nie wiem czy taki temat już był. Ale jak uważacie, Czy lepiej wyglądają pingwiny w serialu? Czy też w filmie Madagaskar. Ja uważam że w serialu są bardziej dopracowane. A wy?
Nie podoba mi się mówienie do mnie per "młody człowieku". Rozumiem, że jestem młodszy od was, ale to dziwnie brzmi.
Kobieto, zdaję sobie z tego sprawę. Z resztą... Mówiłem, że nam dali górę zdania domowego...
Hej, ja tylko żartowałam :P (Czy ja nie potrafię już niczego powiedzieć, nie wtykając tam mojego osobliwego humoru?). Nie widziałeś emotikona na końcu? Poza tym też nie lubię takich zwrotów "młody człowieku", "młoda damo" itp.
Akurat prace domowe to nie jest jakaś totalna masakra (przynajmniej u mnie). Ale ilość odpytywań, kartkówek, sprawdzianów... W czasie pierwszego tygodnia września zapowiedziano nam 6 lub 7 testów. Chore.
Ja też muszę się nieźle pouczyć żeby mieć db oceny...
Ale na razie mi się to udaje xDD
Jednak to dopiero początek drogi xDD
Marcin nie martw się, wszyscy nauczyciele kochają nam dużo zadawać ;D
W filmie Skipper i Szeregowy wyglądali nawet nieźle, ale Kowalski i Rico to byłą porażka. W serialu są o wiele lepsze.
A jeśli chodzi i lemury to nir wiem czemu, ale bardziej podobają mi się w filmie. Są takie puchate. xD
W filmie pingwiny były kiepsko dopracowane i miały zeza xD I nie miały zarysowanych osobowości, ja na przykład wciąż je myliłam. A co do Juliana, to w filmach miał on wąsy, a w serialu już nie. Tak więc wolę zdecydowanie serial:)