Annqce, Megafilowi, N00BERSOWI,Angeli1997 i wielu innym kochanym Użytkownikom z
wyjątkiem Sami-Wiecie-Kogo oraz wszystkim Pingwinom, Julianowi i Dr. Bulgotowi Życzy
Fabian3200 !
Nie, nie on. :> Już napisałam wcześniej-dowiecie się tylko wtedy, jeśli ta osoba mnie o to zapyta.
Nie, spoko, ja do ciebie nic nie mam. xD Dla jasności - do nikogo nic nie mam, pomimo, że zapewne zdecydowana większość coś do mnie ma. :P No ale to forum to i tak jedno wielkie ... w tym momencie, więc ja się ulatniam i do przeczytania. :)
Wiesz Megafil666 to nie oto chodzi że ona was nie lubi tylko tyle że od zawsze to kryłła (co z koleji podziwiam)
I wzajemnie - długiego życia na święta i nie tylko, radości, szczęścia, i co najlepsze :D
a tak swoją drogą... z chęcią przeczytałabym, co o mnie myślisz. I tak już się pokłóciłam z kilkoma osobami na tym forum, więc kolejna różnicy nie zrobi. xD
Tak właściwie to nic o Tobie nie myślę. Nie wiem czy uznasz to za komplement czy obelgę, ale dla mnie jakoś nie rzucasz się w oczy.Sorry. ;P
Może dlatego, że nie wypowiadam się za często na tym forum. xD Hm... Jak chcesz, to potrafisz być miła, ale jak ci się nie chce, to jesteś wyjątkowo szczera. Czasem to trochę wkurzające, a czasem zabawne i masz ciekawe poglądy. Ale nie mam większej opinii na Twój temat, gdyż zwyczajnie z Tobą za wiele nie rozmawiałam.:P
Na wiele, już nawet nie pamiętam, na jakie... Np, te o ludziach? Na temat jeszcze tam książek się wypowiadałaś, bodajże jeszcze filmów, no i oczywiście spodobało mi się to, co napisałaś niegdyś o paniach od "sweet foci." xD
W sumie to było gdzieś w wakacje, więc możesz nie pamiętać.
Ale za co ty dziękujesz? Powiedziałam tylko, że podobają mi się/masz ciekawe poglądy (jedno do drugiego się sprowadza). xP
No właśnie. "Podobają Ci się/mam ciekawe poglądy". Nawet nie wiesz jak rzadko to słyszę. Najczęstsze reakcje na moje poglądy to "ale z ciebie debil", "uspokój się", "nie bądź śmieszna", "ty jesteś głupia". ;D