PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34532
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Te obie postaci są bardziej beznadziejne niż mogło się wydawać.Ta pierwsza miała przejść cudowną przemianę i co ledwo wróciła,jak za starych czasów pakuje dupę na stałe do mieszkania faceta któremu ukradła majątek.I to jeszcze gdyby chociaż raz przenocowała,czy tylko przyszła w odwiedziny.A ta sobie siedzi w najlepsze pije kawcie ma wszystko w dupie.

I jeszcze to załosne słysząc dzwonek uciekanie,co ta idiotka myślała że Bartek który pewnie dokłada się do rachunków będzie tylko wpadał raz na dobę po rzeczy i spał na ulicy,bo Jowita wróciła.

Schowała się za łóżko i myślała że znów jakoś to będzie,ten wejdzie jak po ogień i wyjdzie.a jak Bartek pokazał trochę charakteru to jeszcze najchętniej by mu nawtykała bo już jej nie pasowało że ten jest przeciwko,powinien powiedzieć super że jesteś sorry że wogóle odważyłem się wejść,już mnie nie ma będę mieszkał na dworcu,albo płacił za Hotel,będę cię krył jak Kaśka.

Kaśka to samo żenada typ już dawno powinien dostać w mordę od Bartka i Artura co za wstrętny niewdzięcznik,typ od lat mieszka za free w jego mieszkaniu,płaci tylko pewnie za opłaty,a rozporządza cudzym mieszkaniem jak swoim.Jak jest taki dobry niech da jej na hotel.Dobry cudzym kosztem.Ciekawe czy byłby taki dobry gdyby to jego okradła.Typ powinien wylecieć razem z nią z chaty.Jowita nawet jak Bartek jest na nie,zamiast ubrać się i wyjść dalej sobie siedzi i ani myśli się wynosić,żadnego honoru.

Ja rozumiem że produkcja oszczędza jak może na pomieszczeniach,ale bez przesady,można przymknąć oko że w każdym małym mieszkaniu lokują po 5 nawet 6 osób,ale żeby z wszystkich mieszkań pakować Jowitę do mieszkania Artura.

Oczywiście Kaśki nic nie nauczyła sytuacja z Radkiem,który przynajmniej mógł zwalić wszystko na Jowitę.Na dodatek formalnie to ona wzięła kasę.Czy jak nawet ona nie ma nawet złotówki,to Kaśka jak taki szlachetny nie może jej pożyczyć trochę kasy,tylko takie cyrki odwalają.Jowita ledwo wróciła a już jest bardziej żenująca niż nawet taka Aśka i parę innych.

Ta Kasia po chwilowym przebłysku znów daje się robić jak idiotka temu przygłupowi,typ kręci,babskie rzeczy w mieszkaniu,jąka się gada do kogoś,ktoś się rusza w mieszkaniu a ta jeszcze go przeprasza.

BRAWO SCENARZYŚCI TEN WĄTEK TO MEGA ŻENADA WIĘKSZOŚĆ PRZY NIM TO REWELACJA JESZCZE RAZ BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

to teraz zobacz. jestem podobna? bo nie wydaje mi sie tak do konca...ale fakt, ze kilka osob tak mowilo

marajka

głównie figura i włosy/ fryzura ale z twarzy tak troszkę. W każdym razie bardzo ładna jesteś :). Spokojnie na 5 jak nie więcej :).

