? xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Haha ;D

Mnie tam pasuje...^^
http://replygif.net/i/1018.gif

Wygoń mnie na Sherlock'a, proszę.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

http://media.tumblr.com/c579a59d1f076c369123187bda0d10b2/tumblr_inline_mj3r7yqXV z1qdury9.gif

Wyganiam. Idź na Sherlocka. Ja idę na SPN :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Moje ulubione męskie oczy chyba <3 ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Twarz chyba* :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Twarz niekoniecznie, ale te oczy... ;)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Bo jeszcze pomyślę, że masz romantyczną naturę ;D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Wiesz... mam gwiazdy na avatarze xD

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Gorące dyskusje ;D
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Wiecz%C3%B3r+kawale rsi,2400803
Proszę proszę... czyżby kolejny ślub? ;)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Waga+martiny,240493 1
What the hell?
Co tam się w ogóle dzieje? Całe forum w off topie. A ja myślałam, że ten nasz wątek to lekka przesada xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

To akurat w temacie chyba, bo się zastanawiają ile waży jakaś bohaterka serialu ;D
170cm - 57 kg chyba ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Still, what the hell? :D
Jakbym tu nagle walnęła wątek "Waga Stefana"...
A właśnie, jak myślisz, ile waży? Chociaż mu się tak ta waga waha, że trzeba byłoby skonkretyzować jakie sezony i odcinki :D

http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Koniec.,2403018
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/T%C5%82usty+czwarte k,2400523
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/GG,2399531
Nie sprawdzam dalej xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Myślę, że Rob by to wiedział xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Taka strata. Teraz mnie ciekawość zabije xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Nie no... rozumiem, że się wymieniają nr GG, ale może lepiej by to było robić na privie, a nie tak... ;D
Coś musi być grubsza sprawa z tym mlekiem ;) Może jakiś motyw z serialu zaczerpnięty.

Stało się. Oficjalnie jestem zainteresowana serialem "Violetta" ;D
"Jeszcze tylko "Violetta" i biorę się za Dextera" xDDD