W każdym forum jest kategoria "Hydepark". Każdy wie, do czego służy ta kategoria, więc nie
będę mówił. Na pewno na wielu forach ich użytkownicy próbują się jak najlepiej zapoznać.
Bo w końcu trzeba wiedzieć, z kim się rozmawia. Na forach filmwebowych nie ma
oddzielnych subfor, jednak to nie oznacza, że nie możemy mieć tutaj "małego Hydeparku",
no nie?
Piszę to dlatego, że w temacie "Marlenka" wiele osób z naszej "pingwiniej" grupy zaczęło o
sobie opowiadać. No niby to dobrze, no ale czy nie lepiej i wygodniej będzie się to robiło w
innym temacie?
Wiele z nas się już w dużym stopniu zna, ale możemy poznać się jeszcze lepiej. No więc...
zadawajcie sobie pytania i odpowiadajcie na pytania innych, i ogólnie o sobie opowiadajcie.
Hej :)
Wczoraj, gdy miałam trochę czasu, coś mi się zrąbało z filmwebem i nie mogłam dodać odpowiedzi, dlatego mój post jest trochę spóźniony...
W każdym razie... Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt, wesołego Nowego Roku, fajnych prezentów pod choinką... I dzięki, że byliście przez ten cały czas. Naprawdę dogaduję się z Wami w większości kwestii lepiej, niż z moimi znajomymi z reala ;)
Ja również życzę wam wszystkim Kochani, Wesołych Świąt oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym roku ! :* :)
Jak dla mnie Oskary już dawno utraciły jakikolwiek prestiż. Jeśli idzie o nagrody to lubię BAFTA i Złote Malinki :>
Hmm , no więc tak : Nazywam się Anna Maria ( jak co druga Anna ) , jednak wolę po prostu Ania . 11 maja tego roku skończę 14 lat , jestem z Puław . Moje największe hobby to pisanie historii , wierszy i czytanie . Słucham prawie każdej muzyki , nie mam ulubionych wykonawców . Mmm . . . Jestem w trakcie pisania historii " Zła opatrzność " . Może kiedyś będzie z tego książka ? . . .
Okej . Charakter . Jestem dosyć wybuchową osobą , ale potrafię nad tym panować . Uwielbiam także układać " filozoficzne " zdania , przez co wiele osób denerwuję . . . Uwielbiam wszelkie ciekawostki na każdy temat . Moja wyobraźnia ogranicza się jedynie , jeśli chodzi o życzenia .
No , i wygląd . . . Posiadam niebieskie oczy , dosyć jasną cerę , piegi , oraz naturalnie , delikatnie kręcone kasztanowe włosy prawie do ramion , mające rudawy połysk .
Mój ulubiony kolor to niebieski,liczby:3;16,5;2,7,piosenka:Saving Jane:Girl next door,a książka-Wichrowe Wzgórza.
I to by było na tyle...
Miło poznać! ;D Wychodzi na to, ze jestem niecałe 2 miesiące starsza od ciebie ^^
Też lubię pisać, ale ostatnio nie mam ani czasu, ani zapału... No i też uwielbiam czytać :D Muzykę też lubię prawie każdą, ale raczej skłaniam się w stronę hard rocka i metalu symfonicznego ;D
Cóż, Jestem Klara (nie lubię swojego imienia), na drugie mam Katarzyna. Mam 12 lat (jeszcze) od 9 maja, będę mieć 13. Mieszkam w Rzeszowie. Moje hobby to jazda na koniu (w stylu Western), rysowanie, czytanie (fantastyki). Ubóstwiam wszelakie gry RPG, takie jak min. Final Fantasy, czy Kingdom Hearts, z których to uwielbiam także soundtracki. Wśród nowo poznanych ludzi jestem wielce nieśmiała, ale gdy już kogoś poznam moja nieśmiałość się ulatnia. Mam urodę śródziemnomorską, mam skórę w odcieniu karmelu. Moje włosy są koloru ciemnobrązowego, obcięte do ramion, bez grzywki, a oczy mam kasztanowe.
Ulubionego koloru nie posiadam, choć można powiedzieć, że jest nim brązowy, którego koloru ubrania najczęściej noszę. Liczba- 10.
No i to tyle o mnie.
Mieszkasz w Rzeszowie? To stosunkowo niedaleko mnie. :D
Potrafisz jeździć konno? Masz swojego własnego rumaka?