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

dziekuje, ale wiecej niz 5 to chyba nie ;)

ocenił(a) serial na 4
mrowa93

teraz to ja :P

marajka

Mocne 5plus/5 :))) i tak jak pisala maria_88_3 bys sie nadawala lepiej do PM niz ponad polowa tamtejszych aktodeczek :)

maria_88_3

matka tak samo dziwkarsko wyglada z ryja jak joanna

mania19

ale joanna jednak najbardziej z całej trójki ( ona, matka, siostra).

maria_88_3

siostry nie widzialam ale joanna z twarzy typowa kur..wa

ocenił(a) serial na 4
mania19

no mozna i tak powiedziec calkiem szczerze, ale ladna kur..a ":P faktycznie ma w sobie cos takiego wiec na poczatku ta rola byla idealnie dla niej rozpisna ;)

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

no wiadomo , ze nie ma sie co czepiac. ale kiedys bylam wieksza entuzjastka, a teraz zauwazam w niej wiecej wad. nawet nie chodzi o sama urode, ale o to, ze te miny ma zawsze takie bezczelne, kur.ewskie, wyniosle czy z pogarda. plus ten ,malenki nosek :P wole Kasie kaskowa - bardziej naturalna

marajka

no tak to też prawda, więc ja oceniam tylko "opakowanie" czyli urodę i sylwetkę. Nie wiem jaka jest z charakteru, może się tylko taka wydawać a nie inna ale prawda że ma taką kure.ską mimikę i wydaje się być bezczelna. Może dlatego też tak dobrze gra Jowitę lub puste laski ale czy sprawdziłaby się w innych rolach, to się może okaże ale myślę że w PL to wybierają aktorów do grania w sumie siebie ;P. ( najczęściej). Więc nie wiem czy nawet Opozda będzie miała kiedyś szansę zagrać zupełnie inną rolę np cichej, spokojnej, uległej dziewczyny czy kobiety oddanej nauce bądź rodzinie, dzieciach itd. Ewentualnie teraz z w Pm kilka scen w których bardziej się kaja przed innymi, chociaż wiadomo że to taka maska, bo i tak natura zwycięża :).

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

jezeli mamuska ma 50 to faktycznie super. jezeli 40 to staro... chociaz to chyba niemozliwe - musialaby urodzic ja jako nastolatka a raczej nie sadze. wiec pewnie ma wlasnie z 50.

użytkownik usunięty
maria_88_3

W ostatnim odcinku tak jak myślałem Jowita wcale nie zamierzała grzecznie słuchać i upadlać się przed Sabiną,wręcz przeciwnie patrzyła na nią z taką pogarda,wyższością,jakby chciała powiedzieć niedługo będziesz pakować walizki.

Sabina też bardzo się poniżyła,sms do Jowity z Radka telefonu,kłamie że niby Radek ją przysłał,ta wersja się kupy nie trzymała,jakby sam jej nie mógł powiedzieć żeby dała mu spokój i zaraz do Natana poleci w następnym odcinku,laska myśli że jak Radek zobaczy ją z Natanem,to ze strachu zerwie wszystkie kontakty z Jowitą i z pierścionkiem do Sabiny.To takie żebractwo Radek jej się wymyka a ta się poniża,powinna sama mu bety pakować.

marajka

a pro po noska to tak jak pisałam jak stoi prosto jest ok, taki dziewczęcy, słodki ale z profilu to rzeczywiście trochę jak Voldemort. Z resztą sama Opozda mówiła że miała kompleksy że ma mały nosek. Chociaż za duży też źle.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

Voldemort :D dobre dobre

ocenił(a) serial na 4
marajka

Racja, Chapko jak dla mnie najładniejsza z serialu. I Daria :)

ocenił(a) serial na 3

Radziu jak walnął w ten znak to aż dziwne, że tej ręki nie złamał. W sumie to chyba po raz pierwszy Radek w coś uderzył (dobrze, że nie w kogoś bo to już byłby zbyt wielki cud).

ocenił(a) serial na 4

no

użytkownik usunięty
marajka

Naprawdę ta scena jak Radek spotyka się z Jowitą to był idealny moment żeby Opozda udowodniła że ma talent aktorski,a Banasiuk że nie jest przereklamowany,przecież całe życie ma uchodzić za dobrego aktora bo może zagrał w jednym ewentualnie kilku filmach na przyzwoitym poziomie,w tym serialu notorycznie gra padakę.

