PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122291
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:41
Poprzedni (40): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2393101

Slutty_Pumpkin

Przepraszam, ale kto tutaj wspomniał o tym pierwszy?:D
Ale ten odcinek był naprawdę mocny, strasznie się bałam ;D Nie dziwię się koleżance że tak robiła xD
Współczuję z tym lustrem :( Ja mam taką sporą szafę w pokoju rozsuwaną, no i jest tam też duże lustro, ustawione tak równolegle do łóżka.
Brr ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Ja tylko wspomniałam Moja Droga! ;D To Ty zaczęłaś pisać o tym, że masz lustro w pokoju i się boisz czym mnie nakręciłaś! ;D
Prawdę mówiąc lubię to lustro, ogółem lubię duże lustra. W domu zawsze miałam dużo luster
Też miałam kiedyśtaką szafę, ale teraz zostało z niej tylko to ogromne lustro, które powiesiliśmy na ścianie. Uwielbiam je <3
Równolegle do łóżka? Brzmi fajnie ^^

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Dokładnie -_-

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Malaga! Czytałaś? To sobie poczekamy (?) a na pewno ja :PP http://www.filmweb.pl/news/Mo%C5%BCemy+liczy%C4%87+na+siedem+lub+osiem+sezon%C3% B3w+%22Gry+o+tron%22-103322

anulka88

Co raz bardziej zaczynam się obawiać, że porzucą książki i zaczną kręcić na własną rękę, bo serial jest mega popularny, a Martin jeszcze ma 2 tomy do napisania... Wtedy się wku rwię ;/

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Może nie będzie tak źle... Ale to w takim razie u mnie odległe plany... :D

anulka88

Mam nadzieję, bo z tego co się rozglądałam, dużo fanów czyta i ogląda. Książki są zajebiste, serial też więc to się tak trzyma ze sobą, a dodatkowo powieść jest wiernie przełożona na ekran.
Nie mogą tego zrobić! ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

To jeżeli tak jak piszesz to bardzo fajnie, na pewno warto poczytać/obejrzeć - tym bardziej :)

anulka88

Są drobne różnice w niektórych scenach, trochę jest pominięte, wiem bo mój facet czyta i ogląda na równi z książka, ale nie ma to większego wpływu na główną fabułę.

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Nie wiem jakim cudem oni chcą to zrobić, nie da się zmieścić jednej książki w jednym sezonie, a co dopiero więcej tomów, to oznacza bardzo okrojone wątki :/

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Wie ktoś gdzie można obejrzeć online Płynące wieżowce? Bo nadal nigdzie nie znalazłam :< xd

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Dzisiaj u mnie w kinie o 17.45 ;D
Wpadniesz? ^^ xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Haha, oczywiście. Pójdź ze mną ;D ^^

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

It's a date ;D
http://i.imgur.com/BjVIo.gif

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

http://media.tumblr.com/tumblr_lmy83jS6go1qiy3i9.gif xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Damn it... znowu się nie kontroluję. Nie mów Marcie ;/

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7w0jzaqtJ1rwpc0uo4_250.gif XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Sword? ;D
I co? Mam ją przebić mieczem? ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Chciałam znaleźć gifa z "you have my word", ale nie było. No i uznałam, że tak będzie zabawniej XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Rzeczywiście dosyć zabawne ;D Ale przeszło mi też przez głowę, że może nie zauważyłaś tego "s" ;P

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Tak myślałam ;p
Jakbym piła herbatę jak planowałam to pewnie bym opluła monitor czytając "Mam ją przebić mieczem?" XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Nie wiem co jest, ale ludzie często się przy mnie krztuszą i się opluwają ;D Kiedyś kogoś naprawdę tym zabiję xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

http://www.youtube.com/watch?v=5BSY_bsfIvk masz* xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

;DDD

Slutty_Pumpkin

Marta sama wszystko widzi ;D
Ale nie martw się, nic nie mówię :*

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Jesteś za dobra ;&lt;
SFU zaczęłam sobie wczoraj oglądać od odcinka z operacją Nate'a i teraz jestem na 3x06 ;) Ale dzisiaj już nie będę tego oglądać raczej, bo bez tego jest mi smutno jakoś ;)
Co do tych seriali i shipów to mamy widocznie podobnie ;)
Btw, zawsze jak widzę Twoje posty to liczę na to, że skomentowałaś też coś innego, a nie moje, żebym sobie mogła poczytać jak wejdę, tak samo zresztą jest jak mnie nie ma jakiś czas. Cóż, złudne nadzieje ;D;*