"Ubóstwiam wszelakie gry RPG, takie jak min. Final Fantasy, czy Kingdom Hearts, z których to uwielbiam także soundtracki." - Mamy wspólną cechę. Również uwielbiam gry RPG (choć właściwie to gram tylko w jRPG), a muzyka w wielu z nich (choć nie tylko w RPG) jest... boska.
"Wśród nowo poznanych ludzi jestem wielce nieśmiała, ale gdy już kogoś poznam moja nieśmiałość się ulatnia." - Kolejna wspólna cecha.
"To stosunkowo niedaleko mnie." Yay! :D
Jeździć konno potrafię, ale nie w stopniu zaawansowanym. Konia nie mam, gdyż rodzice uważają, że to zbyt duże wydatki i, że nie ma gdzie go trzymać.
Gry RPG są świetną formą rozrywki. Tym bardziej, że FF i KH powalają nie tylko muzyką, lecz też fabułą. Z pierwszym RPG (FF7) zapoznałam się koło 2 klasy, wraz z siostrą. Sama też coś spróbuje zrobić na RPG Maker.
Ciesze się że mamy wspólne zainteresowania, będzie o czym rozmawiać :D
"...gdyż rodzice uważają, że to zbyt duże wydatki i że nie ma gdzie go trzymać". - Skąd ja to znam? Może nie chodzi akurat o konia, ale mam tak samo. :/
"Tym bardziej, że FF i KH powalają nie tylko muzyką, lecz też fabułą." - Zgadzam się w stu procentach. W szczególności KH. Śmierć Xion to wg. mnie chyba najsmutniejsza śmierć, jaką kiedykolwiek widziałem w grach wideo. ;(. A o Aeris już nawet nie wspomnę: to już jest legenda.
Robisz coś na RPG Makerze? A czy mogę zapytać, co?
"Śmierć Xion to wg. mnie chyba najsmutniejsza śmierć, jaką kiedykolwiek widziałem w grach wideo. ;(. A o Aeris już nawet nie wspomnę: to już jest legenda." - Xion ;-;. I jeszcze ta muzyka, piękna i smutna (Aeris Theme). Nie wspominając o muzyce przy ostatecznej walce z Xion ;-;. Przez tydzień nie chciała mi wyjść z głowy.
Co do RPG Maker'a... Próbuję stworzyć grę, jednak wciąż za bardzo nie znam się na skryptach i zdarzeniach.
Hmm to może ja też coś powiem o sobie ;) Mam na imię Jan ale mówią na mnie Jasiu Janusz Janek Januszek.. jak kto woli. Mam 19 lat i w zasadzie juz skończyłem szkołę, poza tym z tego co widzę to jestem dziadkiem w tym temacie :) Może niektórych zdziwi że 19 latek ogląda pingwiny, no cóż bawi mnie ten serial i jest taką odskocznią od szarej codzienności w której przyszło nam żyć :) Czym się interesuje? Astronomia,Kosmos,Tajemnice tego świata (teorie spiskowe),rower,broń,wojsko i takie tam. Wygląd.. 175 cm wzrostu czarne włosy niebieskie oczy. Słucham Bluesa i rocka, pogrywam trochę na harmonijce ustnej. No to chyba tyle na dzisiaj :)
"Może niektórych zdziwi że 19 latek ogląda pingwiny..." - Nie martw się, Jasiu, nikogo to nie zdziwi. ;). Ten serial jest odpowiedni dla każdego widza. Starszego czy młodszego... To nie ma znaczenia.
"Astronomia, Kosmos, Tajemnice tego świata (teorie spiskowe)..." - Exactly as I.
"Słucham [...] Rocka..." - Tak samo.
Grasz na harmonijce? Jak ci to idzie?
Jako tako idzie ;) pierwsza zasada nauki gry na harmonijce : Nie wolno sie przymuszać bo wtedy nic z tego nie będzie. Harmonijka to instrument który podczas gry ukazuje twój nastrój :) jak kogoś interesuje to gram na Hohner Marine Band w tonacji C
Żeby nie zakładać nowego tematu. Mam pytanie. Ma ktoś DA (DeviantArt)?