Tę scenę spieprzyli kompletnie,na kwadrat uczestniczący w tej scenie to chyba troszkę lepiej Dębska ale ona miała w sumie dość łatwo rolę,najpierw stała jak zażenowana żona,a potem coś tam krzyczała za Radkiem,Koterski dupy też nie rozerwał,ale udało mu się to zakłopotanie faceta który nie wie co robić,ale tak jak Opozda on grając takiego co nie wie co robić sprawia wrażenie że gra samego siebie,czyli bardziej jest samym sobą.

Dobrze udało mu się jak wydarł się na Radka że rozchodzicie się schodzicie,wyjeżdżacie i wracacie,Radek i Sabina dobrze się na niego popatrzyli jakby chcieli powiedzieć o co ci chodzi,odbiło ci?Radek niby w miarę po wyjściu z mieszkania w mieszkaniu to prawie się nie rzucił Jowicie w ramiona.

Wątek tradycyjnie skradła Chapko która udowodniła że jest nie tylko ładna,zgrabna,ma świetny głos,ale aktorsko bije na głowę Banasiuka czy Opozdę,laska zawyża tutaj poziom i się marnuje,jej kwestie prawie przypominają występy w teatrze a nie grę w przeciętnym serialu.

Scenariusz -Julia Kamińska, to ta ''aktorka'' z Brzyduli, Singielki?

Powrót Jowity 1 slowem ch ..jowy, to co piszecie, wróciła i zamieszkała jakby nic sie nie stało.

Opozda to drewno, promowana w mediach ze wzgledu na twarz, poza tym anorektyczka, nie jest szczupła, a wrecz chuda.

Hans_Kloss

tak, od września scenariusz pisze ta aktorka z Brzyduli. zresztą robi to ze swoim chlopem, Piotrem Jaskiem.

ocenił(a) serial na 10

w ogóle na miejscu Kaśki bym jej powiedział, że dla mnie już umarłaś po tym co zrobiłaś. A jak już ją przygarnął to powinien postać sprawę, nie chce mieć krzywych jazd z nową dziewczyną i mowie jej o wszystkim (całą historie) jeśli uzna za stosowne nikomu o tym nie mówić ok. jeśli nie trudno. Nie pasuje szukaj noclegu gdzie indziej.

użytkownik usunięty
pierdantes

Przede wszystkim jak Jowita taka ,,honorowa" pierwsze powinna iść do Artura oddać mu całą kasę najlepiej z nawiązką,przeprosić,pokazać dowody że wydała kasę na leczenie i ewentualnie wtedy spytać czy mogłaby skoro oddała całą kasę i udowodniła że wzięła na leczenie spytać,czy mogłaby dalej tam mieszkać,choć i to byłoby bezczelne i ewentualnie Artur widząc że całą kasę oddała i naprawdę była chora zgodziłby się.

Ale i tak w zamian miała być nie mieć powrotu na stanowisko w fitness,a najlepiej na chatę również.Zabawne jest to ze Kinga jak zatrudniła Jowitę mówiła że klub potrzebuje dobrego,sprawnego menadżera a jakoś głównym menadżerem jest Kinga i klub dobrze funkcjonuje,więc nie trzeba wydawać majątku na Jowitkę.

Poza tym czemu Kaśka ma ciągle pomagać Radkowi i Jowicie swego czasu na ostatnia kasy miała jak gnoju a nie pamiętam żeby jakoś chciała się dzielić z innymi kasą,czy jakoś komuś pomagała.

ocenił(a) serial na 4
pierdantes

no dokladnie. ale on musi grac jak ta Jowitka zagra

użytkownik usunięty
marajka

Kaśka to taki ,,podnóżek" urodzony służący,poza tą Kasią chyba nikt w tym serialu go nie szanował,już samo to że chyba tylko ona mówi mu normalnie po imieniu Henryku,a nie Kaśka,dla faceta wyjątkowo obciachowe mieć kobiecą ksywkę.

