U mojego taty na forum w pewnej grze,był to stały temat.Już wyjaśniam o co chodzi.
Otóż piszemy własną historię o PzM.Każdy dopisuje jej część i układa nam się to w całość.Może ja zacznę.
Był ciepły,letni dzień.Skipper i jego załoga korzystali z uroków słońca,gdy nagle...
"Mamusiu chyba zjadłem rolmopsa jonizowengo w zalewie z ciekłego azotu",jednak pingwiny nie zamierzały stać bezczynnie i się przyglądać więc...
złapał go do kartona,który przypominał salę Uniwersytetu pokazując mu figurkę Nobla z czekolady,gdy już go złapali to...
i powiedział,że wydawało mu się,że otrzymał nagrodę Nobla za wynalezienie super szybkiej w 100% ekologicznej kolei,jednak teraz powrócił do rzeczywistości i...
że ześwirował oraz jego wynalazek jest bezużyteczne jak reszta innych które wybuchły...
więc stwierdził,iż jest pingwinom nie potrzebny i chciał odejść szukać Doris i samotnie tułać się po świecie,jednak...
wziąl laser pomniejszjący oraz powiększający i się zmniejszył żeby wejść na ogon doktora Bulgota...
było pełno karaluchów a wtedy bulgot spojrzał zauważył
Kowalskiego wtedy on co chcesz zrobić na to Kowalski chce dołończyć do ciebie...
A Bulgot,więc to udowodnij,stwórz machinę,która zniszczy pingwiny,Kowalski przełknął głośno ślinę i odpowiedział...
jednak tak naprawdę,to chciał ostrzec przyjaciół o planie Bulgota,nie był przecież złym pingwinem tylko stracił życiową drogę,po chwili Bulgot spełnił jego prośbę,a Kowalski odszedł w poszukiwaniu chłopaków...
ostrzec ich o jego planie, ale spełni jego prośbe ale użyje tej broni na nim...
po niedługim czasie zobaczył ich,miny mieli nie wesołe,lecz,gdy go zobaczyli to...
jednak żaden z nich-nawet Skipper- nie miał ochoty tego robić,stwierdzili więc,że...
ale Skipper nie dał się przekonać i nakazał im pójść do lemurów,gdy tam dotarli to...
lemurów nie było ale była kartka z napisem kiedy to przeczytacie mnie już nie ma.
Ps.porwała mnie ryba.
Ps.ryba z metalem na głowie. ...
odpowiedział trzeźwo Skipper,Kowalski zwiesił głowę i powiedział:To przeze mnie,gdybym nie odszedł do niczego by nie doszło,jednak Skipper przerwał mu i powiedział Proszę mi się nie mazać na służbie żołnierzu,odbijemy Ogoniastego.Chce mieć Bulgot wojnę,będzie ją miał...
odpowiedział trzeźwo Skipper,Kowalski zwiesił głowę i powiedział:To przeze mnie,gdybym nie odszedł do niczego by nie doszło,jednak Skipper przerwał mu i powiedział Proszę mi się nie mazać na służbie żołnierzu,odbijemy Ogoniastego.Chce mieć Bulgot wojnę,będzie ją miał...
i pojmała wszystkich oprócz Szeregowego,który zamyślił się i widział jednorożce i tęczę...
wyrzygał dorsza a Król Julian tego nie widząc powiedział
"tak śmierdzą tylko pingwiny i niektóre zakonnice"...
odwrócił się i zobaczył Szeregowego i powiedział O gupi pingwinie,zesłali cie pradawni bogowie byś mnie uwolnił...Hańba ci spóźniłeś się o 5 minut,na to Szeregowy...