PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

nie wiem czy taki temat już był. Ale jak uważacie, Czy lepiej wyglądają pingwiny w serialu? Czy też w filmie Madagaskar. Ja uważam że w serialu są bardziej dopracowane. A wy?

użytkownik usunięty
Flutterlie

Nie podoba mi się mówienie do mnie per "młody człowieku". Rozumiem, że jestem młodszy od was, ale to dziwnie brzmi.

Kobieto, zdaję sobie z tego sprawę. Z resztą... Mówiłem, że nam dali górę zdania domowego...

Hej, ja tylko żartowałam :P (Czy ja nie potrafię już niczego powiedzieć, nie wtykając tam mojego osobliwego humoru?). Nie widziałeś emotikona na końcu? Poza tym też nie lubię takich zwrotów "młody człowieku", "młoda damo" itp.

Akurat prace domowe to nie jest jakaś totalna masakra (przynajmniej u mnie). Ale ilość odpytywań, kartkówek, sprawdzianów... W czasie pierwszego tygodnia września zapowiedziano nam 6 lub 7 testów. Chore.

użytkownik usunięty
Flutterlie

Zauważyłem, ale tak czy tak mi się to nie podoba.

użytkownik usunięty

Co do testów: u nas ta liczba ciągle rośnie...

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Ja też muszę się nieźle pouczyć żeby mieć db oceny...
Ale na razie mi się to udaje xDD
Jednak to dopiero początek drogi xDD
Marcin nie martw się, wszyscy nauczyciele kochają nam dużo zadawać ;D

użytkownik usunięty
LastDay

W serialu. W filmie były żałosne.

ocenił(a) serial na 8
LastDay

W filmie Skipper i Szeregowy wyglądali nawet nieźle, ale Kowalski i Rico to byłą porażka. W serialu są o wiele lepsze.

A jeśli chodzi i lemury to nir wiem czemu, ale bardziej podobają mi się w filmie. Są takie puchate. xD

użytkownik usunięty
Merkura

Lemury lepsze we filmie a pingwiny w serialu

LastDay

W serialu, szczególnie Julian.

LastDay

Zgadzam się. W serialu są bardzie dopracowane, dzięki temu wyglądają lepiej niż w madagaskarze.

ocenił(a) serial na 8
LastDay

W filmie pingwiny były kiepsko dopracowane i miały zeza xD I nie miały zarysowanych osobowości, ja na przykład wciąż je myliłam. A co do Juliana, to w filmach miał on wąsy, a w serialu już nie. Tak więc wolę zdecydowanie serial:)

ocenił(a) serial na 10
wikatoria71

Serial i bez dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
LastDay

Lepszy wygląd w serialu, zdecydowanie.