U mojego taty na forum w pewnej grze,był to stały temat.Już wyjaśniam o co chodzi.
Otóż piszemy własną historię o PzM.Każdy dopisuje jej część i układa nam się to w całość.Może ja zacznę.
Był ciepły,letni dzień.Skipper i jego załoga korzystali z uroków słońca,gdy nagle...
<A wy nie wiecie,że pingwinica z mojego opisu to Isabell? xD OMG>
Nagle dziewczyna otworzyła oczy i zrozumiała,że to wszystko to tylko dziwny sen. Leżała przez chwili na pryczy rozmyślając,co on mógłby oznaczać,gdy usłyszała hałas. Isabell rozejrzała się i postanowiła poszukać jego źródła. Poszła do...
Jednak postanowiła go odbić. Znalazła jego wynalazki i zaczęła próbować robić własny by mu zainponować. Jednak wynalazki jej nie wychodziły więc...
postanowiła zmusić pingwiny aby powiedziały jej coś jeszcze o Kowalskim. Udało jej się jednak tylko z...
Skipperem, powiedział, że był zakochany w Doris, więc p-ostanowiła ją sprowadzić. Udało jej się to, a Kowalski gdy zobaczył Doris...
Wręcz osłupiał na widok Doris. Po osłupieniu zaczął się na nią wydzierać, że go zdradziła bla bla bla...
<A wy nie wiecie,że pingwinica z mojego opisu to Isabell? xD OMG>
Nagle dziewczyna otworzyła oczy i zrozumiała,że to wszystko to tylko dziwny sen. Leżała przez chwili na pryczy rozmyślając,co on mógłby oznaczać,gdy usłyszała hałas. Isabell rozejrzała się i postanowiła poszukać jego źródła. Poszła do...
Leonarda (tego koali, pamięta go wogóle ktoś?!) gdyż z jego drzewa pochodził ten hałas.Leonard się wydzierał na pingwiny, które do niego przyszły ponieważ u niego wylądował Rico po jednym z eksperymentów Kowalskiego...
[Coś mi się musiało pomylić. Na początku myslałam, że to ona, ale po tym co oni napisali pomyślałam, że to ktoś inny... ]
Isabell lekko zdezorientowana,przerosiła Leonarda za zachowanie pingwinów i zaproponowała...
Leonard powiedział,że to nieorganiczne i nie będzie tego tolerował,po chwili...
Powiedziała do niego,że nie ma czasu na jego gierki. Geniusz był zdziwiony,ale...
Pozwolił jej odejść, bo przecież to ona teraz nie chciała być z nim. Iss poszła do...
Postanowił poszukać u niej pocieszenia. Kiedy Isabell to ujrzała,stwierdziła,że musi się nad tym wszystkim poważnie zastanowić. Coraz wyraźniej czuła,iż jest tylko jedyne wyjście czyli...
Wrócenie do Kowalskiego, bo przecież pokazała mu, ze go kocha, spodobała mu się i gdyby teraz odpuściła byłoby to bawienie się uczyciami, lecz gdy wróciła do bazy...
nowym wynalazkiem, była wściekła, bo sądziła, że wynalazki są dla niego ważniejsze i rozwaliła mu go, na co Kowalski...
Ze smutkiem spuściła głowę i powiedziała,że jest jej głupio. Kowalski odparł...
Nie wiedział co powiedzieć więc wyszedl mając zmieszane uczucia. Iss zaczęła to naprawiać a po naprawie...
Pobiegła go szukać, bo mimo wszystko bardzo jej na nim zależało. Znalazła go w...
u Marlenki. Rozmawiał z nią lecz gdy przyszła od razu ucichli i Kowalski wyszedł a Iss...
Zdezorientowana i na wpół załamana,zaczęła się żalić Marlence,bo nie wiedziała co począć. Ta...
Prychnęła zirytowana. Postanowiła wrócić do bazy i spakować swoje rzeczy,chciała odejść,bo czuła się nikomu nie potrzebna. Tak jak pomyślała tak też zrobiła. W bazie zapakowała swoje drobiazgi i...
Odparła,że i tak nikt jej tu nie potrzebuje,więc nie zrobi im to różnicy. Na jej słowa do bazy wpadł...