No to powodzonka :D
Mnie się nie chce tego za bardzo analizować,ja chcę już TB!! :D
Nie ma za co,widzę,że dla Cb to prawie jak wyprawa krzyżowa;] I dodam,że z Eleną jest trochę jak z Sookie,nie wiem czy oglądasz TB,ale też jakoś nie po drodze im do tego z którym powinny być.
No niestety;/Pam teraz na pewno będzie jej chciała zaszkodzić po tym,jak potraktował ją Eric.Mam przeczucie,że Tara będzie wampirem ;]
Pam nie lubie, co do niej i do Tary mam takie przeczucia jak ty.
a wiesz co, z tych paru postow co napisalas wynika ze z toba jako z jedyna mozna normalnie porozmawiac....a jestes stelenowcem :)
melly nie jestem Stelenowcem ;) Jestem za Deleną,ale po ostatnich akcjach Elki tracę już powoli nadzieję,że coś poważniejszego między nimi będzie.Po prostu z Anią i Sylwią nie gadamy o delenach i stelenach,tylko na bardziej luźniejsze tematy.
A co do TB to Pam lubię,właśnie za tą oziębłość,bo aktorka prywatnie jest niesamowicie ciepłą i miłą osobą,można wywnioskować z wywiadów :)
Ooo to mnie zaskoczylas. Moze dlatego jesteś najbardziej obiektywna. Chciałam poprowadzić normalną dyskusję, ale chyba jednak sie nie da:D i zawsze bedzie sie to przeradzalo w jakies zironizowane kłotnie ;/ ale naprawde ci co sa za stelena wydaja sie byc jacys "zaklapkowani", dlatego ty wydalas sie byc inna;). Fajnie że nie widzisz w Ani i Sylwii jakis wrogow, tylko potraficie normalnie porozmawiac bo jednak nienawisc to bardzo nie fajne uczucie ;))
Jesteśmy już tu dosyć długo i dlatego rozmawiamy normalnie :)Po prostu unikamy tematów,które prowadzą do kłótni.I przecież to tylko serial,który się kiedyś skończy,tak jak TB.Jak trochę popiszesz z nami to się przekonasz,że mimo,że dziewczyny są za Steleną to bardzo fajnie się z nimi pisze:)
To sprawa, której raczej nie znasz :)
Powiem inaczej, żyję z zgodzie z tymi, którzy żyją w zgodzie ze mną :)
O, i wyszłam na niezdare co musi się podpierać "sekretarzem" :D Łał :PP
Nie muszę się spowiadać i każdego słowa popierać argumentem, takie mam przekonania, każdy widzi jak wygląda sytuacja, jak postępuje Elena, Stefan, Damon i reszta bohaterów, ale dalej każdy sobie układa swoje scenariusze, Wy jesteście zapatrzeni w Delenę, ale jak widać nie wszyscy... :)) I zagrania w stylu "oj, nie macie argumentów i zamykacie się, bo nie ma już nic do powiedzenia" możecie sobie wsadzić w pipke, bo nie rusza mnie to... Jeżeli oglądasz serial to nie muszę powtarzać co zrobił dobrego/złego Stefan/Damon, dla którego ona skoczyłaby w ogień i którego szanuje i bla, bla, bla... :D
A Wasze ataki do niczego dobrego nie prowadzą, bo nie macie w zamierze kulturalnej dyskusji, tylko jak coś nie po Waszej myśli to zaraz chamskie zagrania, obrażanie kogoś itp. Nie można normalnie po ludzku ;]
No też mi argument :D Ja mam zawsze rano meeega cienie pod paczętami jak się nie wyśpię:p
Na fleka idziesz jutro? :D
Spox,nie powiem :D
Znam to więc doskonale Cię rozumiem :p
Z tym gościem od step up?
Nie oglądałam:D
Jezu,nie pamiętam nawet kiedy ostatnio w kinie byłam,masakra.
Moze na Big Love się przejdę:D
Z tym samym, dla niego jadę na ten film :D Kocham gościa :D
Coś słyszałam o tym filmie ;p
Też się kiedyś w nim bujałam :D Nawet bardzo,później poznałam innych i mi przeszło :D
Ja co jakiś czas oglądam z nim film, uzbierało się już, albo dopiero 9 i 8 jeszcze do obejrzenia. Filmy z nim są zawsze ciekawe :D
Ja dzisiaj byłam na "Róża" :)
W ogóle w szoku byłam, bo straaasznieee!!!! chciałam na "Odrobina nieba" taki duet mi sie trafił... Mój Gael i Moja Kate... a... nie gralją tego u mnie!! Napiszę jakieś zażalenie ;((((
I czymś innym musiałam się zadowolić... ;p
A właśnie też to miałam na oku... Ogólnie wybrałam 5 filmów na walentynki, ten też był m.in., ale ostatecznie wyszła "Róża" :)
Mój narzeczony strasznie lubi polskie filmy, seriale w sumie też trochę :) Ja tak sobie, zależy co, nie wszystko mam ochotę oglądać, on raczej nie ma oporów :PP Ale czasami się przymuszę :PP
Jestem już u siebie, chwilkę mogę poświęcić na filmweb :D Ale niedługo, bo muszę się wyspać :))
Ja dopiero chyba w poniedziałek zaczynam, ale jutro mam sprawę o 12 do załatwienia, muszę się ogarnąć i przygotować do niej, więc tak koło 9 myśle, albo po :PP
Ło,to nie musisz tak z samego rańca się zrywać:D
Ogarnąć-wstaję specjalnie wcześniej,żeby mieć czas na wyszykowanie się a i tak zawsze później gnam na złamanie karku :D
9 to tak optymalnie dla mnie, a potem czym później tym jakoś gorzej się czuję... ;p
Ogarnąć siebie wizualnie i rzeczy które muszę zabrać ;p
A jeszcze muszę sobie doliczyć czas na laptopa, bo muszę poogarniać wszystko przed wyjściem, to już jest uzależnienie :PP
Wiem,pieprzony internet,przez niego nic nie idzie tak jak powinno:D
Ja jestem śpioch,potrafię spać do 13 :D
Oj nieee... O tej to potrafię wstać, jedynie jak położe się koło 7/8, po naprawdę grubej imprezie ;p Bo jeżeli kładę się koło 3/4 to tak 10/11 już wstaję :D
OMG ja już się nie mogę doczekać TB:D
Mam nadzieję,że Eric w tym sezonie będzie takim gnojkiem,ze aż miło :D
Kurde boję się,że Tara zginęła,czy tylko ja ją lubiłam?