PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122012
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 46
45: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2433770

ocenił(a) serial na 4
ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

AAAA, wiedziałam że Ci się uda, i jak było??:))

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Jak to z Paulem, świetnie! :) Jest naprawdę cudowny, mimo że była nas tam gromadka to z każdą zrobił sobie foto i każdej dał autograf :) Po za tym trochę śmiechów, ale i niestety przykra sytuacja, ale o tym opowiem później bo trochę dużo do mówienia, a ja muszę spadać :)

syllwunia14

No kurde teraz musisz spadać? :D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

A więc... Większość z dziewczyn, razem ze mną, czekałyśmy dziś na Paula od godziny ósmej. Byłyśmy pewne, że w końcu wyjdzie z hotelu do taksówki. On natomiast wybrał trochę inną ścieżkę i zakapturzony (czarna bluza, kaptur na głowie, czapka z daszkiem of course i okulary) wyszedł bocznym wejściem i przeszedł jakieś 20 m. od nas, przeszedł przez główną ulicę i usiadł na przystanku. Podejrzewałyśmy że był to on, jednak to że wyszedł sam, przeszedł przez jezdnię w niedozwolonym miejscu i usiadł sobie na przystanku jak "normalny" człowiek przekonało nas, że to na pewno nie może być Paul. Gdy w końcu się zjawił (4 godz. męki później), niósł w ręku czarną bluzę, miał na głowie czapkę i okulary. Zapytałam go więc (TAK JA GO ZAPYTAŁAM) czy szedł tym chodnikiem, a on zmieszany, bo nie wiedział czy skłamać czy nie, odpowiedział że tak. Było to z jego strony trochę nie fair, bo ok, może nie mieć czasu, jednak 10 min jeszcze nikogo nie zbawiło, a nas zadowoliło by chociaż gdyby powiedział, że nie ma czasu, ale za jakieś 2-3 godz. wraca. Wyszło jak wyszło, i tak jest kochany :)

syllwunia14

Specjalnie się zalogowałam żeby przeczytać relację :D
Tak jak White napisała, on ma takich sytuacji mnóstwo na co dzień, więc pragnie mieć trochę tej prywatności dla siebie. Ja go rozumiem naprawdę. Nie jest chamem, gburem, wrócił pogadał, zdjęcia porobił i to mi się podoba.
Oni mają cierpliwość do fanów. Gorzej jak się trafiają piszczące smarkule, toż to białej gorączki bym dostała na ich miejscu. Dawaj jeszcze jakieś zdjęcia.
PS na żywo tak samo przystojny? ;)

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Przynajmniej powiedział prawdę, chociaż się nad tym zastanawiał.
Dzień wcześniej czekały na niego jakieś trzynastki, piszczały nawet jak go jeszcze nie zobaczyły, dobrze że nie było ich wczoraj :D
Na większości zdjęć wyszłam bardzo niekorzystnie :D
http://oi59.tinypic.com/25ism6w.jpg - wyszłam tu okropnie, ale uśmiech Paula tak strasznie mi się podoba, że nie zwracam na siebie uwagi :D
http://oi62.tinypic.com/2lawui8.jpg - biedny nie wiedział w który aparat patrzec :D
http://oi59.tinypic.com/2wrdkpe.jpg - PATRZYŁ NA MOJE CYCKI :D

O cholera, na żywo jeszcze lepszy! :D

syllwunia14

ZajebistE! :*
I teraz gdybym tylko mogła kopnęłabym się w dupę, że mi się nie chciało tam iść chociaż miałam tak blisko ;D
No ale ważne że Tobie się udało ;) Pamiątka na całe życie pozostanie ;)

syllwunia14

'PATRZYŁ NA MOJE CYCKI :D' :DDDD No w końcu facet,na co ma się patrzeć jak nie na cycki?:D

Madame powiedziała wszystko to co sama myślę,jesteś żywym przykładem,że jak się chce to można ;) Faaajnie,masz pamiątkę na całe życie :D Gdybym była na Twoim miejscu to pewnie pózniej przy oglądaniu ciaglę bym myślała 'kurde,widziałam go na żywo i mam z nim fotkę' xD

syllwunia14

Niby gdzie wyglądasz niekorzystnie? Proszę głupot nie pisać. On wygląda tak młodo, że można pomyśleć "jaka ładna para na tym zdjęciu".
Haha co tu się dzieje, Klaus wysyła życzenia urodzinowe na tt do dziewczyny z forum, ta ze Stefanem strzela sobie fotki, obejmuje go i rozmawia z nim, czekamy co jeszcze się wydarzy :)

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

No wiesz, on już też pewnei bywa zmęczony takimi sytuacjami...wiadomo każdy paczy na siebie;) Jego zaczepiają pewnie non stop gdzie się nie zatrzymie na świecie, dla fanów z kolei to zwykle jedyna niepowtarzalna okazja spotkania go..i to tak Ci jest...Ale supcio że się mimo wszystko udało, zazdraszczam:)))

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Tak ja absolutnie to rozumiem, że on może być zmęczony i w ogóle. Jednak ta sytuacja wyszła naprawdę dziwnie, bo równie dobrze samochód, który podjechał po Niego na przystanek, mógł odebrać go spod bocznego wyjścia, wtedy nie musiałby przechodzić obok nas i nie "naraziłby" się na to że go poznamy.

