PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34532
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Te obie postaci są bardziej beznadziejne niż mogło się wydawać.Ta pierwsza miała przejść cudowną przemianę i co ledwo wróciła,jak za starych czasów pakuje dupę na stałe do mieszkania faceta któremu ukradła majątek.I to jeszcze gdyby chociaż raz przenocowała,czy tylko przyszła w odwiedziny.A ta sobie siedzi w najlepsze pije kawcie ma wszystko w dupie.

I jeszcze to załosne słysząc dzwonek uciekanie,co ta idiotka myślała że Bartek który pewnie dokłada się do rachunków będzie tylko wpadał raz na dobę po rzeczy i spał na ulicy,bo Jowita wróciła.

Schowała się za łóżko i myślała że znów jakoś to będzie,ten wejdzie jak po ogień i wyjdzie.a jak Bartek pokazał trochę charakteru to jeszcze najchętniej by mu nawtykała bo już jej nie pasowało że ten jest przeciwko,powinien powiedzieć super że jesteś sorry że wogóle odważyłem się wejść,już mnie nie ma będę mieszkał na dworcu,albo płacił za Hotel,będę cię krył jak Kaśka.

Kaśka to samo żenada typ już dawno powinien dostać w mordę od Bartka i Artura co za wstrętny niewdzięcznik,typ od lat mieszka za free w jego mieszkaniu,płaci tylko pewnie za opłaty,a rozporządza cudzym mieszkaniem jak swoim.Jak jest taki dobry niech da jej na hotel.Dobry cudzym kosztem.Ciekawe czy byłby taki dobry gdyby to jego okradła.Typ powinien wylecieć razem z nią z chaty.Jowita nawet jak Bartek jest na nie,zamiast ubrać się i wyjść dalej sobie siedzi i ani myśli się wynosić,żadnego honoru.

Ja rozumiem że produkcja oszczędza jak może na pomieszczeniach,ale bez przesady,można przymknąć oko że w każdym małym mieszkaniu lokują po 5 nawet 6 osób,ale żeby z wszystkich mieszkań pakować Jowitę do mieszkania Artura.

Oczywiście Kaśki nic nie nauczyła sytuacja z Radkiem,który przynajmniej mógł zwalić wszystko na Jowitę.Na dodatek formalnie to ona wzięła kasę.Czy jak nawet ona nie ma nawet złotówki,to Kaśka jak taki szlachetny nie może jej pożyczyć trochę kasy,tylko takie cyrki odwalają.Jowita ledwo wróciła a już jest bardziej żenująca niż nawet taka Aśka i parę innych.

Ta Kasia po chwilowym przebłysku znów daje się robić jak idiotka temu przygłupowi,typ kręci,babskie rzeczy w mieszkaniu,jąka się gada do kogoś,ktoś się rusza w mieszkaniu a ta jeszcze go przeprasza.

BRAWO SCENARZYŚCI TEN WĄTEK TO MEGA ŻENADA WIĘKSZOŚĆ PRZY NIM TO REWELACJA JESZCZE RAZ BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Widzę,że wzajemne fochy,tej pary ćwoków,końca nie mają.Raz Radek się obraża,raz Jowita.a po tej umowie,miał być happy end.Poza tym mieli się wyprowadzić,a co Kasia która teoretycznie,powinna mieć teraz całą chatę,z ukochanym,grzecznie wychodzi,przeprasza nie wiem za co,chyba że żyje i wychodzi,Państwo Zielińscy zostają i nawet nie,wspominają,o zbliżającej się wyprowadzce.

A Kiedyś myślałem,że to ta Kasia,może się postawi Jowicie,ona to chyba ewentualnie śwince Morskiej.Kaśka może chciałby się urwać,bez kitu na zmianie dwie osoby,plus pewnie kucharz,i jedna się urwie,z byle powodu,Kaśka się tyle razy wyrwał,że za 100 lat wystarczy.

Pewnie Melka pracująca od kilku dni,ogarnie wszystko,niech jeszcze Ludwik idzie do domu.