PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 127576
8,2 24 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Historyjka

ocenił(a) serial na 10

U mojego taty na forum w pewnej grze,był to stały temat.Już wyjaśniam o co chodzi.
Otóż piszemy własną historię o PzM.Każdy dopisuje jej część i układa nam się to w całość.Może ja zacznę.
Był ciepły,letni dzień.Skipper i jego załoga korzystali z uroków słońca,gdy nagle...

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Wpadł Leonard i dał jej kwiatka na co Iss zarumieniła się i...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Uśmiechnęła słodko. Jednak Leonard powiedział,że to nie są kwiatki od niego,lecz...

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

od Freda, na co Iss troszkę zamurowało lecz po chwili...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Powiedziała,że jej bardzo miło i zarumieniła się,ale

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

czuła zniesmaczenie xD
Kwiatki zaś włożyła do....

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Niebieskiego wazonu, który dostała od Kowalskiego ,gdy się jeszcze przyjaźnili. Okazało się jednak, że rośliny...

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Zwiędły. :P No więc Izia poszła do kosza na śmieci, bo uznała że po co trzymać coś takiego. Ale wtem kwiatki zamieniły się w potwora. Co za akcja! Co za akcja! Ludzie, co za akcja! A wtedy Izi zaczęła z nim walczyć i ....

ocenił(a) serial na 10
LastDay

...walnęła go lewym sierpowym prosto w twarz ;) Później oślepiła go latarką ,którą znalazła za kubłem . Potwór wleciał do kubła na śmieci i ...

ocenił(a) serial na 10
Kikisz

... został wyrzucony w powietrze, po czym zarył paszczą w glebę, gdyż w kuble na śmieci znajdowała się...

ocenił(a) serial na 10
Tinel

...bomba zegarowa ,która trafiła tam przez przypadek. Iss otworzyła ze zdziwieniem oczy ,bo...