użytkownik usunięty

Zastanawiałem się już spory czas temu co jeszcze jeszcze mnie tak drażni bardzo w tym serialu,właśnie to że postaci w tym serialu zupełnie nie mają charakteru,własnego zdania,każdy każdemu wchodzi w tyłek,kółko wzajemnej adoracji,jak raz na 100 odcinków któryś z bohaterów pokaże trochę charakteru to reszta już trzęsie gaciami co to będzie,co to będzie,jak mogłeś itd.Ostatnio trochę charakteru pokazał Bacik,ale i tak niewiele z tego wyszło bo Jowita została na chacie.Wcześniej Mikser troszkę się postawił Jowicie,ale potem i tak luz itd.

użytkownik usunięty

Jowita to chyba w buszu się chowała,Kasia ma ważne spotkanie a ta zamiast poczekać i tak ma guzik do roboty,to przerywa.Myślałem że przynajmniej teraz się wyprowadzi,a ona dalej przeciąga,może dopiero teraz tą kasę załatwiła,bo przecież nic nie mówiła że ma,załatwiła i od razu przelała stąd to przeciąganie,ale po takiej żenadzie powinna się wyprowadzić.A ta dalej ciągnie mieszkanie tam.Kaśka wolał spać w barze niż księżniczkę wywalić,ta też mogła się domyślić że na nią już czas.

ocenił(a) serial na 1

Bo Koterski to dno takie samo jak Banasiuk, drewna dwa.
Opozda nie jest lepsza, kiepska aktorka i średnia uroda, wręcz powiedziałbym wulgarna ta jej "uroda".
Po tym powrocie wygląda jak tirówka, jakaś solara była chyba, że to Kalifornijskie słońce tak na nią podziałało.
a zachowanie Radka to już w ogóle masakra, w normalnym życiu takie niedojdy życiowe jak Kaśka i Radek byłyby same w swoich piwnicach przeglądając portal na W. w nazwie i masturbując się do hentai. Ani to ładne ani inteligentne a w serialu są kreowani na amantów, jeszcze Radka można jakoś jako amanta sobie wyobrazić ale Kaśkę? Pamiętacie jak było w Barbarianie to "speed dating'? Jak laski na niego leciały a przecież on jest brzydal jak noc...Scenarzyści tego serialu są najgorszymi scenarzystami w Polsce, wszystko potrafią spieprzyć, tego serialu się już nie da oglądać

użytkownik usunięty
edoneil

Koterski wygląda i robi miny jakby był upośledzony.Mam wrażenie że jego Kaśka to nie gra,tylko on pokazuje jaki jest naprawdę,już dawno temu był artykuł że na jakiś spotkaniach celebryckich zachowuje się skandalicznie i że jest tak bezczelny wobec kobiet że dziwne że żaden facet jeszcze mu nie dał po mordzie za to.Pewnie rolę w serialu dostał dzięki tatusiowi,tego drugiego wybitnego pewnie też tatuś foruje,facet dostał przez całą karierę jedną nagrodę czy nominację i myśli że całe życie będzie postrzegany jako gwiazda kina.z Kaśka to kpina taka laska jak Chapko gra zakochaną w nim i jeszcze podejrzewa go o romans z inną.

użytkownik usunięty
edoneil

Koterski wygląda i robi miny jakby był upośledzony.Mam wrażenie że jego Kaśka to nie gra,tylko on pokazuje jaki jest naprawdę,już dawno temu był artykuł że na jakiś spotkaniach celebryckich zachowuje się skandalicznie i że jest tak bezczelny wobec kobiet że dziwne że żaden facet jeszcze mu nie dał po mordzie za to.Pewnie rolę w serialu dostał dzięki tatusiowi,tego drugiego wybitnego pewnie też tatuś foruje,facet dostał przez całą karierę jedną nagrodę czy nominację i myśli że całe życie będzie postrzegany jako gwiazda kina.z Kaśka to kpina taka laska jak Chapko gra zakochaną w nim i jeszcze podejrzewa go o romans z inną.

