Nie wiem czy był już taki temacik, więc dodam ; p
Tutaj możecie wrzucać pomysły na opowiadania, próbki nowych notek i wszelkiego rodzaju spoilery dotyczące swoich blogów...
Będziemy się dzielić własnymi wypocinami i oceniać je nawzajem :D
I to jak bardzo xD Ale na serio, treningi są męczące, jutro napiszę dłuższy wywód, chyba, że nie chcesz. xD
U nas jeden dwie ulice dalej jest do 23 bodajże. xD Pomijam milczeniem osoby, które pod nim siedzą. xD No, z leksza w centrum? xD No, raz próbowałem ^^
Ale wy w metropolii, a ja na prowincji xd A tam, atrakcja turystyczna i dobrodzieje z Kołątajowa! xD
Znasz przecież tylko dwie osoby z tej spółki xD Może jeszcze poznasz pozostałe dwie xdd No i może p. Maciek (xdd) ujawni swój nick, bo nie możemy go tu wyśledzić xdd Ja wiem, że ty wiesz xd Nicc xd
I kij xD Brońcie panie Boże! xD Jeszcze poznam delikwenta od ważek xDDD I ja też wiem xD To dobrze xD
W sumie, to znasz najnormalniejszych :D Czemu? xD Niee, delikwent ten skupia się na ślubie xddd Kojarzysz Maćka, nie? xdd wieem xd vely glut xd
O Jeeezuuu xd To nie chcę chyba znać nienormalnych xD Aaaa, to inna sprawa xD Może xd Ja też wieeem ^^
Nie chcesz poznać naszej spółki? :D Będzie zabawnie xDDD Inna, ale co gorsza, fjak z nim rozmawiałem na Skype, facet nie wie, czy dobrze robi, że się żeni xdd Nie wytrzymałem xd To ten z tym łapaniem xdd
A co tam! Zapoznam! ;D Baardzooo xd Stowarzyszenie anonimowych...? Co dalej?xd Ja pierdziu xD Aaaaaaaaa, gość rządzi! xD
Trzeba ich namówić, a z tym trudno xD To się może źle skończyć xD Stowarzyszenie anonimowych... nie wiem xd Nie wiem, ale był przybity :D Biedak :<
Ostatnio ma za dużo nauki nie bywa na żadnych ciekawych zdarzeniach ;__;
W sumie racja xD A on ma na imię Max :D Zagraceniem Internetu? xD I tak się jej domyślam. xd Ale po cholerę brać ślub w wieku 18 lat? O__________________O
Hehe xD Smutno xd I okolic ;d No to dawaj xD To ino najstorsi górole wiedzą xD
Czemu smutno? Powinno się darzyć "szacunkiem" (xd) osoby, które noszą to samo imię xdd Okolic +50 km? Jak tak, to się zgadzam. ^^ Nie, to zbyt brzydkie. xd czekam na ich rozwód xdd
To de facto masz lekturę do obiadu, ale co tam xd Spałem do 11 wybacz xDD Wróć, do 11.30 xDD
Są flaaaaaki! xD kurde, a co by było, gdyby ich nie byłoby? :OO Aj, to byłoby bardzo by nie możliwe by. xd
Może od razu skomentuję koniec? xd >Jestem niewyobrażalnie leniwy, naprawdę, nie mam na to wypływu, więc moje komentarze pojawiają się w ch*j sporadycznie, ale czytam twojego bloga xdd< Także ten koniec jest dużo lepszy niż poprzedni (widzisz, jak zaje… ci to wyszło? xddd), tamten był taki niemrawy, nie żeby samobójstwo nie miało takie być, no ale wiesz, epilogi powinny być najzaje xd (możesz przywalić sobie teraz w twarz, możesz albo od razu w ścianę)
Ach, no i polanie się żrącym kwasem także niezłe. Buźka w trumnie musiałaby zapewne słodko wyglądać. xd Albo w jeziorku, zależy, coby jego kochani towarzysze broni zrobili. xdd Na pewno byliby oryginalni, nie przeczę. xdd
Opisy pobudzające, od razu doszedłem do siebie po 9-cio godzinnym śnie xdd
Zdrowia, nie mam siły pisać więcej, takie to lenistwo… xdd
A przeczytałem po obiedzie! xD
Klęska żywiołowa i apokalipsa xD
Komentuj, komentuj xd Dziękuję za wielgachny wywód na temat opka xD
Ja jeszcze trawię śniadanie xD
Yeah, apokalipsa! Like it! xD
Nie jest wielgachny, nie przesadzaj xD *Boże, jak mi się chce spać xdd*
No co? Spowolnione trawienie xdd
I don't like English xD
Nie jest xd Mogłem dłuższy, ale mi się nie chciało xdd
Pozazdrościć xd *epic, fukin' epic xd
Ale są dwa najlepsze słowa w tym języky - shut up xdd
Nie xd Ej, a to kto ma napisać te 700 słów w komentarzu, bo się pogubiłem? xd
Wieeem xd *hyhy xd*
nieee, najlepsze to f*ck you xD
Alicja xd Ale na humanizacji xd
Głupi zawsze ma pecha (wiem, że to jest inaczej xd) xd
Ach, zapomniałbym xd Albo dobre też jest NFW. xd
Zapewne to ona zaproponowała, nie? xd
No właśnie to napisałem xdd
I jeszcze kilka ciekawych słówek jest ^^
Kto by się spodziewał xd
Może trochę spóźnione, ale swoje 3 grosze dorzucę :D świetny początek i jakże świetny koniec :D podoba mi się to zakończenie alternatywne ^^