Mój: http://avelignese259.deviantart.com/
Danke.
http://szczur-chan.deviantart.com/
Prosz. Mam w favach parę ciekawych artów z PoM, jakby chciał ktoś zerknąć.
btw. niemal wszystkie arty mam w Scrapbooku. Nie daję ich na główną, gdyż są w kratkę i nie wygląda to szczególnie elegancko. ^_^"
Ok, to teraz ja spróbuję. Pewnie i tak nikt tego nie przeczyta, no ale..xD
Nazywam się Katarzyna i trochę wkurza mnie to imię. Pewnie niektórzy już wiedzą, ale mam 17 lat i chodzę do drugiej liceum w takiej małej mieścinie około 70 kilometrów na północ od Białegostoku (zadupie, wiem..xD).
Mam mniej więcej 175 wzrostu, jestem zawsze blada (z czego się niezmiernie cieszę), mam brązowe/ciemnobrązowe kręcone włosy (prawie loki) trochę za ramiona, zielone oczy. Niestety przez większość czasu noszę okulary, ale nie wyglądam w nich jak oszołom, a przynajmniej taką mam nadzieje:D
Jestem raczej typem samotnika. Kiedyś grałam na pianinie, ale nie mam już ochoty.
Kocham czytać! W szczególności horrory, sensację i kryminały.
Moimi ulubionymi zespołami są: Black Sabbath, Disturbed i Nickelback.
czemu wkurza ? mnie się podoba to imię ;)
też uwielbiam książki szczególnie kryminały i fantasy :P no proszę a myślałam, że nikt oprócz mnie o mojej znajomej nie lubi czytać - of course w tym wieku ;)
Katarzyna jeszcze może być, ale zdrobnienie.. brr.. Ale dzięki;)
W mojej klasie poza mną to chyba nikt nie czyta na taką potęgę, jak ja. Po prostu jedna grubaśna na tydzień:D
Co teraz czytasz?
Ja "Ręka mistrza"
mnie się wydawało, że raczej odwrotnie ;)
w tej chwili '' bezimienną'' znasz ? podobno ma być więcej części
poza tym najbardziej podobały mi się '' atramentowe serce/krew/śmierć '' '' endymion spring'' '' córka królowej złodziei'' '' czarna operacja'' '' ajemnica katie ''ii jak sobie przypomnę to napisze więcej :P
No widzisz;p
Nie, nie znam "Bezimiennej" ale teraz na pewno przeczytam;)
Ja uwielbiam niektóre książki Kinga. W szczególności "Cmętarz zwieżąt". Naprawdę polecam!
hmmm... tylko ja nie przepadam za horrorami :P kryminały tak thrillery średnio ale horrory już niezbyt ;) ale zobaczę.
A ''ręka mistrza '' to też książka Kinga co nie ?
Owszem, Kinga. Jeszcze nie doszłam do rozkręcenia akcji, ale zapowiada się obiecująco;)
Jeszcze Kinga uwielbiam "Misery" i "Wielki marsz" oraz kilka opowiadań.
Z kryminałów czytam jeszcze głównie Agathy Chistie..
lubię też czytać sobie książki na których podstawie nakręcono film i sobie porównywać. Np. ''tajemnica rajskiego wzgórza'' film w ogóle nie oddaje magii książki. Teraz się wezmę za Percy Jacksona, a chciałam jeszcze Park Jurajski :P tylko za każdym razem o nim zapominam.
Tak, książki a filmy to zupełnie inna bajka. Teraz nie mam, niestety tyle czasu na czytanie. Szkoła..:/
nie wiem gdzie ale to jest taki jakby hyde park .... a chciałam się pochwalić że byłam dzisiaj w Chorzowie i widziałam Clemsona (lemur Wari w sumie nie wiem czy to ale rudy taki ) i króla Juliana ( lemur katta) ciekawe że te dwa gatunki były po dwóch różnych stronach zoo :P i był też Timon (surykatki ;)) wydry zdaje się na zimowisku były bo ich nie widziałam a pingwinków tu nie ma. Aaaa i Bart też był (słoń indyjski Thisiam), Savio, flamingi iii to chyba wszyscy.... maskonurów w ogóle nie ma w Polsce.
Imię:Jakub
Typ:Człowiek :)
Mieszkam w Radzyminie mam 17 lat lubię grać na perkusjii (chcę zostać perkusistą)
Ulubione jedzenie:Naleśniki
Ulubiony zespół :Głownie The prodigy :) ale też ,Soulfly,the wiseguys
Ulubiona książka :Harry Potter
Ulubiony film : Goście Goście 2 (polecam)
Ulubiona gra : Aż glupio się przyznać The sims 3