użytkownik usunięty

Ta Jowita to prze szmata,mieli układ z Bartkiem że ma góra 1 dzień na wyniesienie się lub powiedzenie prawdy Arturowi.Ta po jednym dniu cynicznie sobie siedzi,nawet nie udaje że ma dotrzymać słowo,gra wariata a jak Bartek w końcu mówi Basta,ta pokazuje prawdziwą twarz,nawrzucała mu,jest ważna,pewna siebie zachowuje się jak u siebie,to jakaś kpina zachowała się jak szmata,udowodniła że słowa takiej szmaty jak ona nie ma żadnej wartosci i dalej się panosza,a ta druga szmata Kaśka jeszcze ją bronił i we dwoje na Bartka,facet pokazał charakter jako jeden z nielicznych w serialu,większość to cioty bez charakter.Potem Jowita tak się pokazowo pakuje,że Bartek zdążył wyjść,wiedziałem że trzeba siłą ją wywalić,i jeszcze Sabina ta zła.Radek to samo chciał sobie przyjść spać do mieszkania Artura no jaja do kwadratu.

użytkownik usunięty

I kiedy niby Radek tak nawrzucał Jowicie,skoro zaraz uciekł chyba ich poj.ebało,niby kiedy i gdzie?Teraz Jowita przypomniała sobie żeby pieniądze wrócić i to tylko ze względu na Radka,aha czyli tak normalnie Arturowi by ich nie oddała.A jakby miał wonty to spadaj cieniasie a jakby chciał żeby się wyniosła to też będą sobie mieszkał i ok.Jowitka sobie siedzi w mieszkaniu Artura i ma w dupie.Te cio.ty myślały że Artur nie przyjdzie dziwne że im nie nawtykał.W sumie tak jakby o wszystkim wiedział tylko chciał mieć pewność.

użytkownik usunięty

I kiedy niby Radek tak nawrzucał Jowicie,skoro zaraz uciekł chyba ich poj.ebało,niby kiedy i gdzie?Teraz Jowita przypomniała sobie żeby pieniądze wrócić i to tylko ze względu na Radka,aha czyli tak normalnie Arturowi by ich nie oddała.A jakby miał wonty to spadaj cieniasie a jakby chciał żeby się wyniosła to też będą sobie mieszkał i ok.Jowitka sobie siedzi w mieszkaniu Artura i ma w dupie.Te cioty myślały że Artur nie przyjdzie dziwne że im nie nawtykał.W sumie tak jakby o wszystkim wiedział tylko chciał mieć pewność.

użytkownik usunięty

I jeszcze pyta się Bartka przeszkadzam ci?no nie wogóle tylko przed jej powrotem Bartek miał sypialnie dla siebie a teraz z tym przygłupem w salonie.Na dodatek ona całymi dniami siedzi w domu i wszystkim pyskuje,jak właścicielka.

ocenił(a) serial na 6

Jowita ukradła kasę na leczenie i wróciła z takim zapasem gótowki, żeby jeszcze oddać. A propo to chyba nie była na leczeniu tylko na zabiegach upiększających - bardzo usta jej urosły :D Najbardziej irytujący powrót ostatnimi czasy

użytkownik usunięty
Natalia092

Ja widziałbym taki scenariusz na najbliższe odcinki,brzmi jak SF i nie ma nawet cienia szansy żeby tak było.Jowita przychodzi towarzysko np do baru na spotkaniu jest obecny Radek,Kaśka,Artur,Bartek,Kasia,Sabina i może ktoś jeszcze.Jowita jak to w swoim zwyczaju jest ważna i pewna siebie i mówi tak.Tak naprawdę powinnam pierwszego dnia oddać całą kasę zwłaszcza że ją miałam.Potem ewentualnie spytać się czy mogę znów mieszkać w tym twoim mieszkaniu Arturze.

