Damonowi też nie wypomina Jera, więc nie rozumiem dlaczego Wy się tego ciągle czepiacie.
Ps. O Was można powiedzieć to samo :P
Wystarczy, że powiedziała do Stefana, że nienawidzi za to Damona ;] Chyba każdy by tak samo myślał :)
Wiesz dla mnie jest różnica całować się a pocałować kogoś... W tej sytuacji Damon ją pocałował ;] Nie określiłabym tego mianem ich całowania się :D
Ale nawet Plec mowila ze ona odwzajemnila pocalunek zebyscie Wy zaklapkowane fanki steleny wreszcie uwierzyly...
no chyba nie jestem zaklapkowana skoro napisalam ze damon byl zly, robil zle rzeczy,ale sie zmienil. Napisalam rowniez ze zly Damon byl fajny ;) i nawet takiego Damona elena byla w stanie przytulic ;)
Kurde, ale porwanie jej po to, żeby Klaus zmiękł a zabicie brata to co innego, nie powiecie, że nie.
Obserwuję Serialowe bo są tam ciekawe spoilery i gifki :) A co do Was chodziło mi tylko o tę "dyskusję".
Nie bronię Damona za to, co zrobił Jerowi, bo to było okropne. Ale zmienił się. No i nie zapominajmy o rozmowie Stefana i Eleny, w której to mówi, że ma gdzieś czy Jer zginie czy nie. I co, to było w porządku?
taaaaaaaaaaak, bo Stefan to wszystko robi, bo chce zemsty na Klausie i jest zagubiony :)
Absolutnie niczego Ci nie wciskam :) Przepraszam, jeśli poczułaś iż to robię, nie miałam tego w zamiarach :D
Po prostu chcę Wam uświadomić, że mimo wszystko Klaus i Damon mają duży wpływ na to co robił Stef na początku tego sezonu. Jasne, że nie na wszystko, bo od momentu, gdy Klaus oddał mu wolność działa on na swoją rękę i popełnia błędy, których nie usprawiedliwiam słowami "bo Damon to, bo Klaus tamto".
;)
Rozumiem, ale nie mogę czytać, gdy ktoś po prostu nie potrafi dostrzec w Stefanie złych cech i usprawiedliwia jego wszystkie akcje (i nie mam na myśli Ciebie) .
Dlaczego twierdzisz, że mam na myśli Ciebie? Czy to nie dziwne ? ;]
Nie jesteś jedyną fanką Steleny na tym forum.
To co Stefan robi w 3 sezonie ogólnie jest złe i ja zdaję sobie z tego sprawę.Najpierw robił okropne rzeczy by uratować brata, potem by Klaus nie dowiedział się o Elenie, potem Klaus go zauroczył i teraz che by Elena go znienawidziła, bo boi się spojrzeć jej w oczy po tym ile złego jej wyrządził.
No tak, to wina Damona i Klausa, że Stefan się taki stał. No przecież Stefan nigdy z własnej woli nic złego nie zrobi ;]
Nie powiedziałam tego, że Stefan nie robi nic złego z własnego wyboru. Ale na pewno nie zrobiłby umyślnie krzywdy Elenie :) I tak, zachowanie Stefana na początku sezonu to "wina" Damona, którego URATOWAŁ i Klausa, który go zauroczył :)
Gdyby Stefan wziął się do roboty zamiast łazić z Eleną po górach to może wcale nie musiałby ratować Damona.
A dlaczego został ugryziony? Bo ratował komuś życie czy zabawiał się z wilkołakiem??:D
Widzę, że gorąca dyskusja się tu toczy:D
Będę obserwatorem:D
Wiesz, że nie pamiętam tej sceny? ;o No ale nie mówcie teraz, że przez Stefa Damon został ugryziony :(
Nie ma już chyba czego obserwować :D
Dobra, no comments Sylwunia ;P
No niestety, nawet mi nie wolno obserwować :P I tak wam tu nie chcę robić syfu, przecież na innych stronach jest porządek:D
Pa:D
No własnie, dlatego czasami uwazam ze paru scen nie pamietacie-stelenowcy albo chcecie nie pamietac...I znowu to samo...kazdy ma prawo obserwowac na tym forum wszystko, bo jest publiczne:)
Został ugryziony, bo chciał uratować Elenę. Gdyby nie ugryzienie, to sam chciał się poświęcić w rytuale.
To najpierw piszesz ze porwał Elenę bo chciał zrobić źle Klausowi ;p potem piszesz ze byl zauroczony prze klausa, pozniej ze damon tez zabijal ludzi. A teraz FINALLY sie przyznajesz ze robil ogolnie zle rzeczy. :D
A "żałosny szpieg" to co robi? Każdy ma prawo czytać na filmwebie wszystkie posty,bo to publiczne forum, chyba to nie jest zabronione?
Że niby ja? No sama piszesz, że to forum publiczne, więc nie rozumiem zalu... ;]
Nie rozumiem Cię w tej chwili... Ja tu niczego nikomu nie zabraniam i nie mam nic złego na myśli. Wybacz, ale dla Twojej wiadomości nie żyję w nienawiści ze wszystkimi Delenowcami :)
To dlaczego jakis szum robicie ze "kogo my tu widzimy-u nas"? Mam nadzieje ze do nikogo z delenowcow nie zywisz nienawisci a nie tylko do niektorych.
A coś Ty wyskoczyła ni z gruchy ni z pietruchy?Zakładasz parę dni temu konto i od razu wytaczasz ciężkie działa na wojnę ze Stelenowcami?To chore,nie widzicie tego?To serial,który się skończy kiedyś i co,w nieskończoność będziecie analizować każdy odcinek?Wrzuć na luz,dziewczyny piszą to o dupie marynie,dyskusje stricte o serialu to chyba nie w tym temacie.
Znowu mi tu wyjezdzasz ze wyskoczylam ni z gruchy ni z pietruchy. Po pierwsze nie tocze wojny tylko dyskusje. Ale osiagnelam to co chcialam i sie ciesze :P
Twój ton jest trochę inny.No ja Ci przecież nie zabraniam,ale chyba pomyliłaś tematy.