Annqce, Megafilowi, N00BERSOWI,Angeli1997 i wielu innym kochanym Użytkownikom z
wyjątkiem Sami-Wiecie-Kogo oraz wszystkim Pingwinom, Julianowi i Dr. Bulgotowi Życzy
Fabian3200 !
Też mam dla Was wiadomość. FAAAGYOU. Nigdy was nie lubiłam(poza jednym wyjątkiem) ;/ Jesteście najbardziej irytującą i wkurzającą grupą ludzi jaka chodzi po tym świecie
Bo sprawa mi przyjemność patrzenie na waszą głupotę.
Tego zapewne nikt się nie dowie. Chyba, że ten wyjątek mnie o to zapyta. ;)
No wiesz, jak chciałeś mnie obrazić to bardziej by mnie dotknęło gdybym wiedziała o co chodzi.
No wiesz, jak chciałeś mnie poinformować to bardziej bym była poinformowana gdybym wiedziała o co chodzi.
No niestety, ale jak z kimś rozmawiasz to należałoby się dostosować do jego poziomu.
Chodzi o fana 13 posterunku. Gdy pousuwano wszystkie twoje konta, postanowiłeś trolować tym do normalnych celów.
1.Czyli mnie też nie lubisz ? *smutek*
2. Nie są najbardziej wkurzającymi osobami. Najgorsze osoby są w mojej klasie. Wczoraj nawet miałam ochotę przywalić takiemu jednemu w nos (powstrzymałam się tylko dlatego, że nie chciałam dostać uwagi negatywnej), a mnie dość trudno wkurzyć.
3. Też życzę wszystkim wesołych świąt :)
No wiesz co ?! Żeby w tak podły sposób psuć mi dzień ?! To już jest przesada.... Skrajna przesadą.... Niby w czym cię wkurzam? Już miałam cię zapisać na Listę Osób Fajnych... Teraz mogłabym cię zapisać tylko na Czarną Listę..... Niestety.....
Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno. Nie obchodzą mnie jakieś wasze "Listy Fajnych Osób". W ogóle ludzie mnie nie obchodzą. Nie lubię ludzi.
1. Nawet osoby będące moimi wrogami nigdy nie zachowały się wobec mnie tak okropnie.
2. Jak nikt cię nie obchodzi to po co tu piszesz?
3. Nie odpowiedziałaś na moje poprzednie pytanie.
To znaczy, że nie masz wrogów.
To może inaczej-nie obchodzą mnie ludzkie uczucia
Swoją głupotą.
Zazwyczaj wredni s ludzie inteligentni, bo nie im nie zależy nieszczerej dobroci.
Wiedziałam, że wstawisz coś tego typu. Podejrzewam, że to zostało wstawione jako komunikat o charakterze ironicznym.
Cieszę się z mojej aspołeczności. Aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyślę, że mogłabym być jak większość osób z mojej klasy.
Nieprawda. Ale spokojnie, dorośniesz kiedyś, pójdziesz do gimbazy i zobaczysz na własne oczy.
Nie oszukuj, jesteś jeszcze za młody. Przyznaj się do swojego wieku. Nie należy się go wstydzić. xD
Nie, bo:
w okolicy nie ma innej
lubię patrzeć na ich głupotę. To dla mnie najlepsza forma rozrywki.