Dlaczego tego nie zrobiłam to był test charakteru dla was wszystkich wyniki są niespecjalne,najbardziej zaimponował mi Bartek,Bartku słyszałem że jesteś dość cienki w kwestii charakteru,ale tutaj dałeś radę już zapomniałam kiedy ktoś mi się postawi tak jak ty.Artur to wiadomo trudno żeby wymiękł w końcu to jego kasa,nie można się przyczepić.Ty Kasiu również na plus.

To pochwały już były teraz czas na tych co rozczarowali na pierwszym miejscu oczywiście Radziu jakim ty jesteś frajerem każda cię w konia robi,związałem się z Sabiną która dla ciebie zostawiła partnera po kilku latach związku,a ty co zaraz po moim powrocie z nią zrywasz i niemal rzucasz mi się w ramiona,lada dzień byś to zrobił,nie masz za grosz charakteru i osobowości,zawsze tańczyłeś jak ci zagrałam.Między nami to koniec,myślałam że jak teraz pokażesz trochę charakteru to dać ci szansa,a ty oblałeś ten test.

Kaśka to samo co Radek jesteś frajerem,ciamajdą i zwykłym służący,kolejny raz oszukałeś faceta który od lat pozwala ci mieszkać w swoim mieszkaniu tylko za opłaty,zamiast się postawić powiedzieć że nie wpuścić mnie do mieszkania faceta którego okradłam ty mnie wpuszczasz i jeszcze się prosisz żebym została.

Ty Sabinko udowodniłaś że jesteś idiotką do potęgi,zostawiłaś swojego faceta dla takiego śliskiego faceta jak Radzio,i co warto było teraz będziesz sama i jeszcze się poniżasz jakimiś intrygami.

A ty Kaśka nie jesteś wart takiej laski jak Kasia jesteś strasznym mięczakiem i cieniasem.A ona to kobieta z klasą.

Moja opowieść jest wiadomo nierealna ale gdyby takie coś zrobiła Jowita to może jeszcze jakoś pozytywnie bym starał się ją odbierać,a za chwilę znowu wszyscy będą się przed nią ponizać.

Natalia092

Jowita to szmata, wcześniej też sie puszczała, gdy była PH alkoholi.
Wróciła z kasą, że niby zarobiła w USA, naciągany watek. Jeśli była chora to dupą nie mogła zarabiać. A jeśli nie była chora to i tak przecież nie zarobi aż tyle, licząc nawet w $.

Hans_Kloss

No tak to było bardzo naciągane, bo ona ledwo była żywa, nagle miała energię by wyjechać a wcześniej nawet Kaśkę pokonała :). A w Stanach niby zarabiała, oczywiście wiadomo czym, ale nie miałaby siły na to i przecież nie zarobiłaby aż tak dużo żeby móc oddać Arturowi. Poza tym skoro się leczyła ( chyba że to kit, bo wyzdrowiała wcześniej, bo może się okazać że były wyniki badań w PL i było już dobrze, a ona chciała poszaleć w USA i powydawać kasę Artura a później pomyślała jednak kocham Radka więc trzeba te kasę oddać), ale skoro się leczyła, to też często była w szpitalu, na badaniach, leczeniu itd, więc nie miała zbyt dużo czasu, nie mówiąc o siłach na pracę i to taką. Nie popisali się scenarzyści, znów :P.

maria_88_3

Bardziej wiarygodne by było że znalazła sobie sponsorów, którzy sfinansowali jej leczenie ( w Stanach łatwiej niż w PL) a kasę Artura wtedy została. Albo że wymyśliła jakiś super opłacalny biznes ( w końcu uchodziła za super bizneswoman) i w ten sposób zarobiła lub sama była burdel mamą i uczyła nowe kandydatki :P i była tylko ozdobą burdelu by mężczyźni chętniej przychodzili.