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Opowiadaj!! :D

Kejt__

A najlepiej wrzuć zdjęcie (wierzę, że zrobiła).

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

Opowieść wyżej
https://www.youtube.com/watch?v=OlJQhLs0N0o&feature=youtu.be
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/10333778_68145779 8570178_5013810227517292806_o.jpg brzydal ja
i jeszcze to
http://sassylinski.tumblr.com/post/87910163611/paul-wesley-outside-his-hotel-in- warsaw-06-05-2014

ocenił(a) serial na 4
syllwunia14

zdjęć mam więcej :)

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Zazdrość mnie zżera :D Mówił po polsku :D?

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

Mówił i nawet nam kazał mówić do Niego po polsku :P

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Jejku jak fajnie :D Strasznie się cieszę, że Ci się udało, wspomnienie do końca życia ;D

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LAtCPxr9ZCg
Śmiech na końcu <3333333333333

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Nie działa mi link, przerzuca mnie na główną...

ocenił(a) serial na 4
anulka88

http://www.youtube.com/watch?v=LAtCPxr9ZCg

syllwunia14

Sylwia zrobiłaś na mnie wrażenie. Kręciłaś się tam kilka dni aż dopięłaś swego. Tak się właśnie robi, a nie siedzi na dupie i narzeka. Jak kiedyś mnie na tym złapiecie proszę cytować :D
Jakie to musi być cudowne uczucie spełniać swoje marzenia. Ja nawet nie mam pff. A gdybym zobaczyła na żywo Meyersa albo Dormer to zapewne by mnie sparaliżowało i nic bym nie zrobiła.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Sama też się zadziwiłam. Nie chcę z siebie robić nie wiadomo jakiej, ale te trzy dni były dla mnie istną męką. Biorąc pod uwagę, że najbliższą stację pkp mam 2,5 km od domu, dojazd pociągiem do Warszawy trwa 50 min. +tramwaj. A ja byłam tam codziennie przez trzy ostatnie dni i już powoli traciłam nadzieję, mogę powiedzieć, że jestem wytrwała w swoim dążeniu. No ale czego się nie robi dla marzenia :)

syllwunia14

Było warto, opłaciło się :) Masz wspomnienia do końca życia.

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Łaaa, zazdroszczę! Opłaciło się chociaż ;D
Mówił po polsku? Widziałam coś w tagach chyba, że mówił ;D

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

BYŁO ABSOLUTNIE WARTO :D
Mówił :) Po weekendzie dostanę więcej filmików, może tam będzie pokazana jest piękna polszczyzna :))

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Tak Ci zazdroszczę!
Poznałaś Paula, masz z nim zdjęcie, masz jego autograf i z nim rozmawiałaś. Po polsku...
fdhjkxdfghjkfdghjkfdhigfhjk
XD

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Też zazdrościłam tym, które spotkały go dzień wcześniej. Teraz zazdroszczę tym, które spotkały go i wczoraj i dziś, myślę że nigdy nie będzie mi mało Paula, żałuję że nie pojechałam tam dziś rano AGAIN :D

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Avek! <3 :D

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Osz w pisssdu... Zaraz mnie wykręci na drugą stronę chyba... Fajnie! :)) Jutro pooglądam filmiki, (bo teraz z doskoku jestem) i czekam na resztę! :) Jaaacieee...! :D

ocenił(a) serial na 4
anulka88

osz w pi zdu, dokładnie! :D

ocenił(a) serial na 7
syllwunia14

WOW WOW WOW WOW WOW :D

rose_fw

Gdzie jest Pani Pumpkin? Mam sprawę do niej:)

rose_fw

ale gorąco! Nie cierpię upałów.

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

U mnie też... 29' teraz... :D

anulka88

na szczescie juz chłodniej ;)

rose_fw

Ej dziewczyny,skoro Sylwia ma swoje zdjecie w avku to moze i my wstawimy?

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

Ja już dwa razy miałam, ale co mi tam ;D

Kejt__

seeerio?:D gdzie ja wtedy byłam?:D

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

z niewłaściwymi kobietami, haha :D

Kejt__

raczej wyżerałam coś z lodówki:D

maIinowa

Brzydka ma twarz i reputacja tutaj, nie wstawiam.

Madame_7

ej weź mnie nie wk,ok? reputacja może i teges,ale twarz dobra ! ;*

maIinowa

Hał der juł!

Madame_7

no przepraszam Cię bardzo,ale pragnę Ci przypomnieć,iż próbowałaś tu zwodzić na manowce parę dziewczyn.
Tak więc wiesz.

Wstawiaj avek do cholery,bo Ci się będę snić po nocach.

Oglądałam Drive.Zajebisty film.Ryan,soundtrack<3

maIinowa

Przepraszam, ale jakie znowu zwodzenie na manowce, jakie znowu dziewczyny, jakie Drive i jaki Ryan?

Madame_7

dziewczyny z offtopu,ryan gosling,drive film itp itd

maIinowa

Tak po prostu wszystkie wykorzystałam i przerzuciłam się tu, łahahaha.
Malina nie wypisuj mi tu bzdur. Ten Gosling? E tam.

Madame_7

Kobieto weź zluzuj poślady bo sobie jajca robię,kto jak kto ale Ty dystans zawsze miałaś.
No,ten Gosling.On mnie sie nie podoba,ale w Drive jest uroczy i słodki jak mały mops ;]