Slutty_Pumpkin

Zaniedbuję Cię ostatnio, więc nie jestem.
No SFU trudno oglądać tak jak inne seriale, też dość długo go oglądałam. 3 odcinki to raczej max co można na dzień obejrzeć, ale i tak fajnie że ruszyłaś do przodu :) Ja zamierzam sobie w wakacje jeszcze raz obejrzeć, już ściągnęłam sobie wszystkie sezony :)
Bardzo rzadko tu teraz wchodzę i prawdę mówiąc, nie nadrabiam wszystkiego, chyba że zerknę na tekst i wyhaczę jakieś pojedyncze słówka ;)
Ale ostatnio chyba nie tylko Tobie odpisywałam, jak dobrze pamiętam zamieniłam kilka słów z Kejt i Rose :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

I tak nie powinnam narzekać.
No dokładnie ;) Chciałabym skończyć ten serial w marcu, ale nie zakładam, że się uda, bo już kilka razy go przerywałam po jakimś dołującym odcinku.
Owszem, ale wtedy tu byłam i czytałam na bieżąco ;D

Slutty_Pumpkin

Aż jestem ciekawa ile ja oglądałam ten serial, zaraz sprawdzę, bo pisałam na forum jeszcze swoje wrażenia i pamiętam, że 1 i ostatni odcinek tez komentowałam ;D

martusia_47

Aaa nie, nawet szybko obejrzałam xDDD
Ale to wakacje były, więc pewnie codziennie jakieś odcinek widziałam ;D
Zaczęłam 1 lipca a skończyłam 17 sierpnia ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

To i tak 1,5 miesiąca ;D SPN z 6 sezonów oglądałam w 2 tygodnie ;D

Slutty_Pumpkin

Masz rację, jak na mnie to i tak żółwie tempo ;D Chociaż powiem Ci, że teraz i tak jakoś wolniej wszystko oglądam, starzeje się chyba xDDD
Ja miałam 7 sezonów do nadrobienia, ale chyba trochę dłużej mi się z tym zeszło ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Ja chyba też... ;) Ostatnio jakoś usypiam w trakcie oglądania i muszę się bardzo zmuszać jak chcę coś szybko obejrzeć. A może po prostu dawno nie trafiłam na coś, co by mnie tak zainteresowało, że bym nie mogła usnąć? Tęsknie za tym uczuciem <3

Slutty_Pumpkin

Też tęsknie za tym <3
Pamiętam hak potrafiłam zarywać całe noce by obejrzeć jakiś serial, HIMYM obejrzałam w ferie zimowe, kładłam się spać często o 8 rano dopiero, bo w nocy najlepiej się zawsze ogląda <3
Ale mam kilka seriali w kolejce, więc może któryś mnie tak mocno zainteresuje ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Ferie są idealne, jeszcze lepsze niż wakacje, bo zimą noce są dłuższe i zimniejsze xD, a po ciemku się lepiej ogląda ;) Szkoda, że zawsze zawalam jakieś ćwiczeni i egzaminy i nie mogę się w pełni cieszyć z ferii na studiach ;D
Życzę Ci tego ;)

Slutty_Pumpkin

Ja też zawalam te studia i wciąż są jakieś poprawki i zaliczenia, ale jeszcze tylko 2 lata! :D Jak ukończę te studia, to obiecuję, że zamknę się na cały tydzień i będę oglądała całe noce ;D
Tobie również tego życzę :)

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Oj, mam nadzieję, że znajdziesz do tego czasu jakiś milszy sposób świętowania zakończonych studiów ;D;* Ale oczywiście seriale też fajna rzecz ;D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Za miesiąc DVD, więc wtedy szukaj :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Dzięki, tego nie wiedziałam ;p
Poza tym to forum tam wygląda jak ser szwajcarski, połowa tematów zablokowana xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Szukałam niedawno też :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Jak kiedyś gdzieś znajdziesz to mi wyślij! ;D

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Pewnie ;)

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Dobra, znowu zalałam temat xD
Spadam, bo się w życiu nie wyszykuję ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

To ja też się żegnam przy okazji, bo miałam wejść na chwilę, a już od paru godzin tu piszę -,-
Miłego dnia? xD ;*

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

No my się przecież dzisiaj jeszcze widzimy! ;D
Do "usłyszenia" ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Do "zobaczenia" xD ;*

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Film i 1 odcinek - zaliczone :)
Pół godziny sprawdzałam czy są napisy - nie było, poszłam się umyć, ogarnąć itp., siadam, sprawdzam i są... ale teraz to już za późno... Jutro też mam film w planach, dużo dłuższy... więc nie wiem czy dam radę... ale tak jakoś... nie umrę jak nie obejrzę Pierwotnych :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A jaki film jutro? ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

http://www.filmweb.pl/Upadek

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Tego nie widziałam ;)
Ale ten polecam ;D http://www.filmweb.pl/film/Upadek-1993-11398 Bardzo dobry film.