Annqce, Megafilowi, N00BERSOWI,Angeli1997 i wielu innym kochanym Użytkownikom z
wyjątkiem Sami-Wiecie-Kogo oraz wszystkim Pingwinom, Julianowi i Dr. Bulgotowi Życzy
Fabian3200 !
Eeeee tam. Kimkolwiek nie będziesz, cokolwiek nie zrobisz i tak kiedyś umrzesz. To po co się w ogóle starać?
Może kogoś pominęłam. xD Nie pamiętam każdego nicku. Zresztą na tym forum nie ma jakiegoś zatrzęsienia osób, żeby ta lista była dłuższa. ;D
Ja nie pamiętam nicku, jak ma cyferki (poza moim). xD Co z tego, że mało, skoro duża część z nich potrafi nieźle wkurzyć? xD
Ja w ogóle mam problem z zapamiętywaniem nicków i imion. ;) I to nie tylko w internecie. W pierwszej klasie przez jakieś pół roku nie mogłam zapamiętać jak czterech chłopaków z mojej klasy się nazywało, ale w końcu się nauczyłam. xD
To prawda, że potrafią wkurzyć. Nie jest ich za wiele, ale za to są bardzo widoczni.
Mi imiona bardzo szybko i na długo zapadają w pamięć. Jestem teraz w 3 gim, a bez problemu mogłabym wymienić wszystkie imiona (czasem nazwiska) osób z trzeciej klasy podstawówki. O.o Gorzej z zapamiętywaniem koloru oczu. To jest makabra. :D
Najgorsi są ci, co się za dojrzałych uważają. ;)
Kolor oczu? Ja tam nigdy nie przywiązywałam nigdy do tego jakiejś szczególnej uwagi. I może to się wydać dziwne, ale nawet nie znam koloru oczu osób z którymi chodzę teraz do klasy. Po prostu nigdy mnie to nie interesowało. xD
Oooo tak, to jest najgorsze. Ale ja też od czasu do czasu bawiłam się w dorosłą, niekoniecznie na tym forum. xD
Nie wymieniłaś theprodigy_Filmweb w swojej czarnej liście bo wiem że go nie lubisz ,ale już usunął sobie konto :(
Z racji, że usunął już konto to go nie liczyłam, ale masz rację. Nie lubiłam go. ^^
EEE, ja też ?xD
PS. Dziwnie się zrobiło w tym temacie...
Ale może Grudzień to najlepsza pora na szczere wyznania XD
Nie liczyłam Cię. W moim wyznaniu chodziło mi raczej o "nową ekipę", a ta była naprawdę wkurzająca od dna, kiedy się pojawili.
Ty dziwko!!! Chcesz mi odebrać AncięXD czy RaptorReda?! K***a, zabiję Cię, dziwko!!! Zaraz Cię załatwię, k***o, już po tobie. Zaraz cię zaj***ę!!! Te dziewczyny są moje i będę się z nimi ruchał aż do końca świata...
Zobaczysz, jak ona wejdzie na to forum, to jej powiem, dlaczego dziwka zwana Merkura chciała wybzykać moją ukochaną ReptorRed...
Wkurzasz mnie tylko jedną rzeczą, ale jej tutaj nie napiszę, bo uznasz mnie za jebniętą. xD