maria_88_3

Zarobiła w amerykańskim tańcu z gwiazdami :D

Hans_Kloss

ale Jowita nie jest gwiazdą ;). Chyba że okazałoby się że Jowita jednak grała w jakimś filmie lub serialu i ją wzieli ale to za szybko by było :P. Prędzej Artura by brali, on był w końcu aktorem haha, pamiętam to, mega śmieszne to były odcinki. Ale tak czy owak, to Artura by wzięli w PL. Właśnie.. Dlaczego nie wpadli na taki pomysł w PM ? Żeby do Artura się zgłosili że był kiedyś aktorem i to dosyć sławnym :P, a wiadomo że w PL wystąpisz w marnym serialu i już jesteś gwiazdą :P, to Artura mogliby wziąć ( piszę oczywiście cały czas o postaci, nie o aktorze Płoszajskim). To by było śmieszne :).

maria_88_3

W TzG kilku przedstawicieli PM było: Radek, Majka, Kasanowa, Igor, Jowita, Krystian, pewnie jeszcze ktos by sie znalazł.

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

Kasanowa to kto Płoszajski czy Koterski?

gosposia księdza/Elżbieta Romanowska, teraz patrze to się pisze przez Z, Kazanowa :D

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

a chodziło ci o Kazanową,ja myślałem że w sensie serialowy Kasanowa a z serialowym Kasanową kojarzy mi się Płoszajski,a on chyba nie występował,a Koterski chyba wtedy co Banasiuk.

maria_88_3

Coś w tym jest znałem taką dziewczyne która skończyła studia we Wrocku a potem wyjechała do Szwajcarii i potrafila tam zarobic nawet i 25.000zl jako luksusowa prostytutka

mrowa93

No to widocznie to jest możliwe :). Tylko też pytanie czy te 25 tys to na miesiąc było, na tydzień? Jak na tydz to Jowita by się wyrobiła z zebraniem pieniędzy ukradzionych od Artura, jak na miesiąc to i tak nie :). Nawet gdyby 50 tys zarabiała na miesiąc, bo więcej to chyba nie. Ale tak jak pisze Daniel że miała sponsora Teda.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Nie wiem czy padło w serialu ile wogóle kosztowało całe leczenie mnie się wydaje że jakieś 780 tysięcy złotych.Oraz ile łącznie ukradli Arturowi bo trochę dali obcy ludzie,oraz inni.w każdym razie musi to być spora sumka,skoro jak Artur dał 100 tysięcy na leczenie to Jowita gwiazdorzyła że dużo za mało,w każdym razie mieli chyba całą sumę na leczenie,bo Natan kiedyś przez przypadek zobaczył w laptopie że jest cała suma,a Jowita cynicznie z Radkiem rozmawiali że ten wpisał do wniosku o kasę akurat identyczną kwotę potrzebną na leczenie.

Zresztą gdyby im brakowało to podanie się Jowity nie byłoby tak absurdalne,choć z drugiej strony po co byłoby kraść gdyby kasy mogło nie wystarczyć.

Więc mogło być tak poza tym co dał Artur zebrali max 180 tysięcy wątpię żeby więcej a poza jego stówą dał jeszcze 500 tysięcy,razem 600 tysięcy.

Chyba mowili ze 800tys zlotych to leczenie będzie ją kosztować
Ale Natan powiedział ze musza uzbierać połowę tej sumy aby ją juz ustawiać na leczenie w Stanach od Artura pierw chybac100tys dostali i reszte mu Radzio zarabal z tej kasy z dofinansowania na rozwój ich tego wspólnego biznesu

użytkownik usunięty
mrowa93

w każdym razie podobna kwota co podałem.Mogli by walnąć tekstem w stylu Jowita leczenie kosztowało 800 tysięcy a ty oddałaś Arturowi np 500 tys skąd je miałaś?