Pingwiny głupie? Podaj 1 (słownie:JEDEN) przykład. A Spongebob jest głupi cały czas - widziałam jeden odcinek i miałam wrażenie,że wszystkie postacie w nim to głupki.
Fakt, to może i głupie. Ale na kilkadziesiąt odcinków dwa głupie to niewiele. Teraz ,proszę, podaj jeden przykład, gdy Spongebob jest mądry.
Przede wszystkim zadajmy sobie pytanie.Czym jest ta bajka ?
To opowieść o tym czym jest prawdziwy przyjaciel.
Owszem. Poza tym (albo "A zwłaszcza") jest dla zupełnie innej grupy odbiorców... więc po co ta dyskusja?
DAJ SPOKÓJ...
PzM trafiają na pewno do szerszej grupy odbiorców. Moi rodzice,je oglądają.
No chyba,że chcesz obrażać moich rodziców!Ale na to ci nie pozwolę!
Bo nie masz do tego prawa! I tyle...
No raczej.
Ty i ja to przepaść
Intelektualna,społeczna,pozycyjna,wiekowa...
WYMIENIAĆ DALEJ?
A ty nie potrafisz się przyznać,że nie masz racji ; /
Eee... Czy ty mieszkasz na Neptunie, czy może na Ceresie? A może na Eris? Mars? Jowisz? Europa (oczywiście nie chodzi o kontynent)? To może nasze rodzime Słońce? Bo tak się składa, że na Ziemi tak nie jest. Właśnie powiedziałbym, że odwrotnie. Np. moja ciotka (o której już chyba raczej wspominałem) raczej nie lubi tych "nowych" bajek (nowe = stworzone po 1990 r.), a Pingwiny z Madagaskaru lubi i je czasem ogląda z synem. A SpongeBob? To tylko jej syn to ogląda. I to nawet on czasem mówi, że to głupie (za 9 dni kończy 4 lata). Więc ty chyba mieszkasz na innej planecie.
Dzieje się więcej niż w żółtej gąbce. Jak ty to niby wytłumaczysz, że więcej ludzi lubi PzM niż gąbkę?
Madagaskaru?! Madagaskar wcale nie jest hitem. Z resztą: to, że są "kontynuacją" (czego bym nie powiedział, bo to jest bardziej spin-off niż kontynuacja) nie wpływa na ocenę. A SpongeBob jet przecież dłużej, więc czy nie powinien być lepszy? Chyba powinien...
Aha. I jeszcze coś: tak sobie przypomniałem twoje wcześniejsze wypowiedzi. Teraz jedziesz po PzM jak tylko się da, a wcześniej... Jeszcze je lubiłeś. Pamiętam twoje wypowiedzi. Jak to wytłumaczysz?
Dziwne... Jak się ma wiek na minusie, to można z czegoś wyrosnąć? Bo mi się wydaje, że rośniesz do tyłu.
Z całym szacunkiem,powinieneś powiedzieć,że tak naprawdę nigdy do niej nie dorosłeś.
PzM to animacja do,której trzeba mieć co nie co w głowie,by zrozumieć jej sens.
Spangebob nie wymaga czegoś takiego.
Reprezentuje komizm typu 'To tak,głupie,że aż śmieszne'...
Lecz niestety,taki humor w końcu się znudzi,nawet najbardziej nieinteligentnym...
Gdyby była na poziomie,byłyby ns równym pułapie to miałyby podobną ilość oglądających.
A takiego czegoś nie ma.
Słuchaj,gdyby Spangebob był dobry,nikomu nie przeszkadzała by grafika.
W końcu gąbka jest dłużej produkowana i ma prawo być rysowanką.
Ale,że treść ludziom nie odpowiada,to ma słabszą ocenę.
Nie zniżaj ludzi do swojego poziomu. Na świecie jest więcej idiotów niż mądrych ludzi, ale na szczęście jeszcze nie mamy inwazji, a bez tego oceny są w miarę takie, jakie powinny być. Lepsza grafika? Postawię sobie na wzór na przykład grę Minecraft (swego czasu lubiłem w to grać i dalej lubię, ale szybko mi się nudzi): ma grafikę sprzed dziesięciu lat, a nawet wcześniej (dajmy na to... trzynastu), a jest ceniona przez wielu ludzi. Noooooooooo iiiiiiiiii?
Kiedy przestaniemy walczyć... Moment, muszę polczyć... Hm... Nieskończoność przez śmieszysz mnie do kwadratu razy haha nienawidzę trolli plus wkurzasz... Mam wynik! Nigdy.
Serio? Rozumiem, iż moja czterdziestoletnia nauczycielka biologii, trzydziestoletni kuzyn i dwudziestoletnia znajoma to małe dzieci.OK, każdego dnia można nauczyć się czegoś nowego .
O! David, znalazłam coś dla ciebie: http://kwejk.pl/obrazek/19833/fck-you.html
Ech...
Ja tak sobie czytam, czytam i czytam te komentarze...
I tak sobie myślę... zastanawiam...
I chyba użyję tu takiego jednego, znanego przeze mnie tekstu...
"W internecie, można być każdym...
Szkoda, że tak wielu wybiera bycie idiotą"
No normalnie, aż brak mi słów... ;/
Aż oczy mnie bolą od tych jego komentarzy... ;/
I tak, David, to dotyczy Ciebie. Na wszelki wypadek jakbyś nie skumał ;-//
Ee....
Ty udajesz, nudzi ci się, czy naprawdę jesteś taki głupi?
Nie chodzi mi o to, że wolisz gąbkę od pingwinów, bo to akurat mam gdzieś
Chodzi mi o twoje posty!
Bierzesz obrażasz wszystkich wokół; gadasz że masz 17 lat, potem że 27, a później, że 18 i że jeszcze skończyłeś Uniwersytet Warszawski(!!!), i jeszcze, że jesteś jakimś prawnikiem(!!!); gadasz, że kogoś (nie pamiętam już kto to był) opowiadanie jest badziewne bez żadnej argumentacji, a jak przeczytać twoje tFory, to normalnie tylko wziąć i przywalić facepalmem w stół. No bez jaj, co to ma niby być? Pomijając sam fakt, że twój styl pisania pasuje bardziej to jakiegoś 10-latka góra...
Czuć kiczem i jak już ktoś wcześniej wspomniał - początkującym trollem. Ot, tyle w temacie.
HAHAHAHAHAHA!!!! XD
Lol... niezły żart... ^^ Oczywiście, że Tinel pisze lepiej od ciebie :)
Używa przecinków, jej notki są odpowiedniej długości - a nie parę linijek! Pff! - pisze dobrze, stylistycznie, nie robi błędów gramatycznych, jej zdania są spójne i logiczne... Wymieniać dalej? U ciebie żadne z tych kryteriów nie jest spełnione. I spróbuj mi powiedzieć, że piszesz lepiej od Tinel!